marți, 31 decembrie 2019

Din 1 ianuarie 2020, WhatsApp nu va mai oferi suport pentru Windows Phone, iar din februarie, nici pe telefoane cu iOS 8, Android 2.3.7 sau mai vechi

Din 1 ianuarie 2020, WhatsApp nu va mai oferi suport pentru Windows Phone, iar din 1 februarie 2020, nici pentru dispozitivele cu Android 2.3.7 (sau mai vechi) și nici pentru cele cu iOS 8 (sau mai vechi).

Pentru WhatsApp se recomandă utilizarea echipamentelor cu Android 4.0.3 sau mai recent, precum și iPhone care rulează iOS 9 sau mai recent.

În plus, nu există nicio opțiune de a transfera istoricul de chat între platforme. Cu toate acestea, este oferită posibilitatea de a exporta istoricul chat-ului ca atașament în e-mail.

Compania deținută de Facebook a decis să elimine suportul pentru toate versiunile de Windows Phone din 1 ianuarie 2020. Acest lucru înseamnă că indiferent de versiunea de Windows Phone pe care o are dispozitivul dvs., nu va mai primi asistență oficială pentru WhatsApp începând de mâine. Aplicația de mesagerie instantanee are peste 1,5 miliarde de utilizatori pe tot globul și peste 400 de milioane de utilizatori doar în India.

În ciuda faptului că nu va mai oferi asistență și actualizări, teoretic WhatsApp va continua să funcționeze pe dispozitivul Windows Phone. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu veți primi nicio actualizare viitoare sau corecții de securitate.

"Deoarece nu mai dezvoltăm activ pentru aceste sisteme de operare, unele funcții ar putea înceta să funcționeze în orice moment", a scris WhatsApp în secțiunea sa de întrebări frecvente care anunță sfârșitul asistenței pentru versiunile Windows Phone.

Din iulie 2019, aplicația WhatsApp nu a mai fost disponibilă pentru descărcare prin Microsoft Store. Windows 10 Mobile, care este succesorul versiunilor de Windows Phone, este de asemenea programat să ajungă la sfârșitul serviciului începând cu 14 ianuarie 2020. Platforma însăși nu va mai primi actualizări de securitate începând cu luna viitoare.

În special, utilizatorii de pe versiunea Android 2.3.7 și mai vechi, precum și iOS 8 și mai vechi sunt deja restricționați la crearea de noi conturi WhatsApp sau la reverificarea conturilor existente.


4 comentarii despre subiectul „Din 1 ianuarie 2020, WhatsApp nu va mai oferi suport pentru Windows Phone, iar din februarie, nici pe telefoane cu iOS 8, Android 2.3.7 sau mai vechi”:
Anonim

Folositi whatsapp plus sau whatsapp aero !

Ionut

Mare paguba in ciuperci. Daca le vine ideea sa oblige utilizatorul sa-si faca SI cont de facebook, acest serviciu o sa dea faliment ca yahoo messenger

Anonim

Inca merge pe Windows Phone , incercat acum.

Anonim

"WhatsApp will no longer support Windows Phone operating systems after December 31, 2019"

https://faq.whatsapp.com/en/wp/21478428

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile