marți, 17 septembrie 2019

Aplicația Digi.Online lansează funcționalități noi și îmbogățește conținutul pentru abonații Digi | RCS & RDS

- Digi.Online va integra, sub o categorie distinctă, cele mai noi producții HBO, iar abonații Digi care au activată extraopțiunea HBO sau MAXPAK se vor putea bucura de cele mai recente și mai de succes producții disponibile HBO GO;
- Abonații care își activează extraopțiunea MAXPAK în perioada 17-30 septembrie vor putea beneficia de o lună de gratuitate pentru acest serviciu și pot câștiga un Samsung Galaxy S10;
- Noua versiune a aplicației Digi.Online vine cu noutăți și pentru iubitorii sporturilor.

DIGI | RCS RDS pune, de marți, 17 septembrie, la dispoziția abonaților, o serie de facilități pe gustul cinefililor și al iubitorilor sporturilor, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În aplicația mobilă și pe site-ul Digi.Online, într-o categorie distinctă, se vor regăsi cele mai bune seriale și filme pe care le oferă HBO GO. Tot ce are de făcut abonatul este să își activeze una dintre extraopțiunile HBO sau MAXPAK, precum și Digi.Online, iar apoi va putea urmări direct din Digi.Online filmele și serialele produse de HBO.

Printre premierele lunii septembrie se numără: Jaf cu clasă (Ocean's 8), Glass, Holmes și Watson, Prafuri (Snowfall), The Deuce. De asemenea, vor fi prezente în Digi.Online serialele Povestea slujitoarei, Marile minciuni nevinovate, Divorț, Aventura, Cea mai puternică voce și filme precum Mary Poppins revine, Tomb Raider: Începutul, Bohemian Rhapsody sau Misiune Imposibilă: Declinul. Pe lângă titlurile prezente încă de la lansare, programul pentru sfârșitul anului va aduce noutăți precum sezonul al treilea al producției locale, UMBRE, și noile producții originale Watchmen și Materiile întunecate (His Dark Materials).

Noile funcționalități și conținutul îmbunătățit ale Digi.Online sunt răspunsul nostru la modul în care a evoluat, în ultima perioadă, consumul de conținut video prin platformele complexe. Abonații au nevoie de tot mai multă conectivitate pentru că vor să aibă acces oriunde, oricând, la transmisiunile care suscită interes ridicat – competiții sportive europene și internaționale, evenimente majore, precum și conținut de divertisment de cea mai buna calitate”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Digi| RCS RDS.

Împreună cu RCS RDS, ca urmare a unui parteneriat solid și din dorința de a oferi cea mai bună experiență pentru utilizatorii serviciilor noastre, am integrat canalele liniare HBO, HBO2, HBO3, Cinemax și Cinemax 2, precum și conținutul HBO GO în platforma Digi.Online (nr: am verificat, Cinemax și Cinemax 2 nu sunt în grila aplicației Digi Online la momentul publicării acestui comunicat), răspunzând astfel nevoilor actuale atât de diverse ale abonaților noștri. Cu mii de ore de conținut premium reînnoit în mod constant, secțiunea HBO GO oferă acces la numeroasele producții HBO, seriale originale, filme și documentare, producții locale HBO Europe, dar și seriale de la alți furnizori de conținut de înaltă calitate, filme de succes și programe pentru copii”, a declarat Mădălina Popescu, Director General al HBO România.

O lună de gratuitate pentru extraopțiunea MAXPAK

Toți abonații care își vor activa serviciul Digi.Online și opțiunea MAXPAK în intervalul 17 – 30 septembrie 2019 vor putea intra în competiția pentru câștigarea unui premiu constând într-un telefon Samsung Galaxy S 10 și vor beneficia de o lună gratuită de MAXPAK.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să răspundă la o întrebare și să își completeze datele pe site-ul digiromania.ro. Detalii despre mecanismul concursului se găsesc aici.

Interacțiune nelimitată și cu iubitorii sporturilor

Digi.Online aduce noutăți și pentru fanii sportului. Abonații care urmăresc transmisiunile Digi Sport vor putea primi notificări din partea aplicației, din data de 23 septembrie, cu privire la ora de începere a meciurilor echipei favorite sau a unor importante competiții din sporturile preferate.

Canalele sportive ale Digi | RCS RDS difuzează meciurile disputate în UEFA Europa League și UEFA Champions League, dar și Liga 1, Liga 2, Cupa României și campionatele naționale importante de pe continentul european (La Liga, Serie A , Ligue 1 și Bundesliga). În grila de programe DigiSport se regăsesc transmisiuni de Formula 1, marile competiții internaționale de handbal și turnee ATP, și, în exclusivitate, 50 de turnee WTA unde evoluează cele mai bune jucătoare de tenis la nivel mondial.

Într-o primă fază, aplicația va beneficia de toate aceste noutăți pentru versiunile Android și desktop, iar în următoarele săptămâni va fi disponibilă și versiunea IoS.

În lunile ianuarie și februarie, DIGI | RCS RDS a lansat noile versiuni ale aplicațiilor Digi.Online și Digi România, care au beneficiat de optimizări la nivel de design și usability, atât pentru Android, cât și pentru IoS. A fost introdus modulul de vizionare pentru copii și s-a simplificat procesul de înregistrare și autentificare, astfel încât să ușureze folosirea contului individual.

Platforma Digi.Online oferă utilizatorilor conținuturile video din oferta Digi TV - 60 de posturi TV, știri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naționale și internaționale. Accesul la serviciul DigiOnline este gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate), conținuturile din extraopțiuni fiind accesibile doar abonaților care le-au activat. Conţinutul Digi.Online este pus dispoziţia acestora cu titlu gratuit în condiţiile stabilite de societatea RCS RDS S.A. şi cu respectarea dispoziţiilor legislației europene în vigoare. DigiOnline nu este disponibil în afara teritoriului României.

Despre Digi.Online

Digi.Online este parte a grupului Digi | RCS RDS. Grupul Digi mai deține singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM și Dance FM.


Despre HBO EUROPE

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a cinci servicii care acoperă 21 de țări.

În Europa Centrală HBO este disponibil direct abonaților și prin operatori din România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia Herțegovina și Moldova. În Scandinavia, HBO Nordic (The Home of Series) oferă un serviciu premium SVOD direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD printr-un parteneriat exclusiv cu un operator internațional, în timp ce în Țările Baltice, conținutul HBO este disponibil în Estonia, Letonia și Lituania printr-un parteneriat exclusiv cu un operator de comunicații electronice cu operațiuni în regiune. În februarie 2019, HBO Portugalia a fost lansat ca un serviciu de SVOD direct către abonați, de asemenea, printr-un parteneriat exclusiv cu un operator de comunicații electronice.


UPDATE februarie 2022: Categoria HBO GO a fost retrasă din Digi Online. Mai multe detalii găsiți AICI.


13 comentarii despre subiectul „Aplicația Digi.Online lansează funcționalități noi și îmbogățește conținutul pentru abonații Digi | RCS & RDS ”:
Cristy

ar trebui și pentru versiunea de Microsoft Store !

Bogdan

Nu merge sa vad Hbo si Filmnow cu toate ca am extraoptiunile active.

Anonim

Se blocheaza foarte des dupa ultimul update.

Cristy

Anonim
sa rezolvat problema

Anonim

NU...am trimis sesizare in callcenter, am Maxpack-ul si Filmnow active de ani de zile si nu le pot vedea in Digionline, ba mai mult dupa ultimul update al aplicatiei pe Android se blocheaza mereu aplicatia

Anonim

E ceva de la tine, la mine merge perfect, inclusiv sectiunea HBO GO, si nu s-a blocat deloc dupa update. Incearca sa dezinstalezi si sa reinstalezi aplicatia. Eu nici nu am un telefon performant, ci unul vechi de 3 ani, cu Android 7.

Anonim

Care 60 de programe TV? Am numarat sunt 57

Anonim

Astept sa vad ce raspuns primesc la sesizarea depusa. Am dezinstalat si reinstalat aplicatia si tot la fel face. Curios este, ca pana sa-mi fac cont digionline, cand ma logam cu numarul de telefon abonament mergeau posturile alea fara probleme..de cand mi-=am facut cont cu adresa de mail....nici logarea cu telefonul nu mai merge

Anonim

Primesc mesaj de genul la Maxpack "Alege extraoptiunea MaxPak sau HBO de aici pentru a viziona acest canal."..si o am activa de peste 2 ani

Anonim

Eu ma loghez cu cont de Digi Play, creat in contul de digiromania.ro, bazat pe email si parola, iar in alt telefon ma loghez cu contul de Digi, preluat automat din aplicatia Digi instalata in acelasi telefon. In ambele cazuri nu am nici un fel de probleme. Doar pe un mediaplayer X96 Mini cu Android 7.1.2 nu merge HBO GO din aplicatia Digi Online, in sensul ca nu se incarca decat fundalurile, nu si continutul (dar televiziunile live merg pe mediaplayer).

Anonim

Este o problema de la ei. Nici la mine nu merge sa vad posturile din extraoptiuni. Pentru unele conturi apar ca inactive in aplicatie acele extraoptiuni, cu toate ca unii abonati le-au activat.

Anonim

La mine merg Digi Film si HBO-urile, deci nu e problema nici la mine, nici la ei. Celor care spuneți ca nu va merg, faceti o sesizare in contul Digi.

Anonim

BraVo

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile