marți, 9 iulie 2019

"Noul" Windows 1.0 este de fapt o aplicație

Săptămâna trecută, Microsoft a postat pe Twitter un videoclip care anunța "noul" Windows 1.0. Acum, Microsoft a explicat că videoclipul a fost o parte a unei campanii de marketing pentru a promova revenirea serialului Stranger Things cu sezonul 3. Acțiunea serialului realizat de Netflix are loc în anul 1985, când Windows a fost lansat prima dată.


De fapt, Microsoft a creat o aplicație denumită Windows 1.11, care conține cateva funcții ale Windows-ului, cum ar fi Paint și Write (în versiunea lor clasică), linia de comanda Windows CMD, jocuri și altele.

Mai multe detalii pot fi găsite pe o pagină dedicată de Microsoft pentru Stranger Things sau pe pagina Camp Know Where (în cel de-al treilea sezon de Stranger Things, care tocmai a debutat, personajul Dustin poate fi văzut purtând o șapcă și un tricou "1985 Camp Know Where").

Microsoft intenționează să extindă brandul "Camp Know Where" în magazinele sale și în online, astfel încât copiii de peste 13 ani să poată participa la atelierele STEM, care încep 20 iulie 2019. Fanii vor avea de asemenea șansa de a câștiga un cabinet arcade Stranger Things, noul Xbox One X și abonament Ultimate Xbox pe 12 luni (detalii pe Twitter sau Facebook pentru a participa la extragere).

În ceea ce privește aplicația Windows 1.11, aceasta nu este o experiență Windows, ci este de fapt un joc nostalgic care include Easter eggs din serialul de succes al Netflix. Se poate descărca din magazinul Microsoft (aplicația va avea câteva sute de MB și necesită Windows 10, versiunea 10240 sau mai recentă  - este necesar sa schimbați regiunea Windows-ului pe United States, deoarece cu regiune/țară România va afișa că aplicația nu este disponibilă). Regiunea/țara se schimbă în Windows 10 din Region Settings (scrieți Region în bara de căutare și va fi afișată setarea respectivă).

Pentru a debloca diverse noi fisiere, trebuie să dați click pe regiunile de ecran (de exemplu, denumiri de fisiere) unde observați erori de afișare, pentru a rula sau deschide aceste fisiere și să le utilizați (de exemplu, desenați în Paint-ul aplicației sau va jucați un joc).

Microsoft a descris aplicația ca fiind inspirată din Windows 1.0 și din serialul Stranger Things.


Un comentariu despre subiectul „"Noul" Windows 1.0 este de fapt o aplicație”:
Anonim

Draguță aplicația, iar serialul este foarte bun, îl urmăresc încă de la sezonul 1.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile