luni, 22 aprilie 2019

Cinethronix la RCS-RDS

Începând cu data de 22 aprilie, postul CINETHRONIX poate fi vizionat și în grila RCS-RDS. După aproape 3 săptămâni, în care au fost puse la punct toate aspectele tehnice, postul cu documentare românești poate fi urmărit și în grila principalului operator de cablu din România.

Cosmin Nicolescu, directorul postului Cinethronix, a declarat, în exclusivitate pentru HD Satelit:

"În acest moment, după realizarea conexiunii cu RCS-RDS, postul nostru este prezent în grilele tuturor operatorilor naționali și, de asemenea, și în cele ale cabliștilor din Republica Moldova și Bulgaria. CINETHRONIX poate fi vizionat, în acest moment, în peste 7 milioane de case. Echipele noastre comune au reușit să pună la punct conexiunea cu RDS, după ce, timp de 3 săptămâni, a fost realizată doar o rezervare a frecvenței. Le mulțumim tuturor telespectatorilor pentru că au fost alături de noi în acest interval și sperăm să aprecieze programele noastre. Nu în ultimul rând, le mulțumim celor de la RCS-RDS pentru eforturile de a le oferi clienților posibilitatea de a urmări postul nostru de televiziune".


43 de comentarii despre subiectul „Cinethronix la RCS-RDS”:
Unknown

La digi satelit când intra

Anonim

Foarte frumos. Bravo DIGI. Merită acest post tv în grilă. E un canal foarte bun.

Anonim

Un documentar tare aseara, cu deportatii din baragan, era o mamaita acolo care povestea cum si-a crescuy copii, dadea la copil citez "cate un outz". Foarte tare sa cresti gaini in baragan

Anonim

S-a meritat asteptarea. Daca s-ar si coda ar fi si mai bine. Documentare dinalea antice de tip tevetist la care se uita doar pensionarii ca sunt in limba romana si nu au subtitrare.

Anonim

Strabunicii mei au venit din oltenia deportati in Baragan ubdeva prin Facaieni Ialomita. Nici vorba de ce s-a spus in documentarul acela..le-a dat statul teren, materiale cu care sa-si ridie o casa, animale sa le creasca si cei cel mai important un loc de munca. S-au construit sate de la zero, copii invatau in scoli, se fcusera spitale, CAP-uri, etc. Numai putorile se puteau plange in acele vremuri a o duceau rau si se luau autoritatile acelor vremuri de ei. Cu ce le-a dat statul atunci su-au intemeiat o gospodarie, au avut loc de munca vreo30 de ani e zile asigurat si si-au intemeiat o familie

Anonim

Cum ar putea cineva sa fie multumit când a fost luat cu forța din casa doar cu niste bagaje si inplantati în câmp în aer liber.Cunosc povestea din relatările tatălui meu care la acea vreme fiind militar în termen a avut misiunea de a-i păzi pe oameni ca să nu fugă în timp ce erau luați cu forța de acasă în miezul nopții că pe niște infractori. S-a le fie rușine celor care nu respectă memoria unor oameni, care au avut de suferit.

George

La Pitesti, Cinethronix nu se receptioneaza la RDS digital. Am facut scanarea automata si postul nu este disponibil

Anonim

In sfarsit un canal TV decent, fara reclame si senzationalisme. Așteptam si emiterea in HD !

Anonim

Deportarea in sine a insemnat mutarea unor mase de oameni apte de munca din zone in care nu aveau nicio sansa sa se dezvolte familiar si al carierei..erau zone moarte dpdv economic. Au fost adusi in granarul tarii, campia baraganului. Adevarul este undeva la mijloc, nu este cum s-a spus in docimentar ca erau oamenii chinuiti. Daca nu exista aceea deportare nu existau azi satele din sud estul campiei baraganului..sate intregi au fost creeate atunci.
Apropo..mai vedeti postul in reteaua digi???

Anonim

In Braila nu se mai vede postul

Anonim

Nici in Buzau nu se vede

brO

salut Cinethronix e in grila RCS-RDS sau e pe digi postul cel nou sau pe analogic

Nick

Nu se mai recepționează la rds

Anonim

In Sibiu nu se mai receptioneaza.

Anonim

In Sibiu nu se mai receptioneaza.

Anonim

Momentan este o avarie a celor de la Cinethronix.
Nu se poate receptiona la nici un furnizor de CATV.

Anonim

Nu este nicio o avarie la Cinethronix. Fibra optică a privider-ului care ii transportă semnalul a fost tăiată de două ori într-o saptamana.

Anonim

Ia semnalu, nu-i semnalu

Anonim

S-o fi gasit vreun primar sa taie fibra optica de pe stalpurile din localitate

Anonim

ce ciudat, acest post vad ca are ghinion. nici in Neamt nu functioneaza. Cand l-au bagat si cei de la RDS au ramas fara semnal peste tot. am senzatia ca o sa dispara la fel cum a aparut, fara sa ii observe nimeni lipsa

Unknown

S a vazut pe 22 cateva ore,azi pe pe 23 a disparut iar si in Bacau

Unknown

Nici la upc nu merge

Anonim

Nici în Galați nu funcționează. Sperăm să intre cât mai curând.

BDorin

Nu functioneaza nicaieri

Unknown

Pitești nu funcționează

Unknown

Începând cu ora 23.00 funcționează în Galați. În sfârșit.

Anonim

da sii la braila a reaparut iar

Anonim

Nici la TG MUREȘ nu merge

Dana

Volumul este excesiv de tare in comparatie cu celalalte posturi cand faci zapping. E un post mediocru, emisiuni facute din poze colantate, unele documentare au pe audio total altceva decat ce ar trebui sa fie pe imagine si deja incep sa vad emisiuni in reluare. Sunt la Orange via Telekom si prefer de o mie de ori BBC Earth care a disparut din grila de la inceputul anului. Cu tot respectul fata de efortul domnului care reprezinta postul, filmeaza, produce muzica, pune voci, face filme de la Cinethronix, acum ca a ajuns la 7 milioane de abonati distributie, ar trebui sa ridice si stacheta calitatii.

Unknown

este super tare
postul cinethronix

adonis

La Zimnicea incă nu a intrat canalul! :)

Unknown

la Kiorani de jos a intrat cinethronix o sa funcționeze

BDorin

La Oradea confirm ca acu functioneaza

Anonim

La Maramureș funcționează Cinetronix.

Unknown

La galati merge postul cinthronix

Unknown

La kiorani de jos merge posturile cinethronix

Anonim

Se aude foarte tareeee

Unknown

ce da ca se aude la sonor foarte tare postul cinethronix

Anonim

In orasul resita merge postul cinethronix

Anonim

In sfarsit s-a rezolvat problema cu sunetul prea tare la Cinethronix

Unknown

forte bine ca sa rezolvat problema cu sonorul dat prea tare la cinethronix

Unknown

cinethronix este cel mai bun post de documentare rominesti lansat in anul 2018

Anonim

Orice program introdus își are importanța sa, mai mare sau mai mică. Totuși, parcă nu mai simțim aceiași bucurie când noile canale introduse în grilă nu sunt HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile