marți, 15 octombrie 2019

Stingray Festival 4K, Stingray Hits 4K și Stingray Ambiance 4K vor fi disponibile în Germania

Asociația operatorilor de rețele de cablu tv și fibră optică din Germania (DNMG) va redistribui trei canale Ultra HD (UHD) de la compania canadiană de media Stingray Group Inc din Montreal: grație unui acord recent, televiziunile Stingray Festival 4K, Stingray Hits 4K și Stingray Ambiance 4K vor deveni disponibile pentru prima dată pe piața mass-media germană.

Canalele nu vor distribuite prin satelit, ci printr-o conexiune de bandă largă, prin intermediul unui server de redare din centrul de schimb Equinix FR5 din Frankfurt / Main. Stadtwerke Konstanz, RFT, wilhelm.tel și willy.tel vor fi primii operatori care vor primi și distribui canalele în acest mod.

Canalele 4K ale Stingray oferă abonaților o gamă largă de programe de divertisment, inclusiv concerte, spectacole de teatru, muzică, balet și operă pe Stingray Festival 4K; videoclipuri muzicale
cu cele mai cunoscute vedete contemporane, dar și artiști indie sau recent lansați pe Stingray Hits 4K; imagini naturale frumoase cu sunete naturale și coloane sonore adaptate pe Stingray Ambiance 4K.

Această mișcare marchează prima investiție a DNMG în propriile sisteme și infrastructură, creând baza pentru viitoarele modele de afaceri UHD. De peste 20 de ani, Deutsche Netzmarketing GmbH este cea mai mare organizație de marketing pentru operatorii de rețele de tv cablu din lumea germanofonă, cu peste 200 de operatori de rețele.

Până în prezent, peste zece milioane de televizoare 4K au fost vandute pe piața germană. Alte milioane de televizoare Ultra HD vor fi cumpărate în următorii ani. Parteneriatul cu aceasta companie canadiană ce are peste 1200 de angajați la nivel mondial va furniza operatorilor de rețele tv din Germania posibilitatea de a oferi cea mai înaltă calitate 4K pentru clienții lor", a precizat Ingo P. Schuchert, Director general la DNMG.


3 comentarii despre subiectul „Stingray Festival 4K, Stingray Hits 4K și Stingray Ambiance 4K vor fi disponibile în Germania”:
Anonim

Ar fi o idee buna si pentru asociatia cablistilor din Romania, daca ar aduce aceste canale in Romania, ca sa poata sa aiba orice cablist canale 4K in grila.

Anonim

Avem TravelMix4k și nu îl ia decât Ines parcă. Nu cred că au interes. Sunt curios câți plătesc Digi4k....

Anonim

TravelMix 4k nu are programe 4k 24/24 ore, cum au aceste canale Stingray, ci are mai mult niste preluari de pe Youtube.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile