vineri, 31 mai 2019

AMC reînnoiește acordul de difuzare cu Telekom România pentru Minimax

AMC Networks International - Europa Centrală și de Nord (AMCNI-CNE) a anunțat astăzi printr-un comunicat remis către hdsatelit.com că a reînnoit acordul de distribuție pentru televiziunea sa Minimax, cu Telekom România, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații. Începând cu 1 iunie, televiziunea dedicată copiilor va face parte din pachetul de bază al Telekom România.

În cadrul acestui nou acord, Minimax devine disponibil pentru aproape 85% dintre abonații pay-TV din România, consolidând prezența brand-ului în Europa Centrală și de Est. Televiziunea, care și-a extins timpul de emisie la 24 de ore, anul trecut, celebrează 20 de ani de existență în acest an și este recepționată în 11 țări din Europa, în 5 limbi.

Balázs Hajós, Vicepreședinte Vânzări Afiliate la AMCNI-CNE a declarat: ”Acest acord întărește parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Telekom România, făcând larg disponibilă televiziunea noastră pentru copii, Minimax, în regiune. Pe măsură ce AMCNI continuă să își extindă portofoliul diversificat de televiziuni, ne-am luat angajamentul să oferim conținut premium pentru a atrage și a delecta telespectatorii de toate vârstele din întreaga lume.”

“Ne bucurăm să anunțăm că de acum postul Minimax face parte din grila Telekom TV, respectând, astfel, promisiunea noastra de a oferi conținut de calitate, pentru cele mai diverse nevoi și preferințe. Este ocazia perfectă, de Ziua Copilului, să le oferim acestora experiența Minimax, de a putea urmări desenele animate preferate, alături de părinți”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.“

Abonații Telekom România vor avea acces la noi episoade în exclusivitate din serialele ”Spirit: Cu sufletul liber”, de la DreamWorks Animation, alături de maratoane de weekend al celebrului serial animat ”Mașa și Ursul” bazat pe povestea populară pentru copii. În luna iulie, Minimax va avea premiera celei mai noi animații ”Littles Pet Shop: A World Of our Own”. În luna august, televiziunea va difuza filme cunoscute pentru distracția întregii familii din noua și îmbogățita sa videotecă, alături de alte emisiuni noi.


Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte servicii. Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu. Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord

AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI – CNE), este o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie internațională de lider în domeniul radiodifuziunii și distribuției de canale de televiziune tematice. Portofoliul actual include 16 canale de televiziune dintr-o gamă largă de genuri, inclusiv filme și seriale, desene animate, infotainment și sport. AMCNI-CNE deține și operează feed-urile globale ale televiziunii JimJam, feed-ul european al SundanceTV și o varietate de televiziuni din Europa Centrală și de Est, precum AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TVPaprika. În plus, din portofoliul AMCNI-CNE mai fac parte televiziunile KinoweltTV și OBN Televizion în Bosnia și Herțegovina. Televiziunile AMCNI-CNE se adresează audiențelor, limbilor și piețelor locale și sunt disponibile în format HD pe numeroase platforme precum on-demand (la cerere) și device-uri mobile.


7 comentarii despre subiectul „AMC reînnoiește acordul de difuzare cu Telekom România pentru Minimax”:
Anonim

îl reînnoiește după 8 anii.

Unknown

faci o MARE confuzie, nu înnoiește contractul pentru redistribuția programului AMC fost MGM, înnoiește distribuția programului pentru copii MINIMAX !

Anonim

Deja se testeaza Minimax pe satelit, 12406.00MHz, pol.V SR:30000 FEC:7/8 SID:127 PID:701/713 Română.

GIONY

Pe care satelit, Anonimule? Mulțumesc.

Anonim

Pe acest satelit folosit de Telekom, pe Hellasat de la 39 Est.

Unknown

Bună ziua,confirm,post introdus la Telekom Satelit!

Adrian ChirilaNT

Minimax la digiromania e in pachetul de baza de multi ani toate channele mai putin amc ce nu e deloc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile