joi, 9 mai 2019

Record de numere de telefonie fixă și mobilă portate în rețelele Digi, în aprilie 2019

Luna aprilie a adus pentru rețelele de telefonie mobilă și fixă ale grupului Digi | RCS RDS cele mai bune rezultate la portabilitate înregistrate în ultimele 16 luni, potrivit statisticilor comunicate de ANCOM (portabilitate.ro). Creșterea semnificativă a fost generată de numerele portate în rețeaua fixă – 5.212, cel mai bun rezultat înregistrat de companie, sub raportul portabilității în rețeaua fixă, în perioada ianuarie 2018 – aprilie 2019, anunță RCS RDS printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Rețeaua Digi Mobil a reconfirmat, în aprilie, poziția de cea mai atractivă rețea mobilă din România, la capitolul portabilitate, cu peste 29.830 de numere portate. În total, 35.042 de numere de telefonie fixă și mobilă au trecut în rețelele Digi, luna trecută, marcând cel mai bun rezultat al companiei, în ultimele 16 luni (ianuarie 2018 – aprilie 2019).

În perioada ianuarie – aprilie 2019, Digi a atras în rețelele sale de telefonie fixă și mobilă 124.755 de numere, ceea ce reprezintă un progres cu 37% față de aceeași perioadă a anului anterior.

În primul trimestru al anului, circa 37% din totalul numerelor portate în rețelele de telefonie fixă și mobilă, lună de lună, au avut ca destinație rețelele Digi. În aprilie, compania noastră a depășit pragul de 40% cotă de piață în domeniul portabilității generale, în timp ce portările în rețeaua noastră de telefonie fixă, în aceeași perioadă, au reprezentat peste 67% din totalul numerelor fixe portate. Ne menținem în topul preferințelor consumatorilor români, ceea ce ne bucură și ne motivează să sporim atât calitatea serviciilor noastre, cât și diversitatea și accesibilitatea ofertelor”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație RCS RDS S.A.


Digi Mobil s-a poziționat pe piața locală ca un competitor dinamic și atractiv, atât grație raportului imbatabil calitate-preț, cât și prin instrumentele de finanțare a achizițiilor de telefoane mobile. În 2017, Digi Mobil a lansat serviciile VoLTE (4G) și VoWiFi, care au dus calitatea apelurilor la standarde high-definition. În luna martie 2019, operatorul de comunicații electronice a extins la nivelul întregii rețele de telefonie mobilă (3G și 4G) calitatea vocală Voice HD, se mai precizează în comunicat.

Avantajele competitive adăugate serviciilor de telefonie mobilă, de la lansarea în 2007 până în prezent, și creșterea constantă a acoperirii rețelei au menținut Digi Mobil în poziția de lider al pieței de portabilitate pe acest segment, în cei aproape 11 ani de existență a serviciului de portabilitate în România. În 2018, peste 300.000 de numere s-au portat în rețelele de telefonie fixă și mobilă ale operatorului, din care peste 278.000 în rețeaua Digi Mobil.

Potrivit Raportului anual pentru 2018 al companiei-mamă Digi Communications N.V., la finele anului trecut, filiala din România înregistra 1,2 milioane de unități generatoare de venituri (RGU), în segmentul telefoniei fixe, și 3,4 milioane RGU, pentru serviciile de telefonie mobilă și date mobile.

Digi Mobil este serviciul de telefonie și date mobile din portofoliul grupului Digi | RCS RDS. Liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține aproape cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.


12 comentarii despre subiectul „Record de numere de telefonie fixă și mobilă portate în rețelele Digi, în aprilie 2019”:
Anonim

3 euro sa poti suna 3 luni cum sa refuzi asa oferta????

Anonim

Degeaba dacă semnalul este prost în multe zone.

Anonim

Este o rețea care funcționează bine doar în orașe. În zonele rurale din apropierea orașelor semnalul e slab și nici urma de 4g.

nicu

In zona mea, povestea cu semnalul slab e doar o legenda rurala, pe la sate, nu mai e una de actualitate urbana. La mine in oras Digi are semnal mai bun ca oricare altii, peste tot, inclusiv la 10 km in jurul orasului, in toate toate periferiile, inclusiv pe furtuna maxima. Toti ceilalti concurenti au zone foarte slab acoperite, inclusiv unde locuiesc eu la periferie, dar Digi nu mai are problema asta in zona mea de mai mult de 2 ani. De aceea m-am portat de aproape 1 an cu toate numerele la Digi.

Anonim

locuiesc in zona rurala la 15 km in afara municipiului si am semnal 4G de la Digi. dar ceilalti, orange, telekom vodafone nu au 4G aici

webmaster

Eu am semnal 4g de la ei, la tara. Au pus multe antene in zona rurală.

Anonim

Intradevar asa este dar problemele cu semnalul tot persista in general la periferii in unele zone rurale la Sate nici nu ma-i vorbim la Sate

Andre

Aceleași probleme le au și Telekom, Vodafone și Orange, și ei au rețelele de zeci de ani. Nu există firma de telefonie mobila perfecta in Romania, mereu cate una nu are semnal ba într-o localitate, ba în altă. Va garantează unul care a testat pe toți și umblă săptămânal prin tara. Unele localități nu au semnal de la cate un operator sau mai mulți, altele au de la toți.

Anonim

Asa este ori cum Orange, Telekom si Vodafone, are mult ma-i putine probleme in retea pentru ca are si 2G in retea fata de Digi care nu ma-i are si ori cum se axeaza ma-i mult pe Orasele urbane.

Anonim

Da chiar asa este

Anonim

Da, asa este, la fel au si ceilalti probleme cu semnalul, chiar si mai mari.

Anonim

Confirm ce spune "nicu", la mine de peste 1 an de zile semnalul digi este foarte stabil si-l intrece pe al altor operatori. umblu des cu masina ca lucrez pe curierat, am semnal digi in 4g in peste 60-70% din drum iar 3G peste tot cel putin 3 dungi la semnal. Cine spune ca n-are semnal in digi mobil sa-si repare telefonul sau sa-si ia altul ca are probleme cu el. cei drept, nu sunt viteze mari la internet undeva la 7-10Mbps, da' la banii aia ce preferi, sa ai cat de cat internet sau sa nu ai deloc?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile