sâmbătă, 1 iunie 2019

În Italia se va lansa Fly HD, o platformă digitală terestră premium cu televiziuni de filme HD și 4K HDR

Grupul Europa Way (fostul Europa 7) va lansa în Italia, de la începutul lunii septembrie, propria sa platformă tv digitală terestră, care va folosi tehnologiile HD și Dolby Digital pentru canalele din grilă, cu excepția unuia, pentru care va utiliza 4K HDR și Dolby Digital. Toate posturile (criptate în Nagravision) vor fi exclusive ale operatorului (nu vor fi preluate de la alt radio-difuzor).

Grila platformei Fly HD va include opt canale premium care vor difuza cele mai bune filme de televiziune și din cinematografia italiană și internațională, precum și un post tv muzical care va difuza inclusiv spectacole de importanță națională și internațională.

Filmele foarte recente și transmisiile în direct vor fi disponibile în sistem Pay Per View, pentru un cost extrem de competitiv și fără nicio obligație de a semna un contract pentru un abonament. Televiziunile din platforma vor putea fi recepționate cu televizoare cu tuner DVB-T2.

Prin intermediul websiteului operatorului (flyhd.it), clienții vor putea solicita de asemenea un dispozitiv tuner care va permite vizionarea canalelor digitale pe telefoane smart și tablete, fără costuri pentru banda de internet și cu un consum redus al energiei acumulatorului dispozitivului mobil.

Canalele de filme vor fi denumite Sala 1 - Sala 7 HD și Sala UHD. Televiziunea de muzică va avea denumirea Voxson HD. Unul dintre cele 8 canale HD de filme va difuza filme clasice, iar celelalte vor difuza filme care au fost recent lansate în cinematografe, precum și seriale de top, filme de festival și documentare.


2 comentarii despre subiectul „În Italia se va lansa Fly HD, o platformă digitală terestră premium cu televiziuni de filme HD și 4K HDR”:
Anonim

Locuiesc in Italia, astept testele pentru aceasta platforma. Cred ca va fi ceva de mare calitate. Aici televiziunea terestra digitala e foarte dezvoltata.

Unknown

Se pare ca nu a mai aparut, tipic Italian!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile