vineri, 6 decembrie 2019

Eurosport 4K, în teste la UPC România, în București

Operatorul de televiziune cu plată UPC România a început sa testeze transmisia televiziunii Eurosport 4K prin intermediul propriei rețele de cablu tv digital din București. Canalul este găsit la scanare pe frecvența 146 MHz și momentan este criptat, imaginea și sunetul testelor nefiind accesibile nici măcar de către posesorii de televizoare 4K și modul de acces condiționat.

Denumirea postului tv testat este "Eurosport EMEA 4K".

UPDATE 15 ianuarie 2020: După o perioadă de teste la UPC, televiziunea Eurosport 4K va fi disponibilă din 17 ianuarie 2020 în grila de cablu tv digital din București  a acestui operator. Detalii găsiți AICI.


36 de comentarii despre subiectul „Eurosport 4K, în teste la UPC România, în București”:
Anonim

Fac teste in 4k pe frecvente sub 200 khz. Sa fim seriosi, acolo se bruiaza la greu

Anonim

Pe ce frecventa s-au gandit sa faca probe in Bucuresti si in 4k

Anonim

Pe ce frecvență s-au gândit să comenteze carcotasii. Ce le pasa la unii: detaliile tehnice nu conținutul. Deaia romanii au intrat în UE

Anonim

Emisia aia n-o sa fie niciodata stabila la frecvente sub 300khz. Bruiaje..si nu e carcoteala, este realitate

Gigi guma

Sunt 146 MHz!!!!

Anonim

Sunt teste. Voi știți să citiți, dar nu înțelegeți ce înseamnă teste? Când nu vor mai fi in teste, pot sa fie pe de frecvență doresc ei.

Anonim

1. Scuze MHz, ma uitam la pozele din stire si m-a indus in eroare kHz
2. Pai fac teste aiurea. In frecventa aia n-ai cum sa emiti nici in digital SD ca bruiaza si vezi mai mult macroblocuri.. dapai in 4K.

Gigi

Fostul TVR 2 emitea pe canalul 2 FIF in jurul frecventei de 60 Mhz. Emitea color in sistem PAL iar calitatea la acea vreme era ok. Canalele pe cablu incep de la frecventa de 52 Mhz asa ca la 146 cred ca este super ok, mai ales ca la frecvente mari atenuarea pe cablu coaxial este mare.

radu.ionut.boss

Cel putin UPC va avea Eurosport 4K si Look Sport 4K in viitor, iar digi doar Digi 4K pana acuma si Telekom nimica.

Anonim

In prezent Digi are Digi 4K, iar UPC nu are nimic și nici nu se știe sigur daca va avea. In plus, daca nu știți, peste 95% și programele Eurosport 4K sunt upscalate din HD in 4K. Rar transmit evenimente filmate și produse nativ in 4K.

radu.ionut.boss

Eurosport 4K nu va fi upscalat in hd pentru ca nu are cum, sunt doua formate diferite, iar in grila Upc va intra din 2020, am citit undeva.

Anonim

Radu Ionuț, se poate upscala la 4K chiar și din SD, nu numai din HD. Oricum, tu nu ai înțeles ideea. Eurosport 4K deja emite upscalat din HD majoritatea emisiunilor, direct de la sursa, extrem de rar au programe filmate nativ in 4k și atunci le anunță special.

Anonim

Deci nu mai trebuie upscalate de UPC, le primește așa gata upscalate.

Anonim

Emite Eurosport in 4k real????

Anonim

Da. Emite în rezoluție 4K, rezoluția e reală 4K, dar majoritatea emisiunilor sunt upscalate de la HD nativ, nu sunt filmate 4K nativ. Deci calitatea imaginii nu e 4K nativă de obicei, cu excepția graficii, siglei și promourilor. In anumite perioade au mai multe emisiuni filmate in 4K nativ, cu ocazii mai speciale, cum sunt Jocurile Olimpice etc.

Unknown

Pentru olimpiade de iarna sau vara, atletism, ciclism merita. Ca doar nu toată lumea se uita numai la fotbal! Și sincer cred ca în câțiva ani cei ce transmit mari competiții vor trece pe 4k.Asa ca merita. Îmi aducă între câte posturi erau la început hd sau full hd. Puține. Și cutoatea astea investiția in aparatura a meritat de la început. Cine vrea sa aștepte nu are decât.

Anonim

Eurosport 4K transmite in 4K doar cateodata, se stie asta, restul este upscalat de la HD, nu este nimic de tăgăduit, este adevarat. Vor transmite insa in viitor mai multe competitii in 4K.

Eurosport va difuza de câteva ori în 4K Ultra HD în lunile următoare. A mai transmis in 4K de câteva ori, de exemplu, turneul francez de tenis Roland Garros. Eurosport 4K va transmite schi în Ultra HD cel puțin în zilele de 28 și 29 decembrie, 8 ianuarie, 29 februarie și 1 martie. Pare a fi preludiul unei veri sportive cu mai multe transmisii 4K UHD nativ. Eurosport are drepturile de difuzare a Jocurilor Olimpice, iar radiodifuzorul japonez NHK îi va furniza semnalul în 4K nativ.

johnnycrush

Baieti, mai usor cu dezinformarea! Nu mai repetati intr-una ca Eurosport 4k emite continut upscalat pentru ca nu aveti nici o proba.
E adevarat, exista Eurosport 4k Rusia care emite HD upscalat, dar nu exista nicio dovada ca acela este Eurosport 4k International si doar rusii au fost de acord sa-l retransmita. In primul rand pentru ca acel canal rusesc nu este un canal 100% Discovery. Este un joint-venture Discovery-Media Alliance, aceasta din urma fiind o firma ruseasca care nu are afaceri la nivel european. Ca sa nu mai adaug ca platforma DTH Tricolor care a introdus Eurosport 4k pentru prima data a scos intre timp toate canalele Discovery din oferta sa, inclusiv Eurosport-urile. E usor de dedus ca Eurosport 4k a ramas in oferta datorita acordurilor cu Media Alliance (celalalt "patron" al canalului 4k). In al doilea rand, pentru ca nimeni nu a vazut inca imagini ale canalului Eurosport 4k EMEA. Stiti voi ca sunt identice cu cele ale Eurosport 4k Rusia. Daca da, unde sunt dovezile?
Asa pot sa zic si eu ca transmit 4k nativ toate competitiile, ca transmit doar o competitie 4k nativ reluata la infinit sau poate dau doar promo-uri 4k, DAR pana nu am dovezi, adica imagini sunt doar vorbe in vant. La fel ca ale voatre!

Florin

@johnnycrush, este SIMPLU: Eurosport produce sau transmite continut 4K nativ foarte rar, si atunci anunta aceasta prin comunicate cu mare mandrie.

Cand nu anunta, adica de obicei, nu are continut 4K nativ de difuzat.

Indiferent ca se numeste Europsort 4K Russia, Eurosport 4k EMEA, Eurosport 4K Germania sau Austria, nu are acest continut de difuzat, ca daca l-ar avea, l-ar anunta. Iar daca nu e 4K nativ, e logic ca e HD upscalat.

johnnycrush

Florine, hai sa-ti zic eu cat e de simplu!
Discovery Channel produce anumite emisiuni in 4k nativ, una dintre ele este cea cu Steve Backshall, dar inca nu exista un canal Discovery Channel 4k inca.
Daca o tara oarecare, sa zicem Andorra (cu bani de la alte firme nu numai de la Discovery), introduce canalul Discovery Ch. 4k pe care transmite emisiunea lui Steve in 4k nativ iar restul upscalat, inseamna ca acel canal este Discovery Ch 4k International si doar ei vor sa-l retransmita?
Si daca o alta tara, are Discovery Ch 4k in teste, inseamna ca este vorba de acelasi canal?

johnnycrush

Ma rog, e simplu ceea ce am vrut sa se inteleaga de prima data, dar vad ca trebuie sa explic:
Eurosport 4k International (inca) nu exista.

Anonim

pot sa faca ei 1000 de eurosporturi 4k, daca nu au continut 4k decat de cateva ori pe an, atunci nu e 4k decat de cateva ori pe an.
daca repeta aceeasi emisiune de exagerat de multe ori, totusi sunt 4k, dar un 4k repetitiv si neinteresat.
ideea e ca multi cred sau spera ca eurosport 4k va avea toate programele sau mare parte din ele in 4k, ceea ce nu este adevarat in prezent sau in viitorul apropiat, ci va fi adevarat peste ani.
in prezent adevarul este ca aproape toate programele fie vor fi reluate, fie upscalate, cu exceptia poate a cazului ca va incepe eurosport sa produca continut 4k nonstop, simultan cu productia continutului HD, strategie care nu s-a anuntat, ca daca era in plan, se anunta de vreun an saptamanal, ar fi fost ceva revolutionar. insa eu nu am auzit ca a upgradat eurosport toate carele de transmisie la 4K.
deci sa lasam la o parte ipotezele greu de realizat in prezent si sa le acceptam pe cele reale, dovedite prin transmisiile foarte rare in 4K de pe celelalte canale eurosport 4k deja existente.

johnnycrush

..."de pe celelalte canale eurosport 4k deja existente.
Nu exista "alte", ci doar unul, si nu exista nicio dovada ca acela ar fi varianta localizata a canalului international.
..."multi cred sau spera ca eurosport 4k va avea toate programele sau mare parte din ele in 4k, ceea ce nu este adevarat in prezent sau in viitorul apropiat, ci va fi adevarat peste ani."
Aici sunt de acord cu tine. Continut nativ 4k continuu va fi disponibil peste cativa ani, dar asta e un discurs care priveste mai multe canale, nu numai cele de la Discovery. Cauzele sunt mai multe, poate cea mai importanta fiind costul lor mai ridicat care inca nu poate fi acceptat de marea majoritate a abonatilor.

Anonim

Te las sa speri. Vezi tu dupa lansare - daca se va lansa - daca va fi sau nu majoritar continutul upscalat din HD. Eu promit ca revin dupa lansare si imi cer scuze ca te-am combatut, daca va fi ca tine, iar continutul majoritar va fi nativ 4K.

Fred

@johnnycrush, mai informeaza-te. Chiar transmite in prezent Eurosport 4K in Rusia, Germania si Austria. De exemplu, stire de acum o saptamana:

https://advanced-television.com/2019/12/18/eurosport-delivers-4k-winter-sports-in-germany-austria-russia/

Chiar eu m-am uitat la blocul Eurosport 4K prin HD+, aici in Germania.

Si Eurosport nu trasmite 4K decat cateodata, de exemplu vor fi niste transmisii 4K zilele acestea, ca nu au mai fost de mult:

AUDI FIS SKI WORLD CUP RACES ON EUROSPORT 4K

FIS Alpine Downhill and Alpine Combined Ski World Cup Bormio (men)

28 December: Downhill

29 December: Combined Super-G

3TRE FIS World Cup Night Slalom in Madonna di Campiglio (men)

8 January: Slalom, 1st and 2nd run

Super-G and Alpine Combined Ski World Cup La Thuile (women)

29 February: Super-G

1 March: Combined Super-G

johnnycrush

Fred, informeaza-te tu, sau mai bine zis, invata limba engleza inainte de a replica!
Tu pui linkul acela din care citestesti doar ce vrei si tragi o concluzie gresita doar pentru "a avea tu dreptate"!
Tu dai de inteles ca exista Eurosport 4k Germania si Eurosport 4k Austria ca ele au transmis si vor transmite evenimente in 4k si ca, probabil, intre acestea emit continut upscalat ca si Eurosport 4k Rusia.
Fals! Acele evenimente transmise in Germania si Austria au fost VIA HD+ si au fost transmise si in alte tari PRIN alte canale care DOAR AU OFERIT UN ANUMIT TIMP DE TRAMSMISIE acelor evenimente.
Situatia poate fi privita si altfel, si anume ca in anumite tari Eurosport 4k emite sporadic, iar atunci cand nu este filmat si produs in 4k este ecran negru. Nicidecum nu este upscalat ca la rusi.
In cazul in care nu-ntelegi, te intreb direct: Bun, ai vazut continut 4k la Eurosport 4k Germania!Si cand s-a terminat acel eveniment, ce-ai vazut? Ai vazut content non-4k , ca la rusi?

Anonim

johnnycrush, ce e greu inteles că Eurosport 4k nu va avea conținut 4k timp de 24 ore pe zi? Tu îți dai seama că e SF ce spui tu? Vor transmite câteodată niște competiții in 4k și atât, restul upscalate.

johnnycrush

"Vor transmite câteodată niște competiții in 4k și atât, restul upscalate.

Dar tu de unde stii? Ai rude in consiliul de administratie al Discovery? Wow, ce misto!!! Alte informatii nu ne poti da?

johnnycrush

Si, apropo, n-am spus nicaieri ca vor transmite 24 h pe zi continut nativ. Asta ai dedus tu, dar nu stiu de unde, sau poate ti-au zis alte "rude" ca am scris asta.

Anonim

Eu mă retrag din discuție, deoarece discursul tău nu mai are ton respectuos.

johnnycrush

Tu ai dat "tonul".
Ai spus "tu nu intelegi ca" urmat de o PARERE.
Ar fi trebuit sa spui: EU CRED că Eurosport 4k nu va avea conținut 4k timp de 24 ore pe zi, si ti-as fi respectat parerea asa cum fac cu toate parerile. In schimb te-ai rastit ("tu nu intelegi ca" este o rastire) spunand, de fapt "Tu nu intelegi ca eu cred că Eurosport 4k nu va avea conținut 4k timp de 24 ore pe zi ?"
Iarta-ma, dar la o asemenea afirmatie nu pot sa fiu decat ironic.

Anonim

Cum am spus, mă retrag din discuție. Sărbători fericite!

liviu

Anul 2020. La majoritatea operatorilor tv din RO s-au reinoit grilele tv. Intrebare: s-au lansat Eurosport 4k si Look 4k?

Unknown

Deocamdată tăcere. Întreb de fiecare data când merg pe la UPC și nu au habar de nimic. Dar e început de an și pana în aprilie când fuziunea prin absorbție de către Vodafone va fi completa, se mai pot întâmplă multe. Fii d an olimpic sper sa se concretizeze. E cel mai important eveniment sportiv al lumii și o ocazie ca aceasta, mai ales ca e în Japonia, nu cred ca își permite cineva sa o rateze. Dacă nu o fac acum atunci când?

Anonim

@johnnycrush, s-a dovedit ca nu ai avut dreptate.

Eurosport 4K e deja la Digi si la UPC si, in ambele situatii, continutul e upscalat din Full HD, doar grafica e 4K. Vezi ca ai poze in stirea de aici. Compara grafica de pe post cu imaginea transmisiei, sa vezi ca e mult mai blurata imaginea transmisiei, din cauza ca e upscalata:

https://www.hdsatelit.com/2020/01/digi-tv-lanseaza-pachetul-4k-care.html

In fine, imaginea transmisiei e oricum buna, gratie HDR si bitrateului mare. Dar tot upscalata e, nu e 4K nativa.

Va fi 4K nativa doar la cateva evenimente, sper ca nu trebuie sa asteptam Jocurile olimpice din vara de la Tokio sa vedem si noi 4K nativ....

Anonim

Despre Eurosport 4K ce se mai știe în legătură cu audiența și mulțumirea celor care îl au în grilă ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile