miercuri, 29 mai 2019

Protecție Nagra pentru operatorul HD+ prin aplicație în televizorul smart, fără a mai fi necesar modul CAM sau receptor separat

Protecția conținutului furnizat de operatorul HD Plus prin sistemul Nagra va fi extinsă și la televizoarele smart. Firma de securitate elvețiană și-a extins acordul cu HD Plus GmbH, filiala SES care administrează platforma HD Plus utilizată pentru distribuirea unui pachet de canale populare în limbă germană.


Decriptarea televiziunilor HD Plus pe televizoare inteligente nu va necesită un dispozitiv extern, cum ar fi un modul de acces condiționat (CAM) sau un receptor separat. Soluția de protecție oferă de asemenea noua tehnologie HD + Komfort-Funktion (funcția HD + confort), permite Neustart (pornire instantanee pe un canal selectat), acces direct la Mediatheken (7-day-catch-up) și un ghid tv inovativ, interactiv, cu modele de căutare personalizabile. Ghidul este atât pentru televiziunile liniare prin satelit, cât și pentru conținutul neliniar.

Soluția Nagra a fost deja implementată pentru protecția conținutului HD+ pe televizoare Samsung și Panasonic Smart: "Suntem încântați să continuăm parteneriatul de succes și pe termen lung cu Nagra și să îl extindem cu ajutorul securității integrate direct în televizoarele inteligente. Am reușit să implementăm această soluție în televizoare smart de la Samsung și Panasonic, care oferă consumatorilor acces instantaneu la serviciul HD + și la sistemul  HD + Komfort-Funktion, într-un mediu robust și sigur", a precizat Georges Agnes, Director General Operations and Product Development al HD Plus GmbH.

"HD Plus s-a aflat în avangarda inovării în industria europeană de plată și suntem încântați să continuăm să îi sprijinim în timp ce își transformă serviciile de televiziune cu plată, oferind consumatorilor modalități inovatoare de a accesa conținutul premium" a adăugat Thierry Legrand, vicepreședinte senior de vânzări EMEA Nagra.

În plus față de Samsung și Panasonic, Nagra colaborează cu HD Plus pentru a implementa aplicația lor pe și pe alte televizoare smart, de la alți producători.


11 comentarii despre subiectul „Protecție Nagra pentru operatorul HD+ prin aplicație în televizorul smart, fără a mai fi necesar modul CAM sau receptor separat”:
Anonim

Interesant, deci e o aplicatie oficiala care decodeaza semnalul de la satelit, nu mai e nevoie de modul CAM.

Anonim

Mai putini bani pe echipamente, daca ai tv compatibil cu aplicatia lor.

GIONY

Am căutat această aplicație pe Qled smart tv și nu am gasit-o. Mă scuzați dacă întrebarea nu e potrivită.

Cristi

Înseamnă că televizorul tau nu e printre televizoarele Samsung compatibile cu aceasta aplicatie și/sau nu ești pe magazinul de aplicații pentru Germania.

GIONY

Mulțumesc, Cristi. Am un SAMSUNG QLED care este printre cele mai performante televizoare .Mai spui că nu sunt pe Magazinul de aplicatii pentru Germania. Unde pot găsi acest magazin ? Am căutat în toate aplicatiile Smart și nu am găsitașa ceva pentru descărcare. Poate mă lămurești tu. Am 75 de ani și nu mă pricep așa de bine ca voi, tinerii de astăzi. Sau această aplicație poate fi folosită numai de cei din Germania? Mulțumesc.


Anonim

Giony, nu contează că ai televizor performant, HD+ alege ce modele de televizoare au aplicația disponibilă. In plus,ca sa accesezi magazinul pentru Germania, trebuie setat televizorul și hubul Smart pe Germania și probabil IP de Germania. Dar de ce ai nevoie de aplicație? Ești abonat la HD+ prin satelit? Că oricum televizorul trebuie activat de HD+ și e posibil sa ai nevoie și de user și parolă de abonat.

GIONY

Mulțumesc, parțial am înțeles.Trebuie să mă abonez la HD + prin satelit ? Am patru antene, una orientata pe 19,2 E unde găsești canalele germane și le poți urmări pe cele necodate .

Anonim

Da, aplicația e pentru abonații prin satelit și foarte posibil să funcționeze activarea doar cu IP de Germania.

GIONY

Am înțeles, mulțumesc.

Anonim

televizoarele selectate de la Samsung și Panasonic https://www.hd-plus.de/themen/komfort-funktion pentru GIONY

GIONY

Mulțumesc, HD+ este valabil pentru Samsung și Panasonic 2019. Eu am un SAMSUNG QLED 49 QE 49 CAM, dar din anul 2017.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile