duminică, 18 august 2019

Perioada de testare gratuită a serviciilor video prin streaming online are un rol esențial în decizia de abonare

Un sondaj efectuat de Parks Associates a relevat că, pentru peste 50% dintre americanii care s-au abonat în ultimul an la un serviciu video premium prin streaming online, perioada de testare gratuită (trial) a serviciului a jucat un rol cheie în decizia de abonare.

"Factorii care influențează decizia consumatorilor de a se abona la servicii video prin streaming online au devenit esențiali pentru succesul acestor platforme în SUA, unde peste 270 de servicii video premium sau gratuite (de exemplu Netflix, Amazon Prime, Sling, Hulu, Crackle sau Pluto Tv) se luptă pentru atenția consumatorilor, pe lângă serviciile tradiționale de televiziune cu plată. Recenta scădere a interesului pentru televiziunea tradițională cu plată și popularitatea crescândă a serviciilor video la cerere prin streaming online au fost influențate de diverși factori, nu doar de prețuri. Chiar dacă prețurile au jucat cu siguranță un rol în creșterea numărului de abonați la servicii prin streaming online în detrimentul televiziunii tradiționale, alte motive cheie, inclusiv calitatea și cantitatea conținutul, capacitatea de a rula pe diverse și multiple dispozitive conectate, precum și funcțiile speciale ale acestor servicii au influențat în mod semnificativ decizia de abonare. Nevoia de a testa serviciul video prin streaming online variază în funcție de grupurile de consumatori, dar cu siguranță este vitală pentru atragerea de abonați", concluzionează compania de cercetare și consultanță Parks Associates.


Niciun comentariu despre subiectul „Perioada de testare gratuită a serviciilor video prin streaming online are un rol esențial în decizia de abonare”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile