luni, 7 octombrie 2019

Noutăți de la Look Sport & Look Plus

Mai multi telespectatori au sesizat televiziunilor Look (prin intermediul rețelei de socializare Facebook) o problemă tehnică în ceea ce privește calitatea unor transmisii HD în direct de pe posturile tv menționate.

Deși inițial cei de la Look Sport nu au confirmat problema tehnică, ulterior, acum două zile, aceasta a fost confirmată: "Vă mulțumim pentru feedbackul oferit în ceea ce privește calitatea transmisiilor HD. Într-adevăr, am avut o problema, unul din echipamentele folosite la transmisiile live fiind defect. Am comandat unul nou care va veni în 2-3 săptămâni, astfel încât estimăm că în maxim 30 de zile problema sa fie rezolvată. Doar o mică parte din live-urile de pe cele 4 canale sunt afectate. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și va mulțumim pentru înțelegere", a explicat televiziunea menționată.

În privința preluării în versiune HD a televiziunilor Look Sport de către RCS RDS, televiziunea a răspuns: "Nu știm câți s-ar uita și nu știm cât de fericiți ar fi cei de la Digi că abonații lor sa se uite la Look-uri și nu la DigiSport. (...) Decizia de a prelua HD-urile ține exclusiv de RCS-RDS (...)".


Look Sport precizează ca Look Sport 2 și Look Sport 3 vor intra în curând în grila de cablu Orange Tv: ("Pe DTH (nr: satelit) sunt, pe cablu vor intra în curând" ), dar a mai explicat că Focus Sat a decis că nu dorește aceste canale în grila lor", iar la AKTA "nu vor apărea, AKTA a decis sa rămână doar cu cele două canale".

De asemenea, Look Sport a precizat: "Nu noi decidem cum sunt împachetate canalele Look, este decizia exclusiva a operatorului, Va putem spune doar ca drepturile pentru competițiile sportive pe care le transmitem costa cateva zeci de milioane de euro pe an. Sportul este scump."

Toate informațiile și răspunsurile citate mai sus au ca sursa pagina publică de Facebook a LookPlus și LookSport.


4 comentarii despre subiectul „Noutăți de la Look Sport & Look Plus”:
Anonim

banii o sa-i incaseze in luna urmatoare pentru cine plateste sa-i vada in HD? ..si fie vorba, daca nu-i sesizau nimeni, toti plateau macroblocuri in HD.

Anonim

E de admirat ca raspund telespectatorilor in mediul online, si nu raspund doar cu mesaje de tip robot cum fac majoritatea altor televiziuni sau operatori, ci cu raspunsuri unicat pentru fiecare intrebare. Ar trebui in aceasta privinta sa ia lectii si altii cu canale mult mai clare in HD, dar care nu isi respecta publicul care ii contacteaza in mediul online.

Anonim

Am rezistat foarte putin sa ma uit la Look sport. Si asta din cauza comentatorilor. Sunt foarte slabi comparativ cu cei de la Digi si Telekom. De asemenea, calitatea imaginii este mult mai slabă decat la concurența. Din fericire eu am posibilitatea sa aleg, cine nu are decât Look .....

maxximus

Cred ca e fix invers pretenash! Un Bogdan Cosmescu face cat 10 Andrei Niculescu!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile