marți, 22 octombrie 2019

"Star Wars: The Rise of Skywalker"

A fost lansat trailerul final al filmului "Star Wars: The Rise of Skywalker". Trailerul îmbină acțiunea cu elemente cunoscute din filmele francizei "Războiul Stelelor", anunțând în același timp că este ultimul film al celei de-a treia trilogii (trilogia mai include filmele "Star Wars: The Force Awakens" și "Star Wars: The Last Jedi").

Fanii au mai vizionat anterior câteva secvențe din film: un trailer teaser a fost prezentat în aprilie. Filmul se va lansa înainte de Crăciun, pe 20 decembrie 2019.

Dar chiar și după ce va dispare din cinematografe, franciza Star Wars va continua să existe prin televiziune și prin platforma Disney+*, filme suplimentare și seriale din acest univers fictiv atât de îndrăgit de fani fiind deja în producție.



3 comentarii despre subiectul „"Star Wars: The Rise of Skywalker"”:
Darth VaderX

Excepțional trailerul, superb film va fi cu siguranță. Aceasta știre și acest trailer mi-au înfrumusețat ziua. Aștept cu nerăbdare ziua când voi merge la cinema sa vad finalul Războiului Stelelor!

Anonim

Star Wars este o franciză epică creată de George Lucas, care pentru mine este un geniu. Disney a adus ceva îmbunatățiri, dar a si stricat pe alocuri seria. Sa speram ca noul film va avea un final epic.

Anonim

Va fi cel mai lung film Stars Wars, va avea 2 ore si 35 minute.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile