vineri, 24 mai 2019

Spania, țara europeana cu cel mai mare preț mediu pentru serviciile de televiziune cu plată

Spania este țara europeana cu cel mai mare preț mediu pentru serviciile de televiziune cu plată, potrivit unui studiu al Kelisto España.

Prețul mediu al abonamentului la un pachet de televiziune cu plată este cu 20% mai scump decât prețul mediu din Marea Britanie, Franța, Germania sau Italia. Chiar și pentru pachetele dual-play, un pachet de bază care include internet în bandă largă și televiziune costă în medie 77,5 euro lunar în Spania, comparativ cu media de 64,6 euro din restul Europei, echivalând cu un cost suplimentar de 154,8 euro anual în Spania.

Prețurile abonamentelor tv din Spania au crescut cu 35,93% în ultimii doi ani. Cu toate acestea, în ultimii doi ani, numărul de abonați la servicii de televiziune cu plată a crescut în Spania cu 22,5%.

În Franța, media prețului abonamentelor pentru pachete ce includ televiziune și internet este de 54,50 euro, în Germania de 60,50 euro, în Marea Britanie de 61,50 euro, iar în Italia de 69 euro.


5 comentarii despre subiectul „Spania, țara europeana cu cel mai mare preț mediu pentru serviciile de televiziune cu plată”:
Anonim

Era de asteptat,

Anonim

La noi un dual play cu net in banda larga si cablu digital cu suta de programe costa 15 euro maxim. Unii in banii astia vor sa le bage zeci, sute de posturi in HD si daca se poate si in 4K

Anonim

La noi, pretul abonanentului de cablu cu 2 servicii a fost convertit din euro in lei, de la 77 euro in Spania la 77 lei in Romania. Sa mai zica careva ca leu nu bate euro ;)

Anonim

Sunt niste aberatii sa faci comparatii de genul asta ! Sa luam salariu minim in Romania 1300 net deci abonametul(cablu net) reprezinta 5-6 la suta , acum la ei salariu minim este 1500 euro deci tot 5-6 la suta reprezinta abonamentul ! Asa ca unde e diferenta ? Doar ca romanul cand vede euro zice mama ce scump , dar ei nu se gandesc ca de fapt ei (spanioli) sunt platiti cu euro nu cu lei !!!

Marian

pentru ultimul anonim....salariul minim in Spania e de aproximativ 900€ nu cum zici tu 1500 deci mai informeazate inainte de a vb

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile