vineri, 8 noiembrie 2019

Jim Jam prezintă desene noi și filme animate pentru cei mici

Televiziunea Jim Jam difuzează în noiembrie o animație extrem de îndrăgită de copii și părinți, ”Simon”. Simon este un iepuraș adorabil, plin de vitalitate, care are parte de aventuri amuzante și în același timp, educative. Jim Jam difuzează primul sezon al seriei, în fiecare zi, de la orele 8:15, 18:10 și 22:10.

În plus, în tot în noiembrie la Jim Jam, un alt personaj îndrăgit revine pe ecran alături de toți prietenii săi, în filme dedicate întregii familii. ”Thomas și prietenii săi” prezintă micuților telespectatori aventurile din Insula Sodor, le face cunoștință cu noi personaje și are parte de noi aventuri educative, mai precizează televiziunea în comunicatul remis către hdsatelit.com.

Astfel întreaga familie poate urmări pe 10 noiembrie, de la ora 12:00, filmul ”Thomas și prietenii săi – Aventura pe Insula Ceții”. Trenulețul Thomas se află pe o insulă ciudată, locuită de locomotive și mai ciudate. Are parte de aventuri în încercarea sa de a-și găsi drumul înapoi în Sodor.

În data de 17 noiembrie, ”Thomas și prietenii săi – Ziua Locomotivelor Diesel” , de la ora 12:00, este desenul în care micii telespectatori se alătură lui Thomas într-un film cu totul nou. Flynn și Belle, noii prieteni, mașini de pompieri, fac echipă cu Thomas și salvează Sodor Steamworks de la Diesels.

În data de 24 noiembrie, tot de la ora 12:00, întreaga familie este așteptată în fața micului ecran la o nouă întânire cu Thomas în filmul ”Thomas și prietenii săi – misterul de pe muntele albastru”. O nouă aventură a locomotivei îndrăgite de copii, în care încearcă să rezolve misterul Micului Motor Verde de la Muntele Albastru.

Mai mult, în luna noiembrie la Jim Jam, o nouă echipă de prieteni locomotive își face apariția, pentru distracția micuților telespectatori. ”Chuggington” urmărește aventurile pline de umor ale lui Koko, Wilson și Brewster, trei trenuri staționate, fiecare având propria personalitate unică. Personajele din ”Chuggington” formează o ”flotă” modernă, plină de culoare, printre care Puffer Pete, Action Chugger și Frostini, care îi ajută pe cursanți să învețe lecții importante cum ar fi: cooperarea, preseverența și respectul. Din 22 noiembrie, zilnic, de la ora 9:45, numai la Jim Jam.


6 comentarii despre subiectul „Jim Jam prezintă desene noi și filme animate pentru cei mici”:
Anonim

Va intra la Digi?

Anonim

Poate intra postul acesta in grila Digi

Anonim

Poate or sa-l bage duoa ce iese Megamax-ul.

Anonim

De ani de zile l-am cerut si nici macar nu au raspuns la solicitarea scrisa, din politete.

Anonim

Mie mi-au raspuns ca, daca va fi cerere, va fi introdus. Dar eu nu cred ca e obligat vreun operator sa introduca ceea ce solicita unul sau cativa zeci sau sute de pasionati. Teoretic, nici nu sunt obligati sa raspunda la astfel de sesizari de introducere a unor canale, ca nu are treaba cu functionarea serviciilor sau altceva din contract: grila din pachetul de baza se formeaza la alegerea operatorilor, important e sa respecte must-carry si numarul minim de canale din contract.

Bogdan

Digi de mult ar trebui sa faca o extraoptiune de 15-20 lei cu posturile Discovery, FilmBox, Amc si alte 2-3 care le cer abontii...da'...ori nu se vrea, ori nu-i rentabila dpdv financiar blocand cateva frecvente pentru 1-2% din abonatii care cer acele posturi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile