vineri, 2 august 2019

Formula 1 la Look Plus

După ce a comunicat că transmite Bundesliga și Ligue 1, Look Plus a anunțat că transmite și Formula 1: "Look Plus, post deținut de Clever Media Network, a achiziționat drepturile de difuzare ale sezonului 2019 din Formula 1. Prima cursă transmisă va fi Marele Premiu al Ungariei. Calificările vor fi live chiar mâine, de la ora 16:00. Cursa pentru Marele Premiu e programată duminică, de la aceeași oră", precizează Look Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CURSELOR FORMULA 1 DIN ACEST SEZON:

4 august: Hungarian Grand Prix
1 septembrie: Italian Grand Prix
22 septembrie: Russian Grand Prix
13 octombrie: Japanese Grand Prix
27 octombrie: Mexican Grand Prix
3 noiembrie: United States Grand Prix
17 noiembrie: Brazilian Grand Prix
1 decembrie: Abu Dhabi Grand Prix


6 comentarii despre subiectul „Formula 1 la Look Plus”:
Anonim

Romanian Grand Prix pe când?

Ungurii sau maghiarii (cum vreți să le spuneți) de ce ar fi mai presus, noi nu am putea avea un Grand Prix în Bucureşti, sigur ar veni mulți români să vadă F1? Înțeleg că costurile ar gi mari sau că nu ar fi uşor un asemenea eveniment, dar de ce să nu încercăm?

Dacă la fotbal cu finala Europei League, Euro U19 şi la anul EURO 2020 am reuşit, la tenis la fel cu BRD Bucharest Open care un an sau doi a fost sau a vrut sa mute la Budapesta, etc. sporturi...de ce nu şi F1?

Anonim

Nu avem drumuri, nu avem nimic. Nu o să vezi niciodată F1 la noi. F1 se extinde pe alte continente. E vorba și de politică la mijloc, nu n=e vorba numai de dorința de a face. Pista din Ungaria este deja tradițională (din anii 80) și probabil va rămâne în calendar încă mulți ani. Până și la nemți cursa e la 2 ani numai. Următorul o să fie abia în 2022. Vine însă MP al Olandei.

Anonim

un lucru bun sii pentru alti operatori de cablu ce nu putea vedea formula1 era bine daca se facea un grad prix sii inromania

Anonim

Ati uitat sa precizati si de Marele premiu al Belgiei de la Spa Francorchamps

Anonim

Ce or sa se dezvolte psoturi astea. Bravo lor

Anonim

De unde isi scot banii astia? Daca e asa simplu dc nu se bat televiziunile pe asa ceva?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile