miercuri, 25 septembrie 2019

SES va renunța la utilizarea mărcii MX1

SES va renunța la marca MX1 a filialei sale de servicii tehnice în favoarea unei brand unic pe piață. Site-ul mx1.com deja afișează o fereastră pop-up care la click redirecționează către un comunicat de pe websiteul ses.com, în care se explică vizitatorilor că MX1 și SES vor fuziona pentru a oferi "fiecare aspect al furnizării conținutului dvs. către publicul de pe glob, inclusiv gestionarea conținutului, redarea canalelor, distribuția de conținut și monetizarea conținutului".

"Pe măsură ce spectatorii accesează mai multe ecrane și platforme, ei controlează cum, unde și când consumă conținut video. În acest mod sunt create noi oportunități pentru a ajunge la noi categorii de public. De aceea, aici la SES, noi extindem oferta de servicii video. Portofoliul nostru de soluții video hibride end-to-end vă poate ajuta să maximizați implicarea spectatorilor pe toate platformele de distribuție. Vom reuni toate operațiunile într-o singură soluție gestionată, oferind valoare suplimentară afacerii dvs, prin furnizarea mult mai eficientă de fluxuri video. Acest lucru vă va ajută să rămâneți concentrați pe ceea ce faceți cel mai bine: crearea de conținut excepțional", mai este explicat în comunicarea de pe websiteul ses.com.

MX1 este rezultatul unei fuziuni între SES Platform Services și RR Media (în februarie 2016, SES Platform Services GmbH, o filială deținută integral de SES S.A., a combinat operațiunile RR Media cu operațiunile sale). În iulie 2018, cele două entități au fost contopite în MX1.

 Treptat, în următoarele săptămâni, SES va renunța la utilizarea mărcii MX1.


Un comentariu despre subiectul „SES va renunța la utilizarea mărcii MX1”:
Anonim

În anul 2015, RR Media a cumpărat Eastern Space Systems (ESS), care a fost o firmă româneasca. E interesant ca o firmă româneasca a ajuns până la urma sa fie incorporată de un operator gigant de sateliți cum e SES. Azi am observat și ca abrevierile denumirilor celor doi operatori conțin exact același litere (SES - ESS), doar ca anagramate. :-)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile