miercuri, 24 iulie 2019

Serialul ”NOS4A2” va avea sezonul al doilea

Înaintea finalului primului sezon, AMC a anunțat astăzi că a reînnoit serialul horror supranatural, ”NOS4A2”, cu încă 10 episoade pentru sezonul al doilea, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


Serialul bazat pe romanul cu același nume, bestseller al lui Joe Hill, și-a făcut apariția la Comic-Con din San Diego, unde actorii Zachary Quinto și Ashley Cummings, showrunner-ul și producătoare executivă Jami O’Brien și producătorul executiv Joe Hill, au dat vestea noului sezon, în timpul momentului de prezentare a serialului. Al doilea sezon din ”NOS4A2” va intra producție în această toamnă și se va difuza pe AMC în 2020.

„NOS4A2” o are în centrul acțiunii pe Vic McQueen (Cummings), o tânără înzestrată cu abilitatea supranaturală de a găsi lucruri pierdute. Această abilitate o pune pe un traseu de coliziune cu Charlie Manx (Quinto), un nemuritor seducător care se hrănește cu sufletele copiilor, apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Chrismasland (Tărâmul Crăciunului), un loc sucit și înghețat din imaginația lui Manx, unde zilnic este Crăciunul și nefericirea este interzisă prin lege. Vic se străduiește să-l învingă pe Manx și să-i salveze victimele, fără să-și piardă mințile în acest proces sau să cadă ea însăși victimă. Din distribuție mai fac parte: Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull și Ebon Moss-Bachrach.

”Acest serial din altă lume este o lucrare remarcabilă a romanului lui Joe Hill, care îți dă fiori pe spate, mânat cu iscusință de Jami O’Brien, având interpretări captivante ale lui Zachary Quinto, Ashley Cummings și restul distribuției talentate”, a declarat David Madden, președinte de programe, AMC, BBC America, IFC, SundanceTV și AMC Studios. ”NOS4A2 i-a ținut pe telespectatori în suspans în fața micilor ecrane chiar de la debut și suntem gata să sărim înapoi în această poveste pentru sezonul al doilea”.

”Sunt foarte încântată pentru oportunitatea de a aduce și restul romanului extraordinar al lui Joe Hill la televizor. Imaginația lui Joe este neasemuită”, a declarat O’Brien. ”Îi ador personajele și universul, iar colegii noștri de la AMC ne-au fost parteneri formidabili. Sunt recunoscătoare să fac parte din lumea NOS4A2”.

Finalul primului sezon ”NOS4A2” se va difuza pe 1 august, de la ora 22:00 la AMC. ”NOS4A2” este produs de AMC Studios în asociere cu Tornante Television. Serialul îi are ca producători executivi pe Joe Hill, Jami O’Brien și Lauren Corrao.


Un comentariu despre subiectul „Serialul ”NOS4A2” va avea sezonul al doilea”:
Anonim

Ce bine ar fi sa fie postul acesta in grila Digi Romania. Are seriale bune si filme de calitate

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile