marți, 17 septembrie 2019

SPI / FilmBox a semnat un acord cu Paramount pentru iubitorii de filme din Europa Centrală și de Est

SPI / FilmBox continuă să investească și să se extindă pe piața europeană centrală și de est printr-un nou acord cu Paramount Worldwide Television Licensing and Distribution. Acest nou acord va oferi abonaților SPI / FilmBox din Europa Centrală și de Est cele mai tari producții de la Hollywood și filme adorate de critici, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


"Sunt încântată să vă anunț că Kino Polska TV S.A. și Paramount au semnat un acord care va bucura abonații canalelor FilmBox de toate vârstele din Europa Centrală și de Est", a declarat Magdalena Blasiak, director de achiziții la SPI International. „Prin FilmBox, supranumit Home of Good Movies, ne străduim să aducem abonaților noștri conținut nelimitat de cea mai bună calitate. Această selecție de filme apreciate de la Paramount este un alt pas în respectarea acestei promisiuni”, a continuat Blasiak.

Zeci de filme din box office-ul american sunt programate să completeze conținutul FilmBox, începând cu luna septembrie – printre ele ”Allied” (”Aliatul”) cu Brad Pitt și Marion Cotillard, ”13 Hours: the Secret Soldiers of Benghazi” (”13 ore: soldații secreți din Benghazi”), producție nominalizată la Oscar, regizată de Michael Bay, creatorul filmelor ”Armageddon”, ”Pearl Harbor” sau al seriei ”Transformers”; ”Ghost in the Shell” (”Spiritul din cochilie”) - regizat de Rupert Sanders, cu Scarlett Johansson în rolul principal, ”Jack Reacher: Never Go Back” (”Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată”) cu Tom Cruise și Cobie Smulders, regizat de câștigătorul de Oscar Edward Zwick, ”xXx: Return of Xander Cage” (”Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”) cu Vin Diesel și Samuel L. Jackson pe afiș și multe alte producții care vor fi disponibile atât în format analog, cât și video la cerere.

Despre SPI International

SPI International / Filmbox este o companie media globală care are în portofoliu 40 de canale de televiziune, pe șase continente.

SPI este unul dintre cei mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume, iar FilmBox este canalul principal. Colaborând cu peste 1400 operatori din întreaga lume, SPI utilizează cea mai recentă tehnologie care oferă celor 55 de milioane de abonați acces la conținut TV, dar și prin aplicație, inclusiv live streaming pentru programele UHD și canalele FilmBox, pe orice dispozitiv conectat la Internet prin intermediul unor playere multimedia de top, precum și prin furnizorii OTT locali. Recent, SPI a adăugat în portofoliul săi și Film1, serviciul premium de filme din Olanda, incluzând patru canale de filme și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este lider pe piața internațională în furnizarea de filme artistice și programe de televiziune. Datorită colaborărilor solide ale SPI cu furnizorii majori de licențe, compania oferă conținut atrăgător, foarte apreciat și cu o cerere ridicată.

Despre Paramount Worldwide Television Licensing and Distribution

Paramount Worldwide Television Licensing and Distribution (PWTLD) face parte din grupul Paramount Pictures Corporation (PPC), producător global și distribuitor de divertisment. PPC este o divizie a Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), care conține branduri media premium ce creează programe de televiziune, materiale video, produse de larg consum și conținut digital pentru audiențe din 180 de țări și teritorii. Divizia PWTLD este responsabilă pentru licențierea lungmetrajelor Paramount Pictures și a programelor de televiziune pentru a putea fi urmărite pe toate formele de canale analog, precum și servicii la cerere în întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „SPI / FilmBox a semnat un acord cu Paramount pentru iubitorii de filme din Europa Centrală și de Est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile