joi, 15 august 2019

Actualizare pentru platforma Antena Play

Platforma Antena Play a lansat o actualizare care aduce funcții noi, având ca scop simplificarea experienței de vizionare, explică Antena TV Group.

Noi updatăm constant AntenaPlay, iar ultimul refresh simplifică experiența de vizionare. Playerul permite skip de 10 secunde la un simplu tap şi păstrează watch time-ul vizionării precedente, la fel ca Netflix, spre exemplu. O altă funcție utilă, având în vedere volumul mare de materiale video, emisiuni sau seriale, este păstrarea unui listing din clipurile urmărite dar nu până la capăt, astfel încât să poţi relua vizionarea din punctul în care ai rămas”, a precizat Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Platforma Antena Play a făcut recent pasul către dispozitivele Chromecast şi AirPlay, iar din 21 iunie 2019 a fost lansată pe diverse televizoare LG recente cu webOS TV (imaginile din acest articol ilustrează interfața aplicației de pe un televizor LG model 2018 cu webOS 4.1; pe dispozitive Chromecast şi AirPlay nu am testat).

Platforma AntenaPlay, dezvoltată de echipa Digital Antena TV Group, are peste 1,3 milioane de descărcări pe Smart TV, Android şi iOS.  Platforma oferă 9 canale live, emisiuni integrale produse de Antena TV Group și extra conținut nedifuzat la tv, care se poate viziona pe diverse dispozitive.


7 comentarii despre subiectul „Actualizare pentru platforma Antena Play ”:
Lavi

Nu poți vedea gratuit transmisiunea canalelor tv nici dacă ai abonament de cablu TV (adică plătești odată pentru ele).
De ce ai mai plăti 3 euro?
Prostie mare.
Ar trebui să ia lecții de la aplicațiile americane de profi - acolo dacă ai abonament de cablu, live TV este automat inclus, fără niciun abonament sau plată adițională.

Marius

Și în UK toate aplicațiile televiziunilor principale sunt gratuite. În afară de BBC iPlayer, pe celelalte aplicații sunt și reclame, dar nu atât de multe ca pe TV (max. 2 - 3 spoturi). Pe smart TV-urile Samsung aplicația vine preinstalată, oare sunt incluse și acestea în cele 1,3 milioane de descărcări? Ar fi interesat de aflat și câți plătitori de abonament au reușit să adune.

Anonim

Pai Antenele trebuie sa se deosebeasca de celelalte televiziuni
HBO-ul NU percepe nimic daca esti abonat la ei si le folosesti aplicatia HBO GO.

Andy

Anonim, și Pro tv are taxa pentru serviciul online omolog Voyo, nu doar Antenele procedează astfel. De fapt Antenele s-au inspirat de la ProTv, ai uitat?

Anonim

Aveti vreo idee dc nu merge antena 1 live pe tv?? pot sa vad emisiuni inregistrate dar nu pot sa vad live. Mersi

Unknown

Am și eu aceeași problema am antena play pe tv dar live nu merge pot vedea doar emisiuni înregistrate, când dau pe live apare imagine neagra atât,pe telefon merge live ,nu înțeleg care este problema,ma poate ajuta cineva

Anonim

Doar cei de la Antena Play te pot ajuta. Posibil sa fie ceva de la ei, dar și vreo incompatibilitate la televizor cu fluxurile lor live.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile