miercuri, 10 aprilie 2019

Copa America 2019, exclusiv în România la Eurosport

Eurosport a anunțat astăzi semnarea acordului pentru drepturile TV și digitale exclusive de difuzare a Copa America 2019 în România. Acordul consolidează portofoliul Eurosport în ceea ce privește competițiile de fotbal, alături de Premier League și Cupa Angliei.

Astfel, spectatorii vor avea acces la comentariu local, precum și la materiale video digitale pe platformele Eurosport România. De asemenea, fanii vor putea urmări meciurile în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player – serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.

Acordul de difuzare a Copa America consolidează angajamentul Eurosport de a prezenta conținut sportiv premium și vine în completarea anunțurilor recente cu privire la extinderea parteneriatului cu Premier League în România pentru încă trei sezoane, începând din 2019-2020 și difuzarea în exclusivitate a Cupei Angliei până în 2021.

Andrey Stoychev, Head of Commercial Development, Distribution, Sports and Commercial Operations Discovery CEEMCA, a declarat: „Eurosport și-a luat angajamentul de a alimenta pasiunea pentru sport a milioane de fani din România, iar faptul că am obținut drepturile de difuzare a Copa America din această vară este dovada clară a ambiţiei Eurosport de a oferi conținut de calitate fanilor din România. Spectatorii din România vor să se bucure de cel mai bun conținut sportiv pe tot parcursul anului, iar faptul că suntem deținătorii drepturilor pentru Premier League, Cupa Angliei, iar acum și pentru Copa America, ne transformă în Gazda Fotbalului Englez și a celui Sud-American pe piața locală. De asemenea, pregătim și alte surprize îndelung așteptate de către fanii noștri din România, așa că îi invităm să stea cu ochii pe noi în perioada următoare.

Copa America va începe pe 14 iunie și se va desfășura în Brazilia. Titlul de campioană a regiunii se dispută între 12 țări, alături de unii dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume: Lionel Messi, Neymar, Alexis Sanchez sau Luis Suarez.


3 comentarii despre subiectul „Copa America 2019, exclusiv în România la Eurosport”:
Anonim

Toate in SD..au uitat sa specifice treaba asta..pentru Romania

Bogdan

Anonim, normal ca pe SD, pentru ca ES1 SD este ES Romania, cat despre ES1 HD este paneuropean. Iar PL, CA si viitoarea Copa America sunt exclusiv pentru Romania.

Anonim

Posibil sa faca si versiunea HD pentru Romania. Eurosport 2 HD are deja reclame si limba in romana, fara engleza

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile