miercuri, 21 august 2019

Cupa Mondială de Rugby 2019 din Japonia va fi transmisă în 8K

Organizatorii Cupei Mondiale de Rugby 2019 din Japonia au anunțat că primul turneu care va avea loc în Asia va stabili noi standarde în ceea ce privește difuzarea unei competiții de rugby: va exista o distribuție record la nivel mondial a evenimentului sportiv, atrăgând noi fani printr-o calitate superioară a transmisiei, care va fi în rezoluție 8K pe piața internă japoneză (prin intermediul radio-difuzorului public NHK) și disponibilă prin down-scaling pentru redistribuție în rezoluție 4K.

Este prima Cupă Mondială de Rugby care va fi transmisă chiar de organizația internațională World Rugby, care a făcut echipă cu International Games Broadcast Services (IGBS). Astfel, Cupa Mondială de Rugby din 2019 va avea cea mai mare audiență din istorie pentru o astfel de competiție, deoarece va fi difuzată pentru peste 800 de milioane de locuințe din 217 teritorii, depășind cele 683 de milioane de locuințe pentru care competiția a fost transmisă în anul 2015.

Organizația World Rugby a confirmat de asemenea că va oferi streaming pentru toate piețele în care nu există acorduri de televizare, ceea ce înseamnă practic că toți fanii de pe planetă vor avea acces la evenimentul de rugby. În plus, se estimează că va exista o audiență uriașă în Japonia pentru meciul de deschidere dintre țara gazdă și Rusia, un meci care ar putea avea un număr record de telespectatori din Japonia, depășind audiența precedentă de 25 de milioane.

Un total de 34 de camere vor acoperi toate unghiurile din semifinale și finală, comparativ cu 28 și 23 de camere utilizate pentru alte categorii de meciuri, în timpul turneului de șase săptămâni. Va fi produs de patru ori mai mult conținut decât în anul 2015 și va fi furnizată o experiență completă în social media.

Difuzarea va fi oferită prin feed-uri multiple în mai multe formate, ceea ce înseamnă că televiziunile vor avea posibiltatea să transmită turneul în rezoluție UHD / 4K sau în alte rezoluții mai mici.

De asemenea, Realitate Augmentată (AR) va fi utilizată în transmisii, urmând să fie încorporata (pentru 34 din cele 48 de meciuri) elemente AR pentru prezentarea echipelor, pentru comparații între jucători, precum și pentru statistici și tabele. IGBS va oferi de asemenea o gamă largă de conținut, inclusiv grafice informative pentru platformele sociale ( @rugbyworldcup ). Tehnologia Hawk-Eye va fi utilizată în zonele oficialilor, medicale și în unele zone destinate fanilor. De asemenea, organizația World Rugby va atrage fanii spre turneul oficial printr-o aplicație dedicată.


9 comentarii despre subiectul „Cupa Mondială de Rugby 2019 din Japonia va fi transmisă în 8K”:
BogdanG

In Romania a luat cineva drepturile de difuzare a campionatului? Ar fi fost super daca cei de la Digi ar luat macar pentru semifinale si finale si sa le transmita in 4K.

Anonim

Si la noi daca o sa fie transmisa competitia de TVR in unele locuri o sa sw vada si in analogic

marian

Speranta moare ultima..Sa fim optimisti.. Se pare ca eurosport va transmite unele meciuri..

Anonim

Eurosport le transmite.

Anonim

Aici se spune NUMAI DE Transmisie 8K,deci restul raman pe dinafara.

Cristi

Tu ai citit doar titlul??? Scrie clar în text: "televiziunile vor avea posibiltatea să transmită turneul în rezoluție UHD / 4K sau în alte rezoluții mai mici'.

Mihăiță

Pot sa transmită chiar și în HD sau SD, se face downscale la rezoluție.

Anonim

În Romania, Cupa Mondială de Rugby din Japonia va fi difuzata de catre TVR.

Anonim

http://www.tvr.ro/competitiile-de-rugby-revin-la-tvr_25360.html#view

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile