sâmbătă, 14 septembrie 2019

Discovery Channel va avea un nou pachet grafic, inclusiv o siglă nouă

Discovery Channel va avea un nou pachet grafic (inclusiv o siglă nouă), precum și noi programe în grilă. Noul logo va include un glob (care reprezintă grafic toate continentele) plasat în interiorul literei D.

Noul design evidențiază amprenta globală a brandului Discovery, iar noile programe vor inspira telespectatorii de pe planetă să exploreze lumea, dar și pe ei înșiși, precizează parabola.cz.

Inițiativa globală de rebranding a Discovery aduce un omagiu mărcii noastre, oferindu-i în același timp un nou sens pentru viitor. Este foarte important pentru noi să reamintim telespectatorilor imaginea brandului nostru inițial, dar și să o îmbunătățim în același timp pentru următoarea generație de telespectatori. Globul a fost întotdeauna fundamental pentru Discovery și dorim ca fanii noștri actuali și viitori să perceapă sigla în acest mod. Vom inova și vom oferi fanilor noi produse și servicii pentru a-i ajuta să descopere lumea”, a menționat Vicoria Davies, vicepreședinte senior și director general al Discovery Inc. pentru Europa Centrală și de Est, Mediterană și Asia Centrală.

De asemenea, rebranding-ul va aduce în grilă noi programe originale de știință, natură, tehnologie, despre invenții sau de aventură.

Rebranding-ul global a început în SUA în aprilie 2019. Logo-ul a fost creat de Roger (o agenție de design din Los Angeles), împreună cu un nou slogan: „Lumea este a noastră”. Globul a devenit static, plat și mutat la mijlocul literei „D”. Fontul a fost schimbat cu o versiune modificată de Sharp Sans Extra Bold.

Rebranding-ul va continua în CEEMCA (Europa Centrală și de Est, Mediterană, Asia Centrală) în a doua jumătate a lunii septembrie 2019, mai precizează sursa citată.


14 comentarii despre subiectul „Discovery Channel va avea un nou pachet grafic, inclusiv o siglă nouă”:
Anonim

E tot mai greu pentru legendara Discovery Channel, avand in vedere concurenta de pe piata romaneasca aglomerata cu programe de acelasi gen, cele mai multe avand si versiuni HD, iar altele anuntand trecerea chiar si la 4k. Castigator: telespectatorul.

Anonim

Nou logo https://youtu.be/su4v-E6l5sY

Anonim

Au schimbat sigla si pentru Discovery transmis in Romania

Radu Ungureanu

Nu imi place sigla, e doar un magnet alb cu un glob in mijloc. Cat depspre progame au scaut mult caitatea lor in ultimii ani. Mult ai frumoase bbc earth NG sau digiworld

Miha

Radu Ungureanu, cum adică e doar "un magnet"? Nu înțeleg ce vrei sa spui cu acel magnet.

Radu Ungureanu

D- ul ala arata ca un magnet

Miha

Da. Ai dreptate, foarte fain, simbolizează deci și știința și tehnica.

Anonim

Urata sigla, calitatea postului a scazut mult, mai bine era in trecut cand lipsea din grila Digi

Anonim

Superba siglă, foarte inspirata. Programele Discovery sunt diverse, pentru toate preferințele.

Anonim

Arată bine atât sigla cât și grafica nouă. E mult mai atractivă, modernă și desigur simplă. Nu mai sunt la modă cele colorate.

plusdan

Și Discovery merge in trand cu un siglă minimalista însă conform unor studii...
Consumers-arent-finding-minimalist-logos-likable-or-authentic-2019...

Anonim

Discovery este mai slab pe zi ce trece, vin alte posturi de profil din spate.

Anonim

Pentru mine. Discovery Science este cel mai bun post tv de documentare din lume, la distanta mare de orice alta televiziune de documentare.

Anonim

Ti se pare, ultimul anonim.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile