vineri, 13 decembrie 2019

Filmele din seria "Singur acasă" nu vor mai fi difuzate la televiziunile din Olanda

Vești proaste pentru fanii seriei de filme "Home Alone" ("Singur acasă") din Olanda: tradiția anuală de a viziona toate filmele din serie de Crăciun la televiziunea tradițională liniară din Olanda nu mai este posibilă.

În ultimii ani, filmele au fost vizionate liniar în Olanda la RTL Nederland și, respectiv, Talpa Network. Cu toate acestea, drepturile de la televiziunea tradițională din Olanda au expirat anul acesta și nu au fost vândute pentru o nouă perioadă. Motivul este noul serviciu de streaming online Disney +, deja lansat în Olanda.

Compania Walt Disney a alocat în Olanda drepturile de difuzare ale seriei Home Alone exclusiv propriului serviciul de streaming. Astfel, oricine dorește să mențină tradiția de Crăciun și sa vadă în mod legal filmele din seria Home Alone în Olanda trebuie fie să cumpere un abonament Disney + pentru 6,99 euro pe lună, fie sa le vizioneze de pe discuri optice sau alte medii de stocare video. Prin aceste modalități, comparativ cu televiziunea tradițională, avantajul este posibilitatea vizionării filmelor în orice moment adecvat, fără să fie întrerupte de publicitate.

Deși Disney a anunțat anterior că dorește să reînvie franciza cu un nou film sau un serial, compania a adăugat deocamdată doar primele trei filme ale seriei Home Alone în oferta de conținut Disney +. În primele două filme (Home Alone și Home Alone 2: Lost in New York) personajul principal, Kevin McCallister, este interpretat de Macaulay Culkin. De asemenea, și Home Alone 3 este disponibil pe Disney+.

Filmele din seria "Singur acasă" sunt difuzate în fiecare an, de sărbătorile de iarnă, și în România, de fiecare dată având audiențe semnificative.


3 comentarii despre subiectul „Filmele din seria "Singur acasă" nu vor mai fi difuzate la televiziunile din Olanda”:
Anonim

Adica ca sa vezi vechiturile alea, trebuie sa te abonezi la Disney + ???? Cu asa premiere, adica vechituri, au toate sansele sa sparga piata

Anonim

Scurt si la obiect se poate vedea si online vechiturile alea.

Flo

Eu nu cred că se pot vedea legal online, aia e părerea ta, deoarece probabil nu știi că acolo unde le vezi tu sunt puse ilegal.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile