vineri, 8 noiembrie 2019

Experiența 5G, disponibilă clienților Orange din trei orașe

- România este prima ţară din Grupul Orange în care compania lansează servicii 5G;
- Cea mai mare viteză 5G, de până la 1.2Gbps la download în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi;
- Oferta comercială 5G cu servicii de top și produse în exclusivitate: Number Share, eSIM, HD Voice Plus, precum și Samsung Galaxy S10 5G.

De astăzi, clienţii Orange România se bucură de acces la reţeaua Orange 5G, disponibilă în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi. Aceştia vor beneficia astfel de viteze de internet de până la 1.2 Gbps pe mobil. Experienţa de conectivitate este completată de flexibilitatea adusă de serviciul Number Share, o premieră mult aşteptată în România, disponibil doar pentru clienţii Orange.

5G marchează următoarea evoluție majoră a rețelelor de telefonie mobilă, concepute pentru a susține noi servicii într-o lume din ce în ce mai conectată. Prin această lansare, clienţii Orange România devin primii din cadrul grupului Orange care beneficiază de avantajele tehnologiei 5G.

În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă clienţilor din trei oraşe, oferind viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, capabile să furnizeze utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică.

5G aduce nu doar viteze superioare tehnologiilor existente, ci şi latenţe reduse. Acestea se traduc printr-un timp de răspuns al reţelei extrem de scăzut, de nivelul milisecundelor si fac posibilă apariţia maşinilor autonome, ce pot comunica între ele în timp real, sau transmisiunea unui concert live prin intermediul ochelarilor VR.

Pentru Orange, aceasta etapă a evoluţiei 5G este rezultatul seriei de teste realizate alături de parteneri strategici. Compania este singurul operator local implicat în standardizarea acestei tehnologii în cadrul a patru proiecte europene majore, contribuind astfel la dezvoltarea şi reglementarea tehnologiei 5G.


Tehnologii şi servicii oferite exclusiv pentru clienţii Orange


Pentru a pune în valoare experienţa 5G, Orange propune utilizatorilor din România un pachet special de servicii şi dispozitive 5G. Acesta include acces la cea mai mare viteză 5G din România, trafic de internet nelimitat, 9.33 GB în roaming SEE pe mobil, apeluri de voce şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE.

La acestea se adaugă acces la conţinut de calitate prin serviciul de muzică Deezer şi pachetul de TV mobil Family HD Go, întreg pachetul fiind disponibil pentru 25 de euro pe lună. În plus, telefonul flagship Samsung Galaxy S10 5G, primul telefon Samsung 5G lansat în România, este disponibil exclusiv la Orange, în rate lunare de 47 euro (disponibil pentru o perioadă contractuală de 24 de luni).

În acelaşi pachet, clienţii pot beneficia gratuit de conectivitate sporită cu serviciul Number Share, pe care Orange îl lansează în premieră în România alături de ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE. Serviciul Number Share permite clienţilor să folosească acelaşi număr de telefon pe mai multe dispozitive, fără a necesita conexiune Bluetooth sau Wi-Fi.

Astfel, ei dispun de o flexibilitate considerabilă în a-şi alege dispozitivul de pe care comunică: smartphone sau smartwatch. Prin intermediul acestora, clienţii pot accesa agenda de contacte, pot iniţia şi primi apeluri sau pot folosi datele mobile direct de pe ceas, total independent de smartphone.

Ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE este disponibil exclusiv în oferta Orange, cu o rată lunară de 14 euro, achiziţionat împreună cu telefonul Samsung Galaxy S10 5G. De asemenea, acest serviciu poate fi activat împreună cu orice abonament Orange pentru persoane fizice, la un preţ de 2 euro pe lună.

Serviciul Number Share se adaugă altor inovații disponibile doar în rețeaua Orange: serviciul eSIM, ce permite clienţilor să se conecteze la rețeaua mobilă Orange fără a mai avea nevoie de o cartelă SIM fizică şi serviciul HD Voice Plus ce îmbunătățește considerabil calitatea convorbirilor.

Prin lansarea 5G de astăzi facem un pas important spre următoarea generație de rețele mobile și de servicii ale viitorului. Rețeaua comercială Orange 5G este rezultatul seriei de teste realizate alături de parteneri strategici, precum și al investițiilor constante realizate de Orange România în infrastructură. Astfel, oferim clienților noștri cea mai mare viteză 5G din România și, în exclusivitate, servicii de top - Number Share, eSIM şi HD Voice Plus, ce aduc o experiență de conectivitate completă”, a precizat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer Orange România.


Niciun comentariu despre subiectul „Experiența 5G, disponibilă clienților Orange din trei orașe”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile