luni, 1 aprilie 2019

RCS RDS Tv Cablu: Nicktoons a înlocuit DoQ. RCS RDS a eliminat din grilă și televiziunile eStrada Tv, TVH și Echo Tv

Noua televiziunea Nicktoons România a intrat în grila de cablu a RCS RDS, înlocuind televiziunea DoQ (care s-a închis începând de astăzi). Nicktoons este transmis la RCS RDS în rezoluție SD, cu pista audio în limba română. Alte modificări în grila de cablu tv a RCS RDS au început să fie efectuate de vineri, 29 martie 2019 (detalii găsiți AICI).


Practic, în zona geografică unde am verificat modificările, televiziunea Nicktoons se găsește exact pe frecvența în care se afla anterior DoQ. Postul tv Nicktoons a fost introdus și în grila serviciului Digi Tv (DTH - televiziune prin satelit) al RCS RDS, începând de vineri, 29 martie 2019 ( detalii găsiți AICI).

Viacom a anunțat companiile de televiziune cu plată, încă din luna februarie, ca începând cu 1 aprilie 2019, în același timp cu lansarea din Ungaria, noua televiziune Nicktoons va fi disponibilă în țara noastră, cu program non-stop în limba română. Nicktoons va completa posturile tv Nick Jr si Nickelodeon, având în grilă exclusiv animații, atât producții în premieră, cât și seriale consacrate deja pe Nickelodeon, cum ar fi Kung Fu Panda, Penguins of Madagascar, Teenage Mutant Ninja Turtles sau SpongeBob SquarePants.

CNA a aprobat pe 19 martie 2019 retragerea la cerere a licenței audiovizuale a televiziunii DOQ, cu unanimitate de voturi (Cristina Pocora nu a fost prezentă în momentul votului), iar începând de astăzi, 1 aprilie 2019, televiziunea DoQ a fost închisă. Televiziunea DoQ difuza documentare subtitrate în limba română. Detalii găsiți AICI.

De asemenea, a fost eliminată din grila de cablu tv a RCS RDS și televiziunea eStrada Tv, care a pierdut statutul de televiziune must-carry în acest an.

A mai fost eliminată și televiziunea Echo Tv, care era oferită în grila RCS RDS din anumite zone geografice, precum și televiziunea TVH.

Conform informațiilor hdsatelit.com, va fi introdusă în grila de cablu tv digital a RCS RDS și televiziunea NCN, tot la nivel național, pe aceeași frecvență cu celelalte 7 televiziuni de pe noul transponder. De asemenea, televiziunea TVH va fi retrasă și din grila analogică.

UPDATE 1 aprilie 2019, ora 16:50:  A intrat în grila de cablu tv digital a RCS RDS și televiziunea NCN, pe aceeași frecvență cu celelalte 7 televiziuni de pe noul transponder. De asemenea, televiziunea TVH a fost retrasă și din grila analogică.


43 de comentarii despre subiectul „RCS RDS Tv Cablu: Nicktoons a înlocuit DoQ. RCS RDS a eliminat din grilă și televiziunile eStrada Tv, TVH și Echo Tv”:
Unknown

In Bacau nu a intrat dar a iesit si Estrada din grila de cablu.

Anonim

Pai prinzi in continuare DoQ in Bacau? la mine au inlocuit deja cu Nicktoons.

Anonim

Nicktoons este pe Dth Digi de pe 30 martie

adelin

si in Severin s-a inlocuit DoQ cu Nicktoons si a iesit si estrada

Anonim

Anonim, poate pe 30 martie ai aflat tu, dar Nicktoons este la Digi Satelit din 29 martie, vezi si in poza de mai sus.

Gaby

In Pantelimon nu sa introdus nmk din ceea ce sa zis. A iesit estrada si DoQ. Nici magic t nici tv rock nmk.

Anonim

Rabdare, Nicktoons si celelalte vor fi peste tot. Eventual efectueaza o scanare cu televizorul direct, cu tuner DVB-C, cu cablu direct in tv, pe alti operatori sau scanare completa.

Anonim

eu sunt curios daca toti cei care au comentat ca nu au inca unele canale in grila, vor avea buna-cuviinta sa revina si sa anunte ca in sfarsit le-au intrat in grila si la ei. sau unii comenteaza doar cand sunt nemultumiti ca echipele rcs din zona dvs se misca mai lent decat in alte zone? :)

Anonim

In resita cele doua programe tv au fost scose din grila si nu au inlocuit cu nici un alt program....nici programele de care beneficiaza jud timis, in caras-severin nu au fost introduse....carasenii se pare ca nu-s platesc abonamentele la rds-rcs...

Anonim

Dar Echo tv a ieșit de la Digi cablu?

Anonim

Sunt curios daca vei pune un comentariu similar, dar de confirmare, cand va intra si la tine.

adelin

rabdare , inca se lucreaza si de asta ies unele intra altele , tehnicul lucreaza in toata tara putina rabdare

Anonim

Tot astazi intra la nivel national si Ncn din Cluj -Napoca

ALIN29

Mai am doar 129 de posturi pe dth,au eliminat TVH,eu stiam ca nu se inchide luna asta

Anonim

La Alexandria au fost eliminate eStrada TV,TVH,DoQ şi dublura Cartoon Network...a intrat NickToons...deocamdată,este ora 14.00

Anonim

Maine va intra si Ncn in grila digitala a Rcs-Rds iar din luna mai Travel MIX HD Look Sport HD Look Plus hd plus doua surprize mari

Anonim

si care ar fi surprizele? tvr1 si tvr2 HD?

Anonim

Nu e vorba de tvr 1 hd si Tvr 2 hd

Anonim

Pai si de ce nu le spui care ar fi

Anonim

In Baia Mare programe eliminate în rest nimic

Anonim

Cand postati comentarii, ar trebui sa spuneti si daca ati facut scanarea manuala, ca NU ESTE SUFICIENTA, in majoritatea localitatilor, scanarea automata.

Anonim

DE STIUT ! = A intrat si in Brasov pe cablu digital : Rock TV (SD) , Magic TV (SD) , Kapital TV(SD) , Orizont TV(SD) , București TV (SD) , Cinethronix(SD) , Medika TV(SD), Nicktoons (SD)._ in total 8 canale tv /posture tv sunt acum bagate noi .

Anonim

Da, se discuta despre ce ai scris deja de vineri:

https://www.hdsatelit.com/2019/03/rcs-rds-adaugat-7-noi-televiziuni-in.html

foxxy

azi 1.04.2019 nici o sckimbare la rds SUCEAVA(16;40 ORA)

Emil Raevschi

La Drobeta Turnu Severin a intrat si NCN pe frecventa 498000 khz

Anonim

Ai scanat manual? Că automat nu intra deocamdata.

Anonim

Din punctul meu de vedere singurele canale tv bune spre foarte bune din must-carry bagate astazi sunt : Rock TV , Magic TV , Cinethronix , Nicktoons , = atata , restul sunt de giaba : Kapital TV , Orizont TV , București TV , Medika TV + altele de genurile astea . Si DE STIUT in Brasov la RDS RCS / DIGI ro pe cablu digital a intrat si NCN (SD) = in total sunt acum bagate noi 9 noua posture tv , in care Kapital TV , Orizont TV , București TV , Medika TV , NCN , sunt cam de giaba bune eventual pentru persoanele in varsta atat .




Anonim

Cei de la DIGI Romania ( fost rds rcs ) nau putut si ei sa inlocuiasca canalul tv de documentar DoQ care sa inchis cu un alt canal tv de documentar ca de ex ( pe cablu digital ) : cu Zone Reality si/sau Crime & Investigation Network , ca asa ar fi fost normal si frumos mai ales ca pe aste nu le avem pe cablu digital .

Anonim

S-au introdus si in resita...in sfarsit!

Anonim

in Brasov pe cablu digital acum pe decodor HUMAXdigi+C SD ( DV3) sunt : 163 de posturi tv .

Unknown

pe Remeti pe Somes intrat Nicktoons la 91.

Anonim

Minunat! Din cele peste 160 de programe, curand, dupa ce le eliminam pe cele cu suprataxa, ramanem doar cu gunoaie! Asta e adevarul fie ca ne place sau nu, fie ca le tinem partea, ca daca vrei calitate platesti!

Tibi

Bine punctat anonim

Anonim

In locul DOQ era bine daca baga un program asemanator. Restul programelor nou introduse nu atrag atentia prin nimic, poate cu timpul ne vom lamuri asupra lor. Totusi niciunul nu este HD , iar asta inseamna ca audienta lor are un mare handicap.

mariustm

salutare lume...la Timișoara au ieșit următoarele canale/programe, dublura de la CN (cartoon) ,ECHO TV, TV H, postul regional Digi Timișoara(până azi a fost mira) acum l-au eliminat de tot din grilă, DOQ TV și ESTRADA TV
...
au intrat/introdus programele Rock TV, Magic TV, Kapital TV, Orizont TV, București TV, Cinethronix, Medika TV, Nicktoons,NCN,Europa Nova Timișoara
...
așa ca și concluzie
...
6 programe eliminate în SD și 10 programe introduse toate sunt SD !
...
per total bilanțul este bun spre ok !

Anonim

În Galați nu mai funcționează Cinethronix de când a intrat NCN. Apare când dau scanare, dar scrie Nu Este Disponibil.

Anonim

nici in maramures nu merge Cinethronix

Anonim

Nu mai merge niciunde Cinethronix deocamdata, am sunat eu la ei, au avut ceva probleme la Cinethronix si lucreaza sa il bage cum trebuie.

Anonim

Au scos DOQ bun,dar sa fi bagat macar unul asamanator,gen [Discovery History] cum e in UK,ca au umplut grila de gunoaie "must carry" si altele.....

Anonim

La Cluj pe digital a întrat, Medika TV, Rock TV, Magic tv, NCN national, Cinethronix dar nu merge, Orizont tv, Kapital TV, Nicktoons, București TV pentru receptionare este nevoie scanarea completa a canale tv

Unknown

Consumatorul nu prea mai vrea SD. Pentru o bunb parte dintre abonați, aceste schimbări din grila nu sunt deloc impresionante.

Anonim

in pe cablubraila au fost introduse tote programele m ai putin telestar1 sii cinetronixmu sunt disponibile ora22 15

Anonim

150 de posturi TV la scanare apar la Targoviste + 11 (parca) de radio pe care le-am sters :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile