vineri, 2 august 2019

Actorii lunii august la FilmBox

August este o lună fierbinte la FilmBox, cu actori pe măsură. Lista este deschisă de unul dintre cei mai talentați, cunoscuți și seducători actori - dar și producător de film – din istorie: William Bradley Pitt, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Acum, toată Europa așteaptă cu sufletul la gură cel mai recent film în care Brad Pitt joacă alături de Leonardo Di Caprio, în regia lui Quentin Tarantino, ”Once Upon a Time in Hollywood”, dar anul acesta, Pitt va mai avea o premieră importantă.

Este vorba despre ”Ad Astra”, film în care a primit rolul unui astronaut curajos care călătorește în spațiu pentru a-și găsi tatăl și pentru a descoperi răspunsuri la întrebări care ar putea avea un impact imens asupra umanității. Lansarea ar putea avea loc în septembrie. Presa internațională crede însă că actorul ar putea să-și rărească tot mai mult aparițiile pe marile ecrane.

”Cred că această industrie este un joc potrivit pentru cei mai tineri, nu că nu ar fi roluri substanțiale și pentru cei mai în vârstă, doar că simt că jocul trebuie să continue în mod natural. Există și în lumea filmului o selecție naturală”, a fost declarația lui Pitt. El vine la FilmBox Premium, duminică, 18 august, de la ora 21:00, în ”Fury” (”Furia: Eroi anonimi”).

Un alt actor pe care îl puteți vedea, în august, la FilmBox este Ben Affleck. De fapt Benjamin Geza Affleck-Boldt pe numele său complet. Actorul american împlinește 47 de ani pe 15 august și se poate lăuda cu o carieră minunată și ca regizor, producător și scenarist. Alături de prietenul său din copilărie, Matt Damon, Afleck a câștigat Globul de Aur și Oscarul pentru scenariul filmului ”Good Will Hunting”, în care cei doi actori au și jucat. Acum, Ben și Matt lucrează împreună la un nou scenariu alături de Nicole Holofcener, film ce se va numi ”The Last Duel”, bazat pe o carte semnată de Eric Jager. Affleck și Damon vor fi și protagoniști în acest film care va fi regizat de Ridley Scott. Pe Ben Affleck îl puteți vedea la FilmBox Plus, duminică, 11 august, de la 22:00, în ”Bounce” (”Schimb de vieți”) alături de Gwyneth Paltrow, una dintre fostele sale iubiri.

Intrat mai recent în lumina reflectoarelor, Patrick Schwarzenegger, fiul celebrului Arnold Schwarzenegger, face deja impresie bună. Pe lângă actorie, Patrick este și un model recunoscut, cu propria linie de haine încă de la 15 ani. Cel mai important rol al său de până acum a fost cel din ”Midnight Sun” (”Sub soarele nopții”), film pe care îl puteți urmări vineri, 16 august, de la ora 22:00, la FilmBox Extra. În prezent, Patrick este capul de afiș al unui thriller, ”Daniel Isn’t Real”, ce urmează să fie lansat. ”Oamenii mă privesc cu un ochi mult mai critic pentru că mă numesc Schwarzenegger, așa că eu trebuie să dau totul”, explică actorul.

În august, la FilmBox, ne întâlnim și cu Edward Norton, câștigător al unui Glob de Aur și nominalizat de 3 ori la Oscar. Absolvent de Yale, Norton a lucrat pentru câteva luni în Japonia, dar apoi a venit în New York pentru o carieră ca actor. ”Primal Fear” a fost filmul care i-a adus Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar și o primă nominalizare la Oscaruri. A urmat apoi nominalizarea la Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul din ”American History X”. ”Fight Club” i-a adus și mai multă faimă, iar din 2000, Edward Norton a început să producă și să regizeze filme prin propria casă de producție, Class 5 Films. Norton nu are tocmai o faimă bună însă ca actor - se pare că este greu de lucrat cu el, ajungându-se la rescrierea scenariilor sau la refacerea montajului pentru ca el să fie mulțumit. La FilmBox Extra, îl puteți vedea în ”The Painted Veil” (”Vălul pictat”), vineri, 2 august, de la ora 22:00.

În același film joacă și Liev Schreiber, cunoscut și pentru aparițiile de pe Broadway sau pentru cele în serialele de televiziune. Pentru rolul din ”Ray Donovan”, Schreiber a primit 5 nominalizări la Globurile de Aur și 3 nominalizări la Premiile Primetime Emmy. În ”The Painted Veil” (”Vălul pictat”), Liev Schreiber a jucat alături de cea care avea să-i devină soție, Naomi Watts. De altfel, actorul declara într-un interviu că ”Naomi Watts i-a forțat pe producători să mă angajeze. Își dorea să ne continuăm relația și singura variantă era ca noi să lucrăm împreună”. Cuplul Live Schreiber - Naomi Watts s-a destrămat pe 26 septembrie 2016, după 11 ani de relație. Acum actorul de 51 de ani este într-o relație cu Taylor Neisen, de 26 de ani. Recent, cuplul a fost surprins pe străzile New York-ului, pedalând.


DESPRE FILMBOX


Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


Niciun comentariu despre subiectul „Actorii lunii august la FilmBox”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile