luni, 8 aprilie 2019

Televiziunea Timeless Drama Channel va fi distribuită în Europa prin intermediul satelitului Eutelsat 16A

Inițial anunțată în octombrie 2018, în parteneriat cu Ay Yapim, unul dintre producătorii media de top din Turcia, televiziunea Timeless Drama Channel dispune deja de peste 800 de ore de conținut și a fost lansată astăzi și la nivel global.

Berk Uziyel, CEO la SPI International, a precizat: "Lansarea canalului Timeless Drama Channel la nivel mondial va contribui la succesul global al dramelor turcești și va conecta publicul din întreaga lume la această nișă. Într-o perioadă scurtă de timp, Turcia a devenit al doilea mare exportator de seriale tv din lume, iar TDC este prima televiziune dedicată serialelor turcești ce vor fi transmise astfel la nivel global. Timeless Drama Channel va ajunge la milioane de pasionați de seriale dramatice din întreaga lume și va contribui la dezvoltarea industriei de seriale din Turcia".

Televiziunea Timeless Drama Channel va fi difuzată inițial în 10 limbi, inclusiv în română, bulgară, macedoneană, sârbă, croată, albaneză și arabă și va fi distribuită pe întreg teritoriul Europei prin intermediul satelitului Eutelsat 16A de la poziția orbitală 16 grade Est.

SPI / FilmBox a semnat deja acorduri de retransmisie cu șase operatori: Kujtesa și Ipko din Kosovo, Digi-Alb și RTL din Albania, A1 din Croația și A1 din Macedonia. Televiziunea va fi de asemenea pusă la dispoziția mai multor operatori în viitorul apropiat.

UPDATE 11 iunie 2019: Timeless Drama Channel a intrat în grila de cablu a UPC România. Detalii găsiți AICI.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea Timeless Drama Channel va fi distribuită în Europa prin intermediul satelitului Eutelsat 16A”:
Unknown

Va intra si la UPC

Anonim

Nu exista confirmare oficială că intră la UPC.

Anonim

Și nici la Rcs Rds.

kmarius

La UPC va fi sigur, sunt singurul operator care mai au canale de la SPI.Si probabil la Orange DTH...

Anonim

Orange DTH ma-i mult ca sigur nu are nici o legatura cu SPI...

kmarius

Cin nu are legatura cu SPI:canalul asta sau Orange??? La Orange DTH sunt prezente destule canale SPI-propietar si al TDC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile