vineri, 5 iulie 2019

Caravana ”Turist Acasă” (Digi 24) premiază turiștii pasionați cu telefoane Digi K1, abonamente Digi Mobil și week-end-uri la Brașov

În lunile iulie și august, caravana ”Turist Acasă” (Digi 24) va premia 16 pasionați de turism local cu câte un telefon de ultimă generaţie DIGI K1, însoţit de abonament Digi Mobil Optim Nelimitat cu minute, SMS-uri şi internet mobil nelimitat, gratuit pe 12 luni sau un weekend de vis pentru 2 persoane la Hotel Victoria Bulevard din Brașov, cu demi-pensiune și parcare gratuite, anunță RCS RDS printr-un comunicat de presă remis către hdsatelit.com.


Cei care doresc să intre în posesia unuia dintre cele 8 telefoane marcă proprie Digi K1 (cu abonament Digi Mobil Optim Nelimitat) sunt invitați să urmărească emisiunea matinală de weekend "Turist Acasă", sâmbătă și duminică, de la 07.00 la 10.00, la Digi24, să reţină întrebarea dimineţii şi apoi să posteze răspunsul corect printr-un comentariu pe pagina de Facebook a postului de televiziune.

Săptămânal, prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect, vor fi desemnați doi câştigători. Digi Mobil va oferi primului câștigător un abonament Optim Nelimitat, cu minute, SMS-uri și internet nelimitat și un smartphone Digi K1, iar al doilea câștigător primește un weekend pentru 2 persoane, la Hotel Victoria Bulevard din Brașov, cu demi-pensiune.

În fiecare sâmbătă, în emisiunea matinală de weekend "Turist Acasă" de la Digi24, vor fi anunţaţi câştigătorii. Concurenții vor putea participa o singură dată pe săptămână, de pe un singur cont de Facebook, începând cu data de 6 iulie, ora 10.00 şi până la data de 29 august, ora 00.00.

Telefonul Digi K1 este dual SIM, are sistemul de operare Android 8.1 (Oreo), procesor Octacore (4x2+4x1.5) - Helio P23, ecran de 6 inch cu rezoluția 2160x1080, 2 camere foto – cameră 21MP autofocus și flash și cameră frontală 13MP cu flash, memorie RAM 6 GB și memorie internă 64 GB, baterie de 4200 mAh. Prețul de achiziție al unui astfel de terminal, pe digiromania.ro, este de 999 lei (inclusiv TVA). În gama de telefoane Digi mai figurează Digi R1 și Digi C1, toate cele trei modele fiind compatibile 3G, 4G, VoLTE și VoWiFi.

Emisiunea “Turist Acasă", prezentată de jurnaliștii Cătălin Nunu și Alexandra Albu, provoacă telespectatorii și echipele de filmare Digi24 la o călătorie fantastică în jurul României, plină de experiențe unice. Imagini spectaculoase transmise în direct de la peste 2000 de metri înălțime, din Vf. Caraiman, de sub apă sau din subteran, la Salina Praid, plimbări cu caiacul în Delta Dunării, flyboarding, sărituri cu parașuta și parapanta, excursii cu balonul cu aer cald, rafting și bunjee jumping. Rezervația naturală Delta Dunării va fi destinația primelor două ediții “Turist Acasă”, sâmbătă și duminică, 6-7 iulie.


Un comentariu despre subiectul „Caravana ”Turist Acasă” (Digi 24) premiază turiștii pasionați cu telefoane Digi K1, abonamente Digi Mobil și week-end-uri la Brașov”:
Anonim

Interesant telefonul Digi K1, are caracteristicile tehnice bunicele.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile