marți, 11 iunie 2019

Timeless Drama Channel și AXN HD în grila UPC

Operatorul de televiziune prin cablu UPC România a introdus în grila digitală posturile tv Timeless Drama Channel, la poziția 110, și AXN HD, la poziția 113. Mai jos găsiți imagini trimise de _-Kalman-_.

SPI International anunțase că este în discuții cu unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața din România pentru lansarea postului TDC (Timeless Drama Channel) în țara noastră. Transmisia TDC a fost testată anterior de UPC în propria grilă. Aceasta nu este o lansare anunțată oficial, ci doar o a doua runda de teste publice.

UPDATE 5 august 2019: SPI / FilmBox anunță lansarea oficială a primului canal dedicat filmelor turcești și difuzat la nivel global - Timeless Drama Channel (TDC) - în România, în august, în exclusivitate în grila UPC. Detalii găsiți AICI.


8 comentarii despre subiectul „Timeless Drama Channel și AXN HD în grila UPC”:
JONKUSSAKI

DC POSTUL TDS NU ARE TRADUCERI LA FILMELE CARE LE DĂ

Anonim

Sunt problem tehnice, au anunțat din start pe Facebook. Funcționează subtitrarea numai cu CI+.

TDC (Timeless Drama Channel) este disponibil, începând de astăzi, tuturor abonaţilor în grila digitală UPC pe poziţia 110, aflându-se pentru moment în perioada de probe tehnice.

Anonim

Bravo UPC! De când am așteptat să introducă AXN HD... Hai și cu TNT HD....

Unknown

degeaba, daca tin si canalele in SD si in HD, sa scoata tot ce este dublura si sa tina numai ce are HD.

Anonim

Și ce fac cei care au mediabox SD? Sunt o grămadă de abonați. :)

Unknown

si eu am mediabox si daca tot vrem o evolutie a cablului sa nu mai fie pe SD ci sa se treaca cu toate in HD, eu zic ca UPC ar trebui sa schimbe mediabox urile, pe toate gratis la toti clientii. nu vrem sa ramanem tot in urma din cauza unor mediabox uri care sunt de mult depasite iar in multe state din europa s a facut trecerea de la SD la HD de mult. daca vrei clienti bagi performanta in infrastructura de cablu.

Anonim

Pe cand TDC Ro si pe satelit?

Unknown

La digi e postu da ca frecvența sau nr post daca nu Dece nu introduce în grila

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile