vineri, 25 octombrie 2019

Eurosport a lansat noul website eurosport.ro

Eurosport, brandul de sport premium al Discovery, a lansat versiunea optimizată a website-ului eurosport.ro. Platforma este în totalitate nouă și oferă utilizatorilor conținut actualizat, care acoperă informații zilnice despre cele mai importante evenimente sportive locale și internaționale.

Noul website Eurosport aduce principalele competiții și noutăți din lumea sportului, având un flux mare de știri de luni până duminică, pe tot parcursul zilei. Evenimentele pentru care Eurosport deține drepturile de difuzare pe plan local sau chiar internațional sunt în același timp acoperite pe larg cu informații care completează conținutul disponibil pe canalele liniare și online.

Printre noutățile implementate se numără și posibilitatea consultării scorurilor meciurilor direct pe website, în timp real. Cele mai importante competiții sportive din lume sunt acoperite în diverse forme, inclusiv prin articole de tip live-text, formate de live streaming sau video. De asemenea, nu vor lipsi de pe eurosport.ro rezumatele evenimentelor sportive de pe canalele Eurosport, interviuri exclusive sau alte materiale unice.

Noul website funcționează în strânsă legătură cu Eurosport Player, serviciul de streaming al Eurosport live și la cerere, oriunde, oricând și pe orice dispozitiv. Mai mult, platforma Eurosport Player a trecut la rândul ei printr-un proces de actualizare, oferind o experiență îmbunătățită utilizatorului.

Conținutul eurosport.ro este oferit de echipa editorială a 909 Agency. Noua echipă editorială este condusă de redactorul-șef Ion Alexandru, care are în spate o experiență de 13 ani în trustul Pro, lucrând în presa sportivă. Zona de publicitate va fi gestionată de InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

"Sportul este un pilon important al portofoliului nostru în România, așa că sunt bucuroasă să continuăm strategia noastră locală cu lansarea noului website eurosport.ro. După extinderea drepturilor de difuzare a Premier League, lansarea emisiunii Premier League Show, achiziționarea drepturilor de difuzare a FA Cup și a turneelor ATP de anul viitor, ne confirmăm încă o dată angajamentul față de piața din România. Astfel, ne consolidăm relațiile cu fanii sportului, dar și cu partenerii de business, oferind o platformă digitală care vine în completarea prezenței lineare a Eurosport, una dintre cele mai iubite destinații în ce privește conținutul premium de sport", a explicat Victoria Davies, SVP, General Manager Discovery CEEMCA.

"Eurosport, grupul media premium de sport în România, își extinde ecosistemul și sunt mândru să fac parte din această călătorie digitală. Eurosport are din acest moment o acoperire 360 prin prezența sa TV și digitală; pe Eurosport.ro și pagina de Facebook Eurosport veți regăsi în aceeași măsură conținut local, dar și legat de programele transmise de postul de televiziune. Prioritatea noastră este integrarea și coordonarea conținutului Eurosport în România. În plus, cred că sportul poate avea și un element educațional, iar una dintre misiunile jurnalismului sportiv este de a educa publicul. Pe canalele digitale Eurosport România vom crea mediul propice de exprimare a sportului de calitate și a educației prin #sport", a completat Ion Alexandru, redactor șef al eurosport.ro.


2 comentarii despre subiectul „Eurosport a lansat noul website eurosport.ro”:
Anonim

L-au modificat sa semene cu celelalte versiuni europene

Anonim

Cu un telefon generatie mai veche cu android 4 maxim 5 siteul abia se incarca dupa ultimle "imbunatatiri"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile