joi, 7 noiembrie 2019

O nouă televiziune 4K se va lansa în România: Party Mix va difuza muzică de petrecere în Ultra HD

CNA a oferit licență audio-vizuală pentru televiziunea 4K Party Mix, care va începe sa emită de anul acesta, anunță București Tv.

Party Mix va fi prima televiziune de muzică în Ultra HD din România. Va fi disponibilă și în format HD și SD și va fi distribuită prin intermediul rețelelor de cablu tv, dar și online.

Deși în grila de programe vor exista și emisiuni cu dedicații muzicale, cu concursuri și premii, Party Mix 4K se va axa pe muzică de petrecere, anunță televiziunea București Tv.

Societatea comercială BEST MIXMEDIA SRL București administrează de asemenea o altă televiziunea Ultra HD (Travel Mix 4K), precum și televiziunile Travel Mix (HD și SD), București TV (HD și SD), Valea Prahovei Tv (HD și SD) și un post de radio (Best FM).


14 comentarii despre subiectul „O nouă televiziune 4K se va lansa în România: Party Mix va difuza muzică de petrecere în Ultra HD”:
Anonim

M-as bucura sa lanseze o televiziune 4K de muzica de petrecere pana la sfarsitul anului, dar mai sunt mai putin de doua luni pana atunci. Probabil deja au aproape totul pregatit, ca altfel termenul precizat de televiziunea soră Bucuresti Tv va fi greu de respectat si nerealist.

Anonim

da o asteptam sa inceapa emisia chiar daca e transmisa in 4k as vrea sa intre sii la digi asteptam detalii

Unknown

Ar fi super și pe Digi tv .

Anonim

E bine ca va transmite doar muzica de petrecere si nu manele. Deci va difuza romanțe, tarafuri tradiționale, instrumentale de pahar, de ascultare, de joc etc. De apreciat daca vor reusi sa se delimiteze de manele si ii voi urmari cu placere in orice rezolutie, o astfel de televiziune nu exista si ar fi bine-venita. Dar daca vor difuza manele, atunci pe mine m-au pierdut de telespectator.

Anonim

v a fii transmisa sii in format sd sii hd pentru cei cenu au untelevizor 4 k

Anonim

N-o sa fie postul acesta si nici un alt post 4K in grila vreunui cablist, ocupa spatiu blocand o frecventa, costa bani transmisia lui chiar daca la inceput poate sa-l ofere gratuit promotional cateva luni, etc...

Anonim

La Orange TV, va apărea?

Anonim

Posturile 4k sunt rentabil la transmisia IPTV sau DTH. Pe cablu ocupa spatiul de pe o frecventa pe care se pot transmite undeva la 4-5 posturi in HD la calitate superioara

Anonim

Pe cablu o prostie de canal analogic ocupa banda cat un canal digital 4K ce ar fi transmis la extra super calitate. De exemplu, la Digi e loc pe cablu pentru inca 50-60 de canale 4K, daca se renunta la 50-60 televiziuni analogice actuale ( sau loc pentru 30 canale in 4K si peste 100 in HD). Deci nu e nici la cablu o problema daca se vrea modernizarea, macar partiala, a grilei, prin renunțarea, macar partiala, la transmisiile analogice. Pe satelit este o problema mai mare sa transmiti 4K, ar ocupa destula banda, care e foarte scumpa. Dar pe cablu, dupa cum am explicat, nu e o problema, la fel nici si IPTV, unde nu e deloc o problema. Pe cablu chiar Travel Mix poate renunta la transmisia analogica a canalului lor ( sau a altui canal de-al lor ), si sa aloce acea frecventa, anterior analogica, pentru Travel Mix 4K in digital sau pentru acest nou canal 4K.

Laci

VREM UN CANAL DE MUZICĂ COUNTRY!

radu.ionut.boss

Muzica de petrecere nu inseamana nu numai muzica lautareasca sau populara, mai inseamana si muzica House, Rap, Rock, Hip-Hop, Latino, Pop, Folk si muzica international a de asemenea.

Bucuresti TV

Ai punctat bine! radu.ionut.boss Asta e Part Mix :)

Anonim

Party Mix SD si Party Mix HD au intrat in teste la INES IPTV! Urmeaza teste pentru Party Mix 4K!

liviu

Dupa lista noua CNA must-carry.... nu-i din pacate acest post tv...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile