miercuri, 12 iunie 2019

Travel Mix 4K HDR, prima televiziune 4K HDR disponibilă prin platforma TVX

TVX a anunțat disponibilitatea primei televiziuni 4K HDR din cadrul acestei platformei. Canalul Travel Mix 4K HDR este disponibil în format IP multicast și poate fi recepționat la adresa 239.250.20.127:1234, anunță reprezentanții platformei printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În acest moment, platforma TVX InterLAN (TV eXchange), unică în România, oferă 52 stream-uri SD, HD și 4K (16 stream-uri sunt în format HD). Pentru obținerea acordurilor de retransmisie, utilizați adresa de email tv@travelmix.ro. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul InterLAN la adresa www.interlan.ro, secțiunea Platforma TVX.

InterLAN Internet Exchange este o platformă națională neutră de interconectare pentru schimbul de trafic de date și internet, cu puncte de prezență naționale în București, Constanța, Timișoara, Craiova, Arad, Cluj-Napoca și un punct de prezență internațional în Frankfurt, Germania. Infrastructura pusă la dispoziție de InterLAN permite mai multor rețele de a se interconecta în mod direct și de a face schimb liber de trafic. Acest lucru duce la utilizarea mai eficientă a conexiunilor de acces la internet ale fiecărui operator, determinând o scădere a costurilor și o creștere a calității serviciilor oferite.

Platforma TVX (TV Exchange) permite entităților conectate la InterLAN Internet Exchange să utilizeze porturile existente pentru transmisia și recepția de fluxuri audio și video prin intermediul protocolului de comunicare multicast. Operatorii interesați să recepționeze fluxurile multicast disponibile InterLAN trebuie să trimită o solicitare către InterLAN pe adresa de e-mail tvx [at] interlan.ro la care se vor atașa acordurile de retransmisie obținute de la furnizorii de conținut. Distribuția canalelor din Platforma TVX se realizează printr-un VLAN distinct. Pentru acest serviciu nu se percep tarife suplimentare de operare.


5 comentarii despre subiectul „Travel Mix 4K HDR, prima televiziune 4K HDR disponibilă prin platforma TVX”:
GIONY

De-abia aștept mai multe comentarii să înțeleg despre ce este vorba.

Anonim

E o stire pentru cablisti, care au nevoie sa preia semnalul Travel Mix 4K HDR si sa il redistribuie in reteaua lor.

Unknown

Platforma TVX, este un servicu oferit de asociatia Interlan, asocaitia operatorilor de cablu. mai multe detalii www.interlan.ro

Unknown

Oare cat va costa sa avem acest canal?

Anonim

Travel Mix 4K e oferit gratis pentru operatorii care doresc să îl retransmită.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile