joi, 5 septembrie 2019

Siglele televiziunilor HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD nu mai includ inițialele "HD"

Începând de astăzi, siglele televiziunilor HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3  HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD nu mai includ inițialele "HD" (desigur, transmisia este în continuare în High Definition).

Întrucât deocamdată nu a fost emis un comunicat oficial în privința acestor modificări, pot fi emise diverse presupuneri, pe baza informațiilor despre același subiect, prezentate de dtvnews.hu.

Modificarea siglelor poate avea la bază fie intenția radio-difuzorului de a distribui aceste televiziuni către operatori doar în format HD (iar operatorii care doresc să transmită în SD către abonați canalele HBO și Cinemax vor realiza un downscale la rezoluție), fie alt motiv (de exemplu radiodifuzorul consideră că rezoluția HD este în prezent utilizată la scară largă, nu mai este o tehnologie inedită, și nu mai este necesară o atenționare grafică specială pentru a marca versiunile High Definition), fie ambele.

De asemenea, în cazul în care versiunile SD nu vor mai fi redistribuite către operatorii de televiziune cu plată, costurile de distribuție vor fi reduse sau banda de distribuție necesară pentru SD va putea fi realocată pentru redistribuția HD, rezultând o creștere a bitrate-ului și implicit a calității video a distribuției către operatori. Desigur, până va fi emis un comunicat oficial, aceste motivații rămân simple presupuneri și trebuie tratate ca atare. Cert este doar că siglele televiziunilor menționate nu mai includ inițialele "HD".


24 de comentarii despre subiectul „Siglele televiziunilor HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD și Cinemax 2 HD nu mai includ inițialele "HD" ”:
Anonim

Ca bine scrieti, HD-ul la scara larga, daca s-ar renunta la dublurile SD ale posturilor in HD s-ar simti o imbunatire a calitatii celorlalte posturi tv

fabian

Am sugerat ProTv-ului sa renunte si ei la hidosenia aia de sigla HD pe modelul HBO sau macar sa apara un HD mic chiar in dreapta siglei ProTv

Anonim

Ar trebui ca operatorii să înlocuiască toate decodoarele SD cu unele HD pentru a se renunța la dubluri.

Anonim

motivul este ca hbo a renuntat la feed-urile sd,de acum operatorii vor downscala in sd...din pacate vor downscala...sursa comunicat hbo hungary.

Anonim

Sursa HBO Hungary? Unde? http://m.hbo.hu/
Sursa e https://dtvnews.hu/hirek/valtoznak-a-hbo-es-cinemax-csatornak-terjesztesi-parameterei

Anonim

Pai sa se renunte la decodoarele SD, cine nu-i lasa sa anunte abonatii sa vina in agentii sa schimbe acele decodoare, ca nu mai sunt multi care au asa ceva, astea se dadeau la inceput cand HD-ul era la inceput

Anonim

Parerea mea ca toate televiziunile ar trebui sa emita numai in HD suntem in 2019 !!!

Anonim

Atâta timp cât încă sunt decodoare SD
Nu o sa se întâmple

Anonim

Ca veni vorba de decodoare SD, stiti ca vede mai bine pe scart unul SD decat unul HD cu mufa scart sau rca

Nicu

Nu, nu am auzit asemenea afirmatii până acum. E parerea ta si poti sa o pastrezi pentru tine, nu mai induce pe altii in eroare. Cum sa se vada mai bine imaginea de pe un receptor SD decat imaginea de pe unul HD??? Si unde ai auzit tu ca receptoarele HD se conecteaza la tv prin RCA sau scart? Tu asa procedezi? Sau ai vreun televizor cu tub catodic fara intrari HDMI si tu acolo ai testat ca se vede mai bine pe receptor SD decat pe unul HD? :)

George

Domnu Nicu.. cred ca nu ai inteles ce a scris Anonim..... A zis ca se vede mai bine un canal SD pe un receptor SD prin scart... decat un canal HD prin scart pe un receptor HD(nu toata lumea are TV cu intrare HDMI)...la tara au inca TV cu tub catodic cu zici... si recptor digi SD... asa ca pentru acei oameni un receptor hd trebuie conectat prin scart... nu zic ca se vor si uita la canalele HD.

Anonim

...si ce crezi,pe dtvnews cine a anuntat? tu? sau hd satelit? sau cine? nu hbo? care are centrul din europa de est la Budapesta?...ce-mi plac expertii astia lu peste,si desteptaciunile lor...

Anonim

Nicule daca n-ai auzit de Humax HD2 si Kaon nu te mai baga in seama aiurea, decodoarele alea au iesire scart si/sau RCA. Sunt multe televizoare cu tub si din generatiile mai vechi de LCD care nu au mufa HDMI

Nicu

Alooo, nu se vede mai bine pe un receptor SD prin Euroscart sau RCA decât pe un receptor HD cu Euroscart sau RCA. Pe cel HD e aceeași transmisie sau una mai buna decât pe cel SD, plus componente mai performante! Am avut sau testat peste 100 de receptoare până acum, inclusiv cele menționate de voi, practic recepția satelit de peste 20 de ani, ma amuza părerile voastre tehnice pe care vi le-ați făcut doar că simpli abonați la un DTH românesc.

Anonim

Pentru fanii televizoarelor analogice, cu semnal analogic de la echipamente prin scart: lumea evolueaza, suntem in era digitala. Vreti sau nu vreti, se va trece definitiv la HD, mai devreme sau mai tarziu. SD va disparea la un moment dat, asa cum semnalul analogic a disparut deja de pe satelit si terestru.

Anonim

In Romania SDul si analogicul nu o sa dispara in urmatorii 10 ani

Anonim

Însă tot va dispare la un moment dat, indiferent câți nostalgici cu televizoare cu tub catodic și transmisii analogice vor mai fi în România. Analogicul a mai rămas doar pe cablu tv. Ne îndreptăm cu pași rapizi spre era 4K, dar nostalgicii își doresc tot analogic SD. Autoturism tot Dacia 1300 aveți?

Anonim

HBO a procedat foarte bine ca a eliminat HD din sigle, in anul 2019 nu ar mai trebui precizat aceasta de niciun canal in sigla, HD e normalitate.

Legat de ce au scris si pe acel site maghiar, nu sunt convins chiar 100% ca se va aplica si in Romania.

Anonim

amintiti-le ca in tara lor de origine nu au deloc sigla caci de aceea este cinema la tine acasa

Anonim

Ba au siglă și acolo, tu le confuzi cu canalele PPV.

Anonim

Așa e. La americani nu afișează deloc sigla.

Anonim

Este bine totusi sa ai si o sigla pe un post TV ca sa stii la ce te uiti :)

Cristi

Nici in pachetul polonez nu mai au sigla cu HD. In schimb stii la ce te uiti pt ca e afisat ca fiind HBO HD in EPG. Nu mai vad rostul sublinierii faptului ca e HD... e deja un standard. Nu mai e nimic wow sa ai imaginea in color, 16:9, HD . De acum doar UHD daca mai e de lauda... pana cand va fi un si acesta un standard adoptat de televiziuni, consumatorii vor fi deja obisnuiti cu UHD-ul de pe Netflix, Prime sau alte platforme. Revenind la sigla, nici spaniolii nu afisau cu HD desi erau in 1080; receptoarele mai noi pot reda usor continut 1080 prin scart. Din cauza zgarceniei retelelor de cablu sau a provider-ilor prin satelit, e o risipa imensa cu simulcast SD / HD. Toata acea latime de banda risipita ar putea fi folosita pt alte noi canale HD sau pt imbunatatirea calitatii imaginii (inca departe de ce ar trebui sa fie un adevarat HD).

Anonim

La Digi Satelit , hbo e încă se, când le introduceți în hd?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile