luni, 29 iulie 2019

Animal Planet HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, National Geographic HD și Mezzo Live HD la Horizon Go

Televiziunile Animal Planet HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, National Geographic HD și Mezzo Live HD au fost incluse în grila Horizon Go. Au fost eliminate posturile tv Cinemax SD și Cinemax 2 SD, PRO 2 SD, PRO X SD, History SD, Filmbox Extra HD (versiunea downscalată SD) și LookSport SD.Acum aproape două săptămâni au fost adăugate televiziunile Cinemax HD, Cinemax 2 HD, History HD, LookSport HD, Pro X HD, Pro 2 HD, Kanal D HD și Filmbox Extra HD și au fost eliminate posturile tv HBO SD și Discovery Channel SD.

Platforma Horizon Go de la UPC Romania este disponibilă inclusiv pe laptop, tabletă sau smartphone și necesită o conexiune la Internet (în funcție de conexiunea de internet folosită, pot apărea costuri suplimentare aferente traficului de date). Aplicația Horizon Go include acces la cele mai urmărite canale TV, oferindu-ți posibilitatea de a consulta Ghidul TV, de a vedea ce urmează și de a programa înregistrări de la distanță. Aplicația este gratuită. Însă pentru a putea folosi aplicația și toate funcționalitățile ei, este necesar să fii abonat al serviciilor de televiziune și de internet de la UPC Romania, Pentru a te loga, este necesar să folosești detaliile contului tău My UPC.


5 comentarii despre subiectul „Animal Planet HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, National Geographic HD și Mezzo Live HD la Horizon Go”:
Anonim

Se pare ca se renunta la dublurile SD si sunt introduse echivalentele HD. Foarte bine, poate asa cere noul proprietar al UPC, adică Vodafone.

Cristy

A intrat și AMC HD acum câteva minute.

Anonim

Evoluam, Evoluam Bravo

Anonim

Da, dar doar pe Horizon go . Pe tv intra și în SD și în HD.
De ex. Look sport 2 și 3 intra și în SD și în HD.

Anonim

Nu există încă Looksport 2 și 3 la UPC și nici nu se știe când vor intra.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile