luni, 26 august 2019

Digi Mobil aduce conectivitate superioară pentru utilizatorii de date mobile

Abonații Digi Mobil 5G beneficiază, de luni, 26 august, de avantaje suplimentare, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com:
- date mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB/lună (față de 50 GB/lună în prezent) la viteză normală*;
- Mai mult, odată atins pragul pentru traficul de date, abonații vor putea continua să acceseze datele mobile la viteze de download și upload superioare celor actuale (până la 256 Kbps și, respectiv, 128 Kbps), indiferent de rețea – 3G, 4G sau 5G – sau de tipul de abonament;
- Rețeaua Digi Mobil 5G Smart a ajuns pe litoral și în mai multe orașe din țară – Constanța, Oradea, Iași și Cluj-Napoca.

Abonații Digi Mobil 5G beneficiază de noi facilități la utilizarea datelor mobile. Pragul pentru traficul la viteză normală în rețeaua 5G a fost majorat de la 50 GB/lună la 80 GB/lună*. De asemenea, după acest prag, viteza de download se va modifica lunar până la 256 Kbps (în loc de 128 Kbps) și viteza de upload până la 128 Kbps (în loc de 64 Kbps), indiferent de pachetul de trafic și tehnologia în care a fost realizat.

O altă noutate adusă de Digi Mobil vizează extra-opțiunea de date mobile suplimentare. Clienții care au nevoie de mai multe date mobile vor putea beneficia de 30 GB (până la 10 GB în rețeaua 3G și restul în 4G și/sau 5G), activând extra-opțiunea de 2 EUR (fără TVA).

În paralel, Grupul Digi | RCS RDS a continuat extinderea rețelei Digi Mobil 5G Smart în Oradea, Constanța, Mamaia, Iași și Cluj Napoca unde au fost puse în funcțiune primele stații de emisie în cursul lunilor iulie și august.

Acoperirea rețelei Digi Mobil 5G Smart în fiecare localitate poate fi consultată pe site-ul digiromania.ro. În ceea ce privește celelalte două tehnologii mobile de care dispune compania, rețeaua 3G Digi Mobil acoperă, în prezent, 99,5% din populația României, iar rețeaua 4G, 75 % din populație.

Clienții care vor să testeze capacitățile tehnologiei 5G pot lansa comenzi, pe site-ul digiromania.ro, pentru achiziționarea celor două terminale compatibile, care au și funcțiile VoLTE și VoWiFi: Xiaomi Mi Mix 3 5G și Huawei Mate 20x 5G, disponibile și în rate Digi, la portare.

Despre Digi | RCS RDS

Digi Mobil este serviciul de telefonie și date mobile din portofoliul grupului Digi | RCS RDS. Liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține aproape cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării cumulat în România și Ungaria, la finalul anului 2018. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.


8 comentarii despre subiectul „Digi Mobil aduce conectivitate superioară pentru utilizatorii de date mobile”:
Cosmin

Felicitari !

Anonim

Bravo Digi!

Ionel Bumbaru

Felicitări Digi Mobil

💙💛❤️

Anonim

Când veți avea suport și pentru mobile Samsung?

Anonim

Ce suport de la Digi? Din ce știu eu, de la Samsung doar modelul S10 suportă 5g...

Anonim

...și Note 10 5G, Note 10+ 5G.

Tot necunoscut suportul și pentru OnePlus 7 Pro 5G.

În orice caz, e un început. Iar Digi se mișcă mai repede ca Vodafone.

Anonim

Samsung S10 NU suporta 5G! Este la Digi pe site un Huawei care suporta. Dar costa....6300 de lei!! Decat 63 de milioane.

Anonim

Era vorba de modelul S10 5G (al 4-lea, nelansat în Ro încă)
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_5g-9588.php

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile