marți, 5 noiembrie 2019

Adio, Seenow! Serviciul de televiziune online s-a închis.

Serviciul de televiziune online al Seenow s-a închis din 1 noiembrie 2019. Seenow a oferit, pe lângă televiziunile online, diverse filme internaționale subtitrate, dar și filme românești sau documentare, emisiuni înregistrate, desene animate și seriale. A fost disponibil pe diverse platforme, inclusiv pe telefoane sau televizoare smart. Seenow a fost inclus în trecut în ofertele unor operatori (de exemplu Vodafone).

Pe websiteul oficial seenow.ro este afișat un mesaj de la echipa Seenow: "Salutare! Te informăm că serviciul SEENOW nu mai este accesibil din data de 1 noiembrie 2019. Mulțumim pentru fidelitate! Vizionare plăcută online!"

În anul 2014, Seenow a lansat serviciul Gol Alert, care anunța utilizatorii de telefoane sau tablete, prin notificări de tip push transmise instant, când se marcau golurile în meciurile din Liga 1, Cupa Ligii și Cupa României. Tot în același an, Seenow a adăugase în ofertă pachetul Kool Net, care conținea televiziunile Look Tv si Look Plus, precum și înregistrări ale meciurilor din Liga 1, din Cupa Ligii sau ale unor emisiuni sportive. Prețul Kool Net era de 3-5 euro lunar, în funcție de perioada achiziționată.

Din data de 30 iunie 2016, abonamentele Seenow Tv nu au mai fost disponibile spre achiziționare, iar din 1 iulie 2016, continutul a fost oferit în mod gratuit.

Seenow era un serviciu legal, compania DIRECT ONE SA având aviz de furnizare de servicii VOD în România (video la cerere, serviciu mixt liber și restricționat). Pe ordinea de azi a ședinței CNA a figurat solicitarea de retragere a serviciului media audiovizual la cerere Seenow.


5 comentarii despre subiectul „Adio, Seenow! Serviciul de televiziune online s-a închis.”:
Anonim

Naspa , pacat , si carei motivul de sa inchis ?.

Anonim

Probabil motivele sunt cheltuielile și pierderea financiară. Nu tine nimeni activ așa ceva, poate doar sa fie extrem pasionat, dacă nu se câștigă bani cât măcar sa fie acoperite cheltuielile.

Anonim

Seenow era pe val cand nu erau look-urile in grila la cablisti..si inca un post pe care nu-l mai retin. Au aparut posturile alea pe cablu, adio seenow
In Romania serviciile astea online nu or sa aibe o cota mare de abonati

radu.ionut.boss

Alo canale look n-au nici o treaba cu seenow, a disparut pentru ca fie care provider are serviciul sau de IPTV. Sper ca ai inteles acuma.

Anonim

Serviciul de programe tv online SEENOW s-a închis? Dar de ce? Ce serviciu de tv online se poate înlocui in locul serviciului SERNOW?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile