duminică, 5 mai 2019

Activitatea desfășurată de CANAL S SRL și Telesat SRL a fost preluată de către Digi | RCS & RDS

Abonații Canal S au fost anunțați prin intermediul websiteului oficial al operatorului Canal S (printr-un text afișat chiar pe pagina de home a canals.ro) că începând din data de 1 mai 2019, Digi | RCS &RDS este noul lor furnizor de servicii de comunicații electronice, în urma unui contract de transfer de activitate încheiat cu CANAL S S.R.L., prin care activitatea desfășurată de CANAL S S.R.L. a fost preluată de către Digi | RCS &RDS.

Mai jos găsiți textul detaliat:

IMPORTANT!
Stimați abonați,
Începând cu 1 mai 2019, Digi | RCS & RDS este noul dumneavoastră furnizor de servicii de comunicații electronice, în urma unui contract de transfer de activitate încheiat cu CANAL S S.R.L., prin care activitatea desfășurată de CANAL S S.R.L. a fost preluată de către Digi | RCS & RDS.
În scurt timp, unul dintre reprezentanții noștri vă va vizita pentru a vă pune la dispoziție mai multe informații privind serviciile furnizate de Digi | RCS & RDS. De asemenea, vom parcurge împreună pașii și formalitățile necesare pentru a vă bucura de servicii de telecomunicații la cel mai bun raport calitate-preț:
Televiziunea prin cablu Digi TV vă oferă:
 - Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4 - cele mai bune canale de sport din România, unde puteți urmări Liga 1, campionatele de fotbal din Spania, Italia, Franța, Germania, tenis, handbal și multe alte sporturi;
- Film Now - canalul de filme cu cei mai mari actori și cele mai bune filme;
- Digi24 - primul canal de știri în format HD din România;
- canalele documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World;
- Digi 4K - primul canal în format ultra HD;
Internetul Digi Net Fiberlink - experimentați vitezele de până la 940 Mbps, oferite prin infrastructura de fibră optică;
Telefonia mobilă și fixă de la Digi Mobil și Digi Tel - comunicați la prețuri mici oriunde și oricând.
Descoperiți oferta Digi pe site-ul www.digiromania.ro, unde puteți accesa și noul dumneavoastră cont de client Digi. Pentru crearea contului, puteți solicita asistență telefonică la numărul 031 400 4600 (Call-Center Digi).
Pentru mai multe informații, ne puteți contacta în oricare dintre magazinele Digi / punctele de prezență RCS & RDS sau telefonic, la numărul  031 400 4600.
Mulțumim,
Echipa Digi


Un anunț similar este afișat și pe pagina tsat.ro a societății Telesat SRL.


21 de comentarii despre subiectul „Activitatea desfășurată de CANAL S SRL și Telesat SRL a fost preluată de către Digi | RCS & RDS”:
Cosmin

In ce judet a fost preluat?

Anonim

Anuntul e pe siteul oficial al canal s si telesat, deci a fost preluata toata activitatea, nu doar zonal.

Anonim

Telesat era in:

Oras Contact
Constanta Str. Zorelelor, nr 45-47, Tel/Fax: 0341.480049
Constanta Bld. Aurel Vlaicu, nr 29, Bl B6, Sc D, Parter, Tel/Fax: 0341.485255
Constanta Str. Dezrobirii, Nr. 163, Bl. Sr4, Sc. B, Ap. 39, Parter, Tel: 0341.480050
Navodari Str. Marii, nr 2, Tel: 0341.480048
Breaza Str. Plutonier Radulescu, nr 2, Tel: 0344.488000
Comarnic Str. Republicii, nr. 80, Tel: 0344.488010

Anonim

Bravo Digi. Firma serioasa, care se respecta si care baga bani masiv in jnfrastructura de fibra optica din Romania

Anonim

Canal S era cu sediu in Constanta‎.

Siteurile celor doua firme de cablu tv au fost sterse si inlocuite cu acest anunt, preluarea e completa clar.

Anonim

Deci au preluat doua firme din Constanta. Canal S era destul de cunoscuta in Romania.

Anonim

Au preluat activitatea, nu firmele in sine. Ma rog, cred ca e mai mult o exprimare eufemistica a celor de la Digi.

Unknown

pe cand preia activitatea firmei Akta si in judetul dambovita? speram sa cumpere si tot ce apartine de Akta srl pe toata tara

Anonim

Nu ai citit atent, e vorba despre alte firme aici, ești offtopic.

Anonim

Acum o sa pice banii la agentii de teren

Anonim

Care era acoperirea Telesat SRL ?

Anonim

Sa vezi circ acum, canal S din cate stiu aveau cateva posturi discovery in grila

Anonim

Da, mareee circ.. Cui nu-i convine grila tv, internetul si telefonia Digi, comparativ cu Telesat sau Canal S? Eu daca as fi fost abonat Canal S sau Telesat, m-ar bucura enorm o astfel de preluare.

Anonim

de curozitate operatori de la CANAL S SRL și Telesat SRL au intrebat abonatii lor daca vor sa preieie cei de la Digi | RCS & RDS firmele lor , ca poate multi abonati de la CANAL S SRL și Telesat SRL erau multumiti de asa cum erau inaite si nu vor sau nu prea le place noa schimbare , eu stiu ca normal intrebi abonati daca vrei sau nu , si nu fortat fara sa intrebe .



Anonim

Ei nu sunt obligați să întrebe abonații dacă își pot da propria afacere altora. Daca ești abonat și nu îți convine, renunți și gata.

Anonim

! Acum ca Digi | RCS & RDS au clienti noi ar tebui sa bage toate canalele tv Discovery ( science , id , animal planet , etc + Hd eurile ) , AMC , Arcadia Tv sd/hd , Boolyood Film si Clasic , etc ; + si mai multe canale HD ex Bolyood HD , Epic Drama HD , BBC Earth HD , TNT HD , Cinetoronix HD , Discovery HD , Travel Mix hd/4k , etc .

Anonim

Nu trebuie să introducă niciun canal din cele enumerate de tine, din cauza că au niște clienți noi din Constanța. Delimitați dorințele de realitate, că nu suntem copii.

mariusica30

Eu am fost abonat la Canal S, m-am trezit la usa cu un reprezentant Digi. Deja au inceput sa scoata canalele din grila CanalS. Erau cateva canale care nu se gaseau in grilele Digi sau UPC. In fine, macar cei de la Digi sunt mai seriosi cand e vorba de vreo defectiune.

Anonim

Sunt serioși la soluționarea unor probleme tehnice dar grila TV este cea mai slaba dintre toți operatorii din tara. Au noroc cu canalele proprii de sport pt care stau mulți abonați la ei în rest și firmele de cartier au o grila mai buna. Partea proasta e ca nici nu vor sa investească în grila TV.

mariusica30

Deja mi-au scos din grila AMC, Animal Planet HD, DTX HD. Bine ca au bagat Digi 24 de 4 ori, doua SD si doua HD :( sau Bollywood Tv de doua ori.

Adytuny

Canal S avea o grila de invidiat. Acum cu preluarea de către digi intra grila de criza, minimalista, cu multe canale fără EPG, puține canale HD și nicio speranța de îmbunătățire în următorii ani a grilei.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile