marți, 14 mai 2019

Roland-Garros 2019 în Ultra HD la Eurosport 4K

Eurosport va difuza turneul de tenis francez Roland-Garros în Ultra HD / 4K pentru telespectatorii DTH din Germania, în perioada 26 mai - 9 iunie 2019. În timpul turneului, canalul de eveniment Eurosport 4K va fi distribuit prin intermediul televiziunii UHD1 de la HD+, prin satelitul Astra de la 19,2 grade Est.

Toate meciurile de pe arena Philippe Chatrier vor fi oferite în format UHD / HDR, cu comentarii ]n limba germană și fără pauze publicitare, inclusiv semifinalele și finalele, cumulând în total 120 de ore de transmisii.

În Franța, radio-difuzorul public France Télévisions va transmite Roland-Garros 2019 în format 8K (detalii AICI).


7 comentarii despre subiectul „Roland-Garros 2019 în Ultra HD la Eurosport 4K”:
Anonim

Super, mai ales ca sunt HDR.

Giony

Anul trecut canalul UHD care nu e codat a transmis meciurile de la Roland-vârtos în format 4K la liber.

Giony

UHD 1 anunță în programul de azi transmisii de la Roland Garos,anunțul începerii era ora 10.O mai prelua Eurosport 4k necodat așa cum a fost anul trecut. Mulțumesc.

Giony

Iată că numai câteva minute după ce am transmis primul COMENTARIU , canalul UHD 4KA a început transmisia preluată de la EUROSPORT 4K, necodat. În acest moment rulează în reluare meciul dintre Nadal și Thiem.

Giony

Și UHD1 a preluat EUROSPORT 4K și transmite necodat.

Giony

Spuneam de dimineață că pe UHD1 a fost preluat EUROSPORT 4K necodat. Iată că de la ora 15, canalul a fost codat.

Giony

Ieri,spuneam că UHD1 a preluat transmisiile de la EUROSPORT 4K , necodat. De la ora 15 l-au codat. Astăzi, este ora 18,03 și sunt transmise în direct meciurile, necodat. Așa cum a spus și HD SATELIT, vor fi transmise 120 de ore, inclusiv semifinalele și finala de pe terenul central.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile