joi, 14 noiembrie 2019

Digi: Black Friday reduce prețurile la jumătate și aduce telefoane mobile cu avans 0

De Black Friday și în perioada următoare, Digi aduce și mai multe oferte de servicii și terminale abonaților și potențialilor clienți, cu avantaje multiple pentru achiziția online, respectiv offline.

Pe site-ul DigiRomania.ro exclusiv, clienții noi, dar și cei existenți pot contracta servicii noi de comunicații mobile și fixe cu prețuri reduse cu 50%, de azi până luni.

Oița neagră de Black Friday revine, în perioada 18 – 29 noiembrie 2019, cu o altă ofertă, de această dată pentru achiziția de telefoane. Cele mai populare telefoane mobile marca Nokia, Samsung și Motorola pot fi cumpărate cu avans 0 și în rate avantajoase, la portarea în rețeaua DigiMobil. Oferta va fi disponibilă în magazine, dar și pe digiromania.ro.

DigiRomania.ro – ofertă de Black Friday


De Black Friday, DigiRomania.ro se transformă în ”oaia neagră” a ofertelor online și propune reducerea cu 50% a prețurilor la orice serviciu de comunicații electronice (televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, telefonie mobilă sau fixă) și orice extraopțiune TV, inclusiv Digi 4K. Reducerea este valabilă timp de 12 luni din perioada de contractare de 24 de luni și se aplică la orice serviciu sau extraopțiune contractate în perioada de valabilitate a campaniei, anunță compania printr-un comunicat de presă remis către hdsatelit.com.

Oferta de Black Friday este disponibilă atât pentru clienții actuali ai Digi | RCS RDS, cât și pentru cei care doresc să contracteze, în premieră, servicii de la operatorul de comunicații electronice. De exemplu, un abonat al serviciului Digi TV (client actual) poate achiziționa extraopțiunea Digi 4K sau pachetul Fiber Link 1000 la prețul de 2,5 lei*/lună timp de 12 luni, în loc de 5 de lei/lună, respectiv la prețul de 20 de lei/lună, timp de 12 luni, față de 40 lei/lună.

În cazul unui client nou, la achiziționarea serviciului de televiziune prin cablu, cu un preț lunar de 30 lei sau a unui pachet de servicii de telefonie mobilă Optim nelimitat, cu un preț de 5 EUR/lună, acesta va beneficia de oferta cu reducere la 15 de lei/lună, respectiv 2,5 EUR/lună, timp de 12 luni. Reducerea este valabilă inclusiv pentru abonamentele 5G, care au date mobile nelimitat**.

Oferta poate fi accesată exclusiv pe site-ul DigiRomania.ro, de joi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, până luni, 18 noiembrie, la ora 11:00.

Și mai multe beneficii la achiziționarea de telefoane mobile


Black Friday va continua cu oferta specială la portarea în rețeaua Digi Mobil pentru achiziționarea de telefoane mobile din magazinele Digi sau prin comandă online pe DigiRomania.ro. Abonații vor putea achiziționa cele mai populare terminale Nokia, Motorola și Samsung cu avans 0 și rate avantajoase direct la operatorul de telefonie mobilă. Perioada de valabilitate a ofertei este 18 – 29 noiembrie 2019 și se aplică pentru orice abonament Digi Mobil Optim (2 EUR cu TVA, 3 EUR cu TVA sau 5 EUR cu TVA), cu date mobile nelimitate, în rețelele 3G, 4G și 5G. Mai multe informații vor fi disponibile pe DigiRomania.ro și în magazinele Digi.

Despre Digi | RCS RDS


Digi | RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține aproape cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria.

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii.

În iunie 2019, a lansat serviciile comerciale în rețeaua Digi Mobil 5G Smart, iar rețeaua se află în dezvoltare în marile orașe din țară (București, Constanța, Iași, Oradea, Timișoara, Sibiu) și pe Valea Prahovei. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

___________________

⃰ Prețurile conțin TVA.
**La atingerea pragului de 80 GB, pentru abonamentele 5G, și 50 GB pentru 4G, viteza de acces se va limita lunar până la 256 kbps pentru download, respectiv până la 128 kbps pentru upload.


47 de comentarii despre subiectul „Digi: Black Friday reduce prețurile la jumătate și aduce telefoane mobile cu avans 0”:
Anonim

Mie mi-a expirat luna aceasta contractul și am făcut sesizare și azi și în afara de reducere 4 luni nu mi-a oferit nimic și am cerut în loc de asta hbo 6 luni sau un an și sa rămână același tarif la abonament ca acum. Nu au vrut.

Cristian

Pai normal ca nu ti-au oferit deca 4 luni, asta e oferta valabila in acest moment. De ce nu citești tot?

Acum e ora 17:00 si oferta poate fi accesata de la ora 21:00 si NUMAI pe siteul DigiRomania.ro, NU PRIN TELEFON.

Tu nu vezi ce scrie?

"Oferta poate fi accesată exclusiv pe site-ul DigiRomania.ro, de joi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, până luni, 18 noiembrie, la ora 11:00."

Anonim

Am contul digi blocat de o vreme și deși am urmat pașii cu am uitat parola, resetare, etc nu mai vrea. Acum câteva luni l-am deblocat acum nu mai vrea. Tot încerc.

Anonim

Eu ma loghez cu emailul. In cel mai rau caz, suna la ei si cere resetare manuala a parolei.

ioseph

suna la ei si ti l deblocheaza imediat

Marius

IMPORTANT…sa nu FACETI UPGRADE la internet de la FB300 la FB500 la FB1000 pe 24 luni ca nu se aplica NICIO REDUCERE... la Optim2 la fel... daca treceti la 3 saU 5 nu se aplica nici o reducere

Anonim

Păi de ce nu citiți cum trebuie
Reducerea de 50% timp de 12 luni e VALABILA DOAR LA SERVICII/TELEFOANE NOI si NU la servicii existente deja

Marius

UPgrade-ul nu este serviciu NOU? Renunti la abonamentul vechi, adica FB300 si iei pe 24 de luni aboanmentul de FB1000..doar nu iei 2 abonamente la internet la o locatie ca ultimul abonament sa figureze ca serviciu nou.

Bogdan

Dpdv comercial si legal, reinnoirea de contract este considerata fapta de comert, adica contract nou pe baza unei perioade contractuale

Anonim

Doar online e oferta, pe https://www.digiromania.ro/, nu merge la telefon, de cate ori trebuie repetat? In plus, sunt scrise clar exemple pe https://www.digiromania.ro/ :

"BLACK FRIDAY A SOSIT! Ai net de la Digi? Ia-ți și TV cu 50% reducere 1 an intreg. Ai Mobil? Excelent, tot 50% ai pentru orice alt serviciu. Simplu, ca la Digi!"

Oferta e valabila doar pentru servicii noi, adica de exemplu aveai net si telefonie si iti iei si televiziune. E valabila pentru ce nu aveai deja, nu pentru upgradeuri.

Anonim

Scrie si in comunicat: "se aplică la orice serviciu sau extraopțiune CONTRACTATE în perioada de valabilitate a campaniei".

Upgrade-ul unui serviciu deja contractat anterior nu e contract contractat in perioada promoției de Black Friday, ci e doar o modificare a condițiilor si termenilor unui contract deja contractat în afara perioadei promoției de Black Friday.

Bogdan

Upgrade-ul unui serviciu FARA PERIOADA CONTRACTUALA...este OK...in cazul celor care vor MaxPACK si pot renunta la el oricand dupa 1LUNA FACTURARE

Anonim

Am renunțat acum câteva luni la Digi 4k, acum l-am reactivat la jumătate de preț pentru 12 luni, E ok la 2,5 lei lunar. :) Pot sa spun că mi-am luat și eu ceva anul acesta de Black Friday. :)

Anonim

Vezi ca ai uitat inca 12 luni de Digi4k la pret intreg, ultimul anonim

Anonim

Nu am uitat nimic, e părerea ta. Am 12 luni la jumătate de preț, 12 luni la preț întreg.

Anonim

Ceilalți care au Digi 4k sau alte opțiuni au nonstop preț întreg, eu am la jumătate 12 luni. Cine plătește mai puțin? Eu cu oferta de Black Friday sau ceilalți care pierd oferta? Oricum nu am de gând să plec de la RCS RDS atâta timp cât această firmă va exista, deci aceste prelungiri nu mă obligă la nimic în plus față de ce vreau eu, dar îmi oferă avantaje periodic.

Anonim

INTOTDEAUNA plateste mai putin cine poate renunta oricand la contract, extraoptiune. Restul este euforie black friday

Anonim

Pai nu pricepi ca eu nu vreau sa renunț la contractul cu RCS RDS, nici acum, nici peste o luna, nici peste 2 ani, nici peste 10 ani? De ce as face asta? Ca sa nu mai cheltui bani pe net si pe tv cablu?!! Da, as economisi asa, dar nu ma interesează ideea asta. Pe mine ma interesează sa am serviciile de cablu, net si telefonie de la RCS, atata timp cat firma asta va exista. Tu de ce platesti si nu renunti? Ca vad ca ai net ca sa comentezi si ai cheltuit bani pe echipamentul de pe care scrii. De ce ai facut asta? Ca economiseai bani daca nu faceai aceste cheltuieli, chiar daca nu erau de Black Friday. Si nu ma intereseaza nici sa ma mut la alti cablisti la care am mai fost si carora le pica netul de 10 ori pe saptamana. Deci nu vreau sa renunt la RCS. Altul mai bun la net nu exista, in opinia mea. Este un operator caruia nu ii pica netul decat maxim cateva ore pe an nu poate sa fie egalat de niciun altul din Romania.

Anonim

Niciodata sa nu spui niciodata. Sa nu-mi spui ca daca maine vine la tine pe scara/pe strada o firma care sa-ti ofere aceleasi servicii la juma de pret cat cere Digi..ai sa ramai la Digi??

Anonim

Nu plec de la Digi nici daca vine o firma si imi ofera servicii cu 99% mai ieftine. Tu nu pricepi ca de prin anul 2000 pana acum am cam fost abonat la mai toti operatorii mari din Romania si pe la unii mici si la toti le pica netul in continuu, in fiecare zi, iar cand ii chemam sa repare, primeam tardiv tot felul de raspunsuri hilare sau eram amanat chiar si cate 3 -7 zile? Iar uneori ii sunam pe acei operatori dupa 7 zile, ca nu mai veneau, si imi spuneam ca deoarece am sunat dupa 7 zile, trebuie sa mai astept alte 72 ore, ca s-a anulat automat sesizare initiala? Tu nu pricepi ca mie scarba de alti operatori? Nu ma intereseaza alte firme cu echipamentele lor legate cu banda izolatoare si sârme si cu net care mai mult nu merge decat merge si cu mult tupeu corporatist pe care ar putea sa il afiseze si Digi, dar care prefera sa isi vada de treaba si sa angajeaze oameni care stiu raspunda mai natural si nu robotic, fara lipsa de respect, cum procedeaza alte firme?

Anonim

Atunci ti s-a pus pata rau pe Digi :(

Anonim

Nu mi "s-a pus pata", ci am ales o firma care imi ofera servicii de internet extrem de stabile si respect in comunicarea cu clientii, plus preturi rezonabile. Cand va exista alta firma - una noua, nu cele deja existente, pe care deja le-am testat si m-au dezamagit cumplit - și care imi va oferi ceva semnificativ complementar, ma voi abona si la acea firma sa o testez 1-2 ani, asa cum am procedat si cu RCS RDS inainte sa ma mut la ei de la altii.

Anonim

Aici ai dreptate, Digi rste o firma serioasa

Anonim

Va certati aiurea, sa prelungesti hbo pe 2 ani inseamna automat ca te-ai legat la cap, tot pe 24 luni cu digi digital

Anonim

Am spus că nu vreau sa plec de la Digi nici peste 10 ani, așa că nu văd cum m-am legat la cap, daca oricum vreau să rămân la ei nu numai 2 ani, ci cât timp vor exista. Deci de ce să nu beneficiez de ofertele de prelungiri, daca oricum rămân la ei? Chiar nu înțeleg ce este așa greu de înțeles.

Anonim

Și cei care s-au abonat din contul Digicare inainte de această ofertă acei abonați plătesc în continuare prețul integral la pachetele Filmnow,HBO,Maxpack,Digi4K? Sunt abonați care au doar câteva luni de cand au servicii fixe de la Rcs&Rds aici ma refer la internet fix,cablu tv digital ,si pe parcurs au activat si extra optiunile la pachete.Ma gandesc ca ei nu pot să renunțe din contul lor la extra pachete pentru ca ulterior să le activeze doar ca sa beneficieze și ei de aceasta ofertă.

Anonim

Trebuiau sa astepte oferta de Black Friday.

Si eu am cumparat acum 3 luni un televizor cu 2999 lei si acum a fost la Black Friday exact acelasi model cu doar 2299 lei. Ce sa fac acum, sa il dau inapoi si sa il cumpar din nou la 2299 lei? Nu se poate, nu accepta nimeni asa ceva ca sa beneficiezi de pret de Black Friday :))))

La fel si la oferta aceasta de Black Friday de la Digi. Oferta e de Black Friday, nu e pentru tot anul. Daca ai activat optiunea in restul anului, in afara perioadei de Black Friday, e logic ca nu beneficiezi de oferta de Black Friday. Vrei Black Friday non-stop tot anul? :)))

Anonim

Spui ca si când cei care au activat de exemplu extra pachetele in această luna aveau de unde să stie că cei de la Digi vor veni in această lună cu o ofertă de Black Friday .Digi știm foarte bine că nu anunță doar cu o zi două ca vin cu o astfel de ofertă. Ce să mai vorbim de posturi tv cand nici nu anunță abonați ca vor elimina anumite posturi,sau să anunțe ce posturi vor introduce .Abonatul află în ziua respectivă când vede că anumite posturi pe care le viziona nu mai sunt in grilă sau citeste aici de exemplu ca au fost adăugate posturi noi.Oricum nu mai e nici Digi ce a fost până în anul 2010 atunci când părerea abonaților conta pentru ei acum ca au cei mai mulți abonați poti sa depui cerințe pentru introducerea anumitor posturi schimbări nu prea vezi desi cei de la call center au menționat că într-adevăr au fost multe solicitări pentru introducerea unor posturi dar lasă impresia ca nu prea vor să mai îmbunătățească grila de programe.Cu alte cuvinte dacă am inteles eu bine au în jur de 3 milioane de abonați și atunci isi permit să facă ce vor de ce sa investească în îmbunătățirea grilei cand vin bani frumosi lunar de la abonați? Oare de ce sa ajuns în situația ca pe parcurs să elimine anumite posturi pe care le-au avut ani de zile în grila de programe posturi care dacă nu erau urmărite an de an de abonați nu erau păstrate în grila până când la un moment dat cei de la Digi au luat decizia de a le elimina.Vorbim totuși de cel mai mare operator de cablu digital de la noi.Nu in ultimul rand o bila neagră pentru nepăsarea față de abonați care au solicitat decodoare .E greu de crezut ca cei de la Digi nu stiu ca au abonați care încă au televizoare care nu sunt compatibile cu Smartcam desi sunt Lcd-uri,unii au modele mai vechi care scanează doar posturile analogice,alți au încă televizoare tip și mai vechi nu toti isi permit să își schimbe televizoarele doar pentru că cei de la Digi nu prea mai vor să ofere decodoare. Sa ajungi tu ca abonat în situația ca sa depui o solicitare pentru un decodor și ei să îți zică că nu au in stoc?Acest lucru să îți spună și peste o lună de zile.E limpede că nu prea le pasă de abonați care au solicitat decodoare și dacă stăm să ne gândim din aproximativ 3 milioane de abonați cel putin 5500 de mii sau nu mai mult ar avea nevoie de decodoare si probabil aștepta luni de zile deoarece nu sunt in stare cei care se ocupa de stocuri (sau superiorii lor) să facă comanda să aibă permanent pentru abonați actuali.

Cristi

Pai tu ai fi dorit sa te anunțe cu cateva luni înainte ce va cuprinde oferta De Black Friday ? :)) Ai auzit de vreun comerciant sau vreun furnizor de servicii din indiferent ce domeniu, sa procedeze astfel???? Dacă ai auzit de un astfel de comerciant, inseamna ca locuim pe planete diferite.

Anonim

Nu dar precis ca nu ieri cei de la conducerea firmei sa gândit să vină cu această ofertă.Si de ce nu au anunțat atunci sau dupa câteva zile că cei care activează extra pachetele la început de luna să nu mai beneficieze de ofertă. În legătură cu modificările din grilă de ce inainte au putut trimite mesaje pe decodoare ca urma să fie eliminate postul sau posturile respective,alta data au trimis și mesaj cand au mutat posturi pe alte frecvențe.Chiat și când a urmat să fie adăugate posturi sau un anumit post au trimis de asemenea un mesaj.Pentru ca pe vremea aceea abonații erau mai respectați acum lasă de dorit.Chiar și în prezent sunt operatori la noi care anunță că se fac modificari la început de luna pe parcurs anunță că vor elimina anumite posturi și că cei care doresc să rezilieze contractul din acest motiv o pot face din timp.Digi nu anunță nimic doar cand dai drumul la tv si vrei sa te uiti la un post pe care îl urmăreau zilnic rămâi surprins ca nu mai e in lista de programe urmând ca atunci când întrebi pe ei de ce nu mai e disponibil acel post să îți zică pai nu a avut audiență adica a avut ani de zile audiență și dintr-o dată nu mai are?Chiar și în Ungaria operatorii de fablu+satelit ea legătura cu presa astfel abonații sunt informați ce modificari urmează să fie disponibile la fie operator in parte.Un exemplu abonații de la Upc in Ungaria deja au fost informati ca din 20 decembrie Viasat History HD/Nature HD va înceta emisia și că va fi înlocuit cu Viasat History HD,Viasat Nature HD. Și cei de la Telekom au anunțat deja ce modificari vor face .La noi abonatul e ultimul care afla cel putin la Digi ce modificari apar chiar cu o zi înainte sau in ziua în care se fac modificari.

Anonim

Nu este adevărat, niciun operator din nicio țară nu anunță ofertele de Black Friday in avans cu o lună sau de la începutul lunii, tu faci confuzie cu ofertele standard. Ofertele de Black Friday au mai mult un caracter de surpriză, nu se anunță produsele și serviciile din oferta de Black Friday cu așa mult timp înainte de prima zi a promoției.

Anonim

Există la Digi acum o ofertă mult mai bună decât aceasta de Black Friday. Daca au trecut mai mult de 2 ani de la ultima prelungire a contractului, prelungiți pentru încă 2 ani și primiți reducere 50% pentru următoarele 4 luni din prețul întregului abonament, deci toate serviciile tale vor fi la jumătate. De exemplu, eu plăteam 150 aproximativ lunar, acum plătesc vreo 75 lei in următoarele 4 luni. Ceea ce înseamnă o economie în buzunarul meu de 300 lei, mai mare decât dacă aș beneficia de această ofertă cu preț la jumătate pentru o extraoptiune sau un serviciu nou.

Ionut

Nu exista nici o economie reals la orice prelungire pe 24 de luni. In sia 2 ani poate operayorul sa va scoata toate posturile de calitatate si viteza la net sa o injumatateasca deoarece nu scrie in cotract "viteza garantata". In plus vin tare din urma Orange si Vodafone cu retea noua de fibra optica si 5G putand oricand sa-ti bata la usa agentii lor de teren cu o oferta WOW la juma de pret cu prpgrame mai multe, viteza mare la net si acoperire mobila mai buna ...o sa stai, te uiti si numeri lunile pana la " hai eliberare"

Anonim

Eu de când sunt la RCS RDS, de vreo 10 ani, au tot mărit viteza, nu mi-au scăzut-o, așa că vorbești aiurea, probabil ești client la vreun alt operator care procedează astfel.

Ionut

Pentru anonim de mai sus care crede ca-i mare afacere hbo pe 2 ani cu primul an la jumate..mare afacere nu faci, hbo da filme multe in reluare si nu poti renunta la extraoptiune in urmatorii 2 ani. Practic la hbo te poti abona din cont 1-2 luni, apoi faci pauza 1-2 luni si tot asa...ca reluarile filmelor n-ai cum sa le pierzi pe hbo. Din 12 luni daca platesti 6 luni vezi aceleasi filme (multe in reluare) la acelasi pret de 7.5 lei ..diferenta este ca nu te legi la cap cu extraoptiunea aia plina cu reluari

Ionut

Sunt abonat la Digi, da' n-as refuza o oferta la alti operatori care mi-ar da la abonare un tv sau telefon de generatie noua la pret promotional. Daca te legi la cap pe 24 luni barem sa ramai cu ceva din oferta aia. La ce prelungire ofera acum te alegi pe 2 ani cu reluari 70-80% din timpul de emusie a acelor posturi.pe hbo parca zici ca ai functia pvr ce vexi pe un post regasesti la 2 zile pe alt post hbo

Anonim

Daca ipotetic mâine sau peste o lună Digi ar lansa net de 2gb pe secundă, se poate face upgrade la 2gb chiar in perioada prelungită de 2 ani, fara penalizări, că doar e interesul lor, îți ia bani mai mulți, doar nu renunți la contract, deci nu trebuie sa numeri lunile până la hai liberare, cum zice că procedează operatorul acela cu sloganul acesta. Eu am făcut upgrade acum un an de la 100 mb la 1000 MB la Digi in timpul perioadei prelungite cu 2 ani și au acceptat imediat, nu a fost nicio problema. In plus pentru 5g nu trebuie alt contract, semnal sa ofere ei în 5g și telefon compatibil sa am eu, și va funcționa fără vreun contract nou.

Anonim

Cea mai tare oferta este sa-ti activezi superone, te alegi cu economie 6 lei in primul an

Anonim

Poți să activezi mai multe servicii și extraoptiuni, nu doar una, cea mai ieftina, cea de 1 leu lunar, pe care ai menționat-o. Chiar toate serviciile, dacă ești client nou.

Anonim

Niște servicii care sunt deja ieftine, dacă sunt reduse la jumătate, vor genera automat o reducere mică.

Anonim

La final scrie ceva interesant, nu a observat nimeni? "80 GB, pentru abonamentele 5G, și 50 GB pentru 4G"!!! Cu 5G e doar experimental și foarte local, nu luam în calcul, dar cred că nu există vreun alt operator mobil in Europa care să ofere atâți GB in 4G la viteza maxima a rețelei!!!

Anonim

Experiența personală cu Digi a fost în general plăcută. Au fost și excepții, legate de greutatea cu care răspunde la cererile de telefoane, carduri CI+ sau receptoare Humax (în cazul meu), în majoritatea acestor cazuri depășinu-se 3 luni de la cerere fără să o rezolve. Poate totuși cu timpul, vor fi mai rapizi în a oferii clienților ceea ce aceștia solicită.

Anonim

Eu am comandat telefon de la ei și l-am primit în 2 săptămâni, cam acesta a fost termenul de fiecare dată când am comandat ceva la ei. Probabil angajații Digi din zona ta sunt mai leneși.

Marius

V-ați contrazis degeaba... activarea unei extraopțiuni (HBO, Film Now, Digi 4K) nu implică și prelungirea contractului cu 12/24 luni. Chiar dacă a fost activată în perioada promoțională de Black Friday, poate fi dezactivată oricând după prima lună.

Anonim

Am comandat un tel samsung s 10 de black friday (18 noiembrie ora 12)la portare din alta retea cu abonament don (mai am inca 3 abonamente don).Am fost sunat sa ma duc in magazin sa imi faca contractul.Am ajuns in magazin si duduia mi-a spus ca nu stie de nici o oferta.A facut o sesizare si tot am asteptat un raspuns .Am sunat din nou si mi s-a spus ca au facut o noua sesizare si sa astept.Ieri m-am trezit ca in digicare scria ca s-a anulat comanda , cica pana studiaza problema.Tin sa precizez ca am toate serviciile de la digi si sunt clientul lor de 13 ani .

Sorin

Am făcut și eu comandă de Black Friday pe 19 noiembrie, la Digi, pentru un Nokia și am primit ieri telefonul prin curier rapid. Adică doar după o săptămână, ceea ce e surprinzător de rapid. Credeam că va dura 2 săptămâni, cum a scris cineva mai sus.

Anonim

Nu e o regula, eu am primit echipamente, inclusiv telefoane mobile Smart de la ei chiar în ziua cand am semnat contractul, deci pe loc. In alte dați am primit după o lună. Depinde daca au pe stoc și de cat de serioși sau dezinteresați sunt angajații lor din zona ta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile