sâmbătă, 14 decembrie 2019

Operatorul MTS a realizat un apel video holografic bi-direcțional prin 5G

Operatorul MTS din Rusia a realizat un apel video holografic bi-direcțional, pe distanță mare, între zonele sale cu acoperire 5G din Moscova și Sankt Petersburg. Conferința video a conectat vizitatorii din World Trade Center din Moscova și cu spectatorii din Sankt Petersburg. Printre cei care au discutat în apelul holografic au fost experți din domeniul tehnologiei ruse, dar și bloggeri, ce au discutat despre potențialul 5G.


Alexey Kornya, președintele și CEO MTS, a precizat: "Suntem încântați să asistăm la viitorul promițător al inovației digitale și al conectivității din generației a cincea, care nu numai că va transforma radical viața noastră de zi cu zi, dar va da naștere unor produse fundamental noi, unor noi servicii și modele de afaceri. Cu viteze semnificativ mai mari și latență mai mică, 5G va oferi suport pentru experiențe interactive care combină lumea fizică și cea digitală. Dacă 4G ne-a oferit aplicații de streaming video pe smartphone, atunci 5G va aduce la viață realitatea virtuală și augmentată, dar și Internet of Things".

Huawei a colaborat cu MTS ca partener tehnologic pentru demonstrația holografică prin 5G. Aiden Wu, CEO al Huawei din Eurasia, a comentat: "Astăzi am efectuat cu succes un apel video holografic 5G împreună cu MTS. Este o operațiune care nu demult putea fi imaginată doar în filmele științifico-fantastice. Pentru a realiza această demonstrație, Huawei a furnizat soluții inovatoare de conectivitate și IT. Odată cu apariția 5G, toate sectoarele economiei (mass-media, asistență medicală, agricultură, producție și sport) vor fi aduse la un nou nivel”.

Transmisii holografice prin intermediul tehnologiei 5G au realizat deja si alți operatori, cum ar fi Ericsson și Vodafone Germania sau Vodafone din Marea Britanie. Însă experimentul MTS este primul apel holografic bi-direcțional.


Un comentariu despre subiectul „Operatorul MTS a realizat un apel video holografic bi-direcțional prin 5G”:
Anonim

Huawei tot boss de boss ramane.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile