sâmbătă, 14 decembrie 2019

Televiziunile Discovery și Eurosport ies de la Telekom și Nextgen din 1 ianuarie 2020, dar în grile intră noi televiziuni

Conform unei informații a hdsatelit.com, operatorii de servicii de televiziune cu plată Telekom România și Nextgen vor retrage din grile televiziunile Discovery și Eurosport, începând cu 1 ianuarie 2020. Contractul actual urmează să expire și nu s-a încheiat un nou acord.

În schimb, cei doi operatori vor introduce în grile pachetul de canale de la National Geographic și alte canele.

UPDATE 27 decembrie 2019: Eurosport a confirmat astăzi informațiile prezentate în premieră acum aproape două săptămâni de hdsatelit.com.

"Către toți fanii noștri, abonați în rețelele Telekom și Nextgen:

Ne pare rău să vă informăm că, începând cu 1 ianuarie, întreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, nu va mai fi disponibil pentru voi.

În ultimele luni, am depus toate eforturile pentru a încheia un nou acord cu Telekom, dar, din păcate, în ciuda investițiilor noastre în conținut și drepturi sportive, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. Acest lucru înseamnă că nu veți mai avea acces la cele mai îndrăgite competiții difuzate pe Eurosport, printre care:

- Premier League (cu meciurile cluburilor Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Arsenal, atât de iubite în România);
- FA Cup;
- Cele patru turnee de Grand Slam (acolo unde marea campioană Simona Halep va lupta pentru cel de-al treilea titlu de Grand Slam);
- Circuitul ATP (unde jucători precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Tsitsipas sau Zverev luptă pentru trofee și pentru a atinge punctul culminant al sezonului - ATP Nitto Finals);
- Jocurile Olimpice de Vară (unde Echipa Națională de Fotbal a României U21 visează la o finală și unde sportivii de la tenis, haltere, judo etc. vor lupta pentru cea mai mare recompensă a carierei de sportiv, medalia olimpică).

De asemenea, nu veți mai putea viziona emisiunile noastre de divertisment inspirat din realitate, cum ar fi Test de supravieţuire în doi, Insula lui Bear Grylls, Goana după aur, Mașini pe alese pe Discovery Channel, Dermatologie de top (Dr. Pimple Popper), Regele Cofetarilor, Rochia perfectă pe TLC sau Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern și Mistere la muzeu pe Travel Channel, precum și toate emisiunile de pe celelalte canale din portofoliul nostru (Animal Planet, ID, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network).

Rămânem deschiși negocierilor de bună credință cu Telekom, pentru a vă readuce canalele și emisiunile preferate. Pentru a putea urmări în continuare posturile noastre, vă rugăm contactați Telekom la 021.404.1234 sau 0766.12.1234.

Canalele noastre sunt în continuare disponibile la toți ceilalți operatori".

De asemenea, a fost anunțat acordul SPI / FilmBox - Telekom România pentru distribuția Timeless Drama Channel (TDC) (pe cablu digital si tv prin protocol IP începând de astăzi, pe satelit din 3 ianuarie 2020), DocuBox și FightBox (detalii găsiți AICI).

Modificările efective le găsiți mai jos, precum și în comentariile postate de cititori ai HD Satelit.

Acestea sunt:

În pachetul TV M intră TDC HD,  Nat Geo People HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, Travel XP HD, Euronews și ies Discovery Channel, Discovery Science (HD și SD), ID Xtra (HD și SD), Animal Planet, DTX HD, TLC, Travel Channel HD, Eurosport și Eurosport 2.

În pachetul TV L intră Viasat History HD, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Docubox HD și Fightbox HD și ies Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Food Network (HD și SD), Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Eurosport 360 HD și Viasat HD.

De asemenea, și Telekom a confirmat informațiile. De exemplu, pe pagina oficială de Facebook a companiei, Telekom a răspuns utilizatorilor:

"Am analizat cu atenție tendințele de vizionare a canalelor TV, pentru a afla ce își doresc românii. Spre exemplu, pe segmentul tv prin protocol IP, majoritatea canalelor Discovery, cât și Eurosport au înregistrat o scăderea a numărului de telespectatori, la nivel național. Am introdus în pachetul TVM următoarele canale: Timeless Drama Channels HD, Euronews, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, Travel XP HD. Pentru pachetul TVL, am introdus următoarele programe: Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, Docubox HD, Fightbox HD. Noile canale introduse, prin varietatea conținutului, acoperă nevoia telespectatorilor de a urmări noi programe și documentare, emisiuni de lifestyle, competiții sportive mult așteptate, filme și știri despre realitatea socială, politică, economică și culturală din Uniunea Europeană."

Telekom Romania a remis către hdsatelit.com un statament oficial referitor la comunicatul Eurosport, din data de 27 decembrie 2019, despre eliminarea portofoliului Discovery din grila Telekom Romania si Next Gen:

"Telekom Romania a purtat numeroase negocieri cu Discovery in incercarea de a ajunge la un acord de retransmisie. Conditiile financiare impuse de Discovery au facut imposibil sa ajungem la acest acord, astfel incat canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel vor fi eliminate din grila Telekom. Regretam aceasta situatie si dorim sa ii asiguram pe clientii nostri ca noile canale incluse in grilele Telekom, National Geographic (National Geographic SD şi HD, National Geographic Wild SD şi HD şi National Geographic People) Docubox, Viasat HD (Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD), canalul de lifestyle Travel XP, canalele de sport Fight Box, Look Sport 2 şi Look Sport 3, canalul de ştiri Euronews şi canalul de filme şi seriale Timeless Drama Channel (TDC), prin varietatea continutului, acopera nevoia telespectatorilor de a urmari noi show-uri si documentare, programe de lifestyle, competitii sportive indragite, filme si stiri despre viata sociala, politica, economica si culturala din Europa".

UPDATE 6 ianuarie 2020:  Telekom a publicat pe pagina sa oficiala de Facebook ( facebook.com/telekom.romania/ ) următorul comunicat:

Telekom Romania solicită grupului Discovery România, care include canalele Eurosport, să înceteze campania publică injustă împotrivă companiei și să își asume partea sa de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor.

Compania Telekom Romania este surprinsă de declarațiile și comentariile recente făcute de grupul Discovery pe toate canalele sale de comunicare, după ce Telekom a eliminat din grila sa de programe toate canelele din portofoliul Discovery, pe 27 decembrie 2019. După ani de parteneriat, benefic pentru ambele părţi, suntem dezamăgiți să vedem că grupul Discovery a ales să lanseze o campanie publică împotrivă noastră și să învinovățească în exclusivitate Telekom Romania pentru încheierea parteneriatului, refuzând în același timp, să își asume, în egală măsură, responsabilitatea pentru acest rezultat.

În ciuda comentariilor și articolelor recente care au încercat să sugereze contrariul, compania Telekom Romania a fost întotdeauna flexibilă și deschisă pe parcursul negocierilor și, din perspectiva noastră, acest parteneriat ar fi continuat, dacă grupul Discovery ar fi fost la fel de deschis negocierilor. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat și condițiile financiare impuse de grupul Discovery au condus la încheierea parteneriatului, în ciuda efoturilor repetate ale Telekom de a reînnoi contractul. Daca am fi acceptat aceste condiții, clienții noștri ar fi fost afectați de o creștere inevitabilă a preţurilor abonamentelor, pe care o considerăm nedreaptă și inutilă, având în vedere și faptul că, atât statisticile ARMA (Asociația Română pentru Măsurarea Audienţelor), cât și sondajele pentru măsurarea audienţelor pe care le-am realizat intern, în intervalul ianuarie-noiembrie 2019, au relevat un declin în trendurile de vizionare, pentru majoritatea canalelor Discovery și pentru canalele Eurosport, comparativ cu 2018.
Având în vedere circumstanțele, am fost nevoiţi să ne modificăm grilele TV și să găsim programe și canale alternative, care să răspundă nevoilor și dorințelor clienților noştri, exprimate în cadrul sondajelor realizate.

În calitate de furnizor de servicii TV pentru 1,35 milioane de clienți români, considerăm că mesajele pe care grupul Discovery le-a publicat în mod repetat pe toate canalele sale de comunicare, începând cu 27 decembrie 2019, prin care grupul induce publicului, în mod eronat, ideea că Telekom este responsabil în excusivitate pentru încheierea parteneriatului, reflectă o conduită de business injustă și nepotrivită și ne afectează afacerile și reputația.

Solicităm grupului Discovery să înceteze campania împotrivă Telekom Romania și să își asume partea de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor. Prin tot ceea ce facem acționăm în interesul clienților noștri pe care dorim să îi asigurăm că rămânem deschiși discuțiilor rezonabile cu fostul nostru partener de afaceri.

Continuarea acestui subiect o găsiți AICI.


49 de comentarii despre subiectul „Televiziunile Discovery și Eurosport ies de la Telekom și Nextgen din 1 ianuarie 2020, dar în grile intră noi televiziuni”:
Tibi

Dacă va fi asa atunci vor fi afectați și cei de la Orange home prin fibra. Deocamdată au doar în câteva zone infrastructura proprie pina se va extinde și ei . Vor fi avectati cei care au Orange home

Anonim

Exista totuși o oarecare șansă de a se încheia un nou contract in ultimele zile, cum s-a mai întâmplat si in alte cazuri, chiar daca acum a rămas ca vor fi scoase.

Anonim

Cu Discovery este deja o poveste mai veche, nu este pentru prima dată când iese din grila unui operator român. De aici i s-a și tras scăderea audienței, când a reapărut piața era deja câștigată de alte posturi similare, care însă ofereau și versiuni HD. Discovery rămâne un nume, dar nu mai este ce a fost la un moment dat.

Anonim

Deocamdata e un zvon dar ar fii o lovitura dura pentru Telekom daca nu ar reinoi contrctul cu Discovery si aici nu ma refer la canalele Discovery ci la EuroSport abonatii Telekom ar pierde toate Gran Slamuriile la tenis toate turnelle Atp la tenis Jocuriile Olimpice de la Tokyo Turul Frantei Turul Spaniei Turul Italiei etc

Anonim

Câte canale are Telekom de la grupul Discovery în grilă?

Anonim

Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Eurosport 1, Eurosport 2...

Anonim

Ies toate aceste televiziuni si intra doar National Geographic, National Geographic HD, National Geographic Wild si National Geographic Wild HD?

Anonim

Pentru ultimul anonim da vor intra ce ai scris tu si doar varianta de Romania nu cea internationala

Anonim

Cum de hd satelit difuzează zvonuri, de obicei voi difuzați doar lucruri complete?

Anonim

chiar daca e zvon e foarte important si bine ai facut hdsat ca ne-ai spus si noua!!!!!!! nu era un zvon oarecare ci unul care trebuia sa ne fie spus!!

Anonim

În acest moment în grila Telekom sunt următoarele canale de la Discovery: Discovery Channel, Discovery Science SD/HD, Discovery Showcase HD, Investigation Discovery SD/HD, DTX HD, Animal Planet SD/HD, Travel Channel HD, Food Network SD/HD, EuroSport 1 SD/HD, EuroSport 2 SD/HD.
16 canale. Cam multe de înlocuit.
În România în acest moment de la National Geographic există doar 5 canale: National Geographic SD/HD, National Geographic Wild SD/HD şi Baby TV...poate Telekom readuce în grila lor şi National Geographic People SD/HD (a mai fost în grila Telekom).
Totuși eu cred că se vor înțelege și canalele Discovery vor rămâne la Telekom, iar canalele National Geographic vor fi bonus în 2020.

Anonim

Foarte bine, sa le scoata

Anonim

se vor înțelege cu o zi sau doua inainte si nu le vor mai scoate

Anonim

Ba din partea mea mai bine sa nu se inteleaga si sa le scoata. M-am saturat sa platesc mariri de abonamente din cauza alora. Deja la nextgen baga o alta majorare de 2.75 lei din ianuarie 2020

radu.ionut.boss

Si emisiunile care se difuzeaza pe acele canale cum ar fi trebuit platite, Premier League cea mai scumpa competitie din fotbal din lume cum ar trebuie platita. intreb si eu, ca multi vreti posturi pe gratis, nu se poate nu mai pe gratis mai trebuie sa mai si platim.

Anonim

@Radu - Banii din reclame oare la ce sunt folositi?

Radu Ungureanu

@radu.ionut.boss : O alta varianta ar fi pay per view cine doreste premiere league sa plateasca in plus pentru eurosport, sa vedem atunci cati abonati ar avea si cate lume e amatoare de premiere league.

Cosmin

Nu va mai agitati atat. Cel mai sigur ramane la stadiu de zvon prima parte a acestui anunt, care dupa parerea mea, n-ar fi trebuit luat in considerare de catre HD Satelit, doar daca ar fi fost partial confirmat! In cea ce se spune in partea a 2-a, sunt 99% sanse sa se intample. Sarbatori fericite

Anonim

La nextgen maresc iar abonamentul din ianuarie cu 2.75 lei, inseamna ca ei retransmit mai departe posturile discovery

Anonim

Foarte bine, sa iasa, daca n-ar avea eurosporturile nu mai erau in grilele cablistilor de mult. Ce sa vezi pe Discovery Channel???reclame la 10 minute si documentare in reluare. Pe celelalte posturi cu care se lauda INCA nu au reclame

radu.ionut.boss

Anonim banii din reclame nu stiu la ce sunt folositi, probabil pentru buzunaru propiu.

radu.ionut.boss

Radu Ungureanu eu sunt de acord cu Pay-Per-View dar sa vad daca ii tin buzunarele si pe alti de aceasta metoda de plata.

Anonim

se confirma

Anonim

Canalele din trustul Discovery ies din grila Telekom in 31 decembrie 2019 si in locul eurosport vor intra Look sport 2 si Lokk sport 3 sd si hd

Anonim

Adio,pachetul Discovery iese din grila Telekom începând de mâine 27 Decembrie

Anonim

Gata nu mai e zvon e certitudine.

Anonim

HDSATELIT ati avut dreptate! chiar ies canalele Discovery!!! Pe 31 decembrie 2019 – 1 ianuarie 2020, datorita faptului ca nu am ajuns la o intelegere cu grupul Discovery– Eurosport, posturile TV ale grupului vor fi eliminate din grila Telekom!!!!! De pe satelit din TVM si TVL sunt eliminate Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, DTX, Eurosport, Eurosport 2, ID Xtra, TLC si Travel Channel, iar din TVL vor fi eliminate Animal Planet HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD, Food Network. Din grilele de cablu digital si IPTV, din pachetele TVM si TVL vor fi eliminate Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Science HD, DTX HD, Eurosport, Eurosport 2, ID Xtra, ID Xtra HD, TLC, Travel Channel HD. Din pachetul TVL vor mai fi eliminate: Animal Planet HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Food Network, Food Network HD si Eurosport 360, ultimul dintre ele fiind disponibil doar in grila de IPTV. Pe cablu analogic, pe 31 decembrie 2019 va fi eliminat canalul Discovery Channel si dupa data de 6 ianuarie 2020 va fi introdus National Geographic. Din 27 decembrie 2019 pe telekom satelit in TV M si TV L intra TDC, National Geographic, Nat Geo Wild, Look Sport 2, Look Sport 3, Travel XP, Euronews, iar din pachetul TVL sunt scoase Viasat HD si Djazz TV si adaugate Viasat History HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Docubox, Fightbox. Pe cablu digital si IPTV, in TVM si TVL intra Timeless Drama Channel HD, Euronews, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, Travel XP HD, iar in TVL si Viasat History HD, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Docubox HD si Fightbox HD. De pe satelit din TVM si TVL sunt eliminate Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, DTX, Eurosport, Eurosport 2, ID Xtra, TLC si Travel Channel, iar din TVL vor fi eliminate Animal Planet HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD, Food Network. Din grilele de cablu digital si IPTV, din pachetele TVM si TVL vor fi eliminate Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Science HD, DTX HD, Eurosport, Eurosport 2, ID Xtra, ID Xtra HD, TLC, Travel Channel HD. Din pachetul TVL vor mai fi eliminate: Animal Planet HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Food Network, Food Network HD si Eurosport 360, ultimul dintre ele fiind disponibil doar in grila de IPTV. Pe cablu analogic, pe 31 decembrie 2019 va fi eliminat canalul Discovery Channel si dupa data de 6 ianuarie 2020 va fi introdus National Geographic.

Anonim

Si la Nextgen?

Robert

Dar la Nextgen?

Anonim

Nextgen e o companie Telekom, concluzia e simpla.

Robert

Daca intra si look sport 2,3 e bine daca nu,e naspa rau

Anonim

Intra look sport 2 si look sport 3 incepand de marti dupa ce vor iesi canalele din trustul Discovery

Robert

Ms! atunci e bine

Anonim

News !!!

Va informam ca in data de 27 decembrie 2019 se vor efectua urmatoarele modificari in grila TV a Telekom:
In grila de satelit, in pachetul TVM si in pachetul TVL vor fi introduse urmatoarele canale:

 Timeless Drama Channel (TDC) un canal de filme, care oferă acelor filme fascinate despre cultura orientală
cu acces la o gamă largă de filme si serii turcesti apreciate, catigatoare ale premiilor Emmy, precum: 20 de
minute, Black Money Love, Karadayi sau Kurt Seyit & Shura

 National Geographic, binecunoscutul canal de documentare, unde, in luna ianuarie pot fi vizionate
documentare premiate Emmy, BAFTA si chiar Oscar:
o One Strange Rock - un spectacol găzduit de Will Smith, despre povestea uimitoare a vieții de pe
Pământ, povestită de o trupă de astronauți carismatici, care a primit 31 de premii;
o Genius - cu 13 premii, un portret al adevăratului Albert Einstein, în toată complexitatea sa, care
prezintă atât eșecurile și realizările sale timpurii în lumea academicilor, cât și căutarea sa
emoțională de dragoste și conexiune umană.
o Solo-prezentare gratuită a celor mai îndrăznețe aventuri ale celui mai reușit alpinist gratuit, premiat
cu premiul Oscar Oscar pentru cel mai bun film documentar în 2019, plus 25 de premii Emmy &
BAFTA;

 Nat Geo Wild; Cu o reputație neegalată pentru calitate și programe excepționale, Nat Geo Wild aduce o
perspectivă unică asupra mediului înconjurător, a lumii naturale și a creaturilor minunate care o populează

 Canalele de sport Look Sport 2 si Look Sport 3

 Travel XP este cel mai mare producător de conținut de călătorie din lume avand programe premium 100%
originale

 Euronews, un canal de televiziune de știri paneuropean lansat pe 1 ianuarie 1993. Canalul comentează
știrile din punctul de vedere european. Euronews este disponibil în 155 de țări, în 10 limbi străine si la
Telekom in limba engleza. Aproximativ 7,5 milioane de oameni urmăresc zilnic Euronews în întreaga Europă.

Tot in grila de satelit, doar din pachetul TVL vor fi eliminate canalele Viasat HD si Djazz TV si vor fi introduse
urmatoarele canale: Viasat History HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Docubox, Fightbox.

In grilele de cablu digital si IPTV, in pachetele TVM si TVL se vor introduce urmatoarele canale: Timeless Drama
Channel HD, Euronews, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, Travel XP
HD. In pachetul TVL vor mai fi introduse si canalele Viasat History HD, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Docubox
HD si Fightbox HD.

In data de 31 decembrie 2019 – 1 ianuarie 2020, datorita faptului ca nu am ajuns la o intelegere cu grupul Discovery–
Eurosport, posturile TV ale grupului vor fi eliminate din grila Telekom astfel:

Din grila de satelit, din pachetele TVM si TVL vor fi eliminate urmatoarele canale: Animal Planet, Discovery Channel,
Discovery Science, DTX, Eurosport, Eurosport 2, ID Xtra, TLC si Travel Channel

Tot din grila de satelit, dar doar din pachetul TVL vor fi eliminate urmatoarele posturi TV: Animal Planet HD, Discovery
Showcase HD, Eurosport HD, Food Network.

Din grilele de cablu digital si IPTV, din pachetele TVM si TVL vor fi eliminate urmatoarele posturi TV: Animal Planet,
Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Science HD, DTX HD, Eurosport, Eurosport 2, ID Xtra, ID Xtra HD,
TLC, Travel Channel HD.

Din pachetul TVL vor mai fi eliminate: Animal Planet HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD,
Food Network, Food Network HD si Eurosport 360, ultimul dintre ele fiind disponibil doar in grila de IPTV.

Pentru cablu analogic, pe 31 decembrie 2019 va fi eliminat canalul Discovery Channel si dupa data de 6 ianuarie
2020 va fi introdus National Geographic.

Anonim

Se mareste abonamentele peste tot ca s-au reanoit o parte din contractele cu posturile tv si normal ca ele sa ceara mai multi bani an care unele firme au mii de abonati,iar pretul se reflecta an abonamentul clientului..

bcxv

deja este locuit discovery discovery showcase hd animalplannetsd investigation hd

Anonim

Deja a inceput locuirea canalelor canelele discovery nu mai merg doar DTX SD HD si investigation sd animal planet Hd tlc

HD Satelit România

Informațiile pe care le-am prezentat în premieră acum aproape doua săptămâni au fost confirmate oficial atât de Discovery, cât și de Telekom. Am actualizat și completat articolul cu informații detaliate, asa cum au fost prezentate de cel două companii.

Anonim

Am auzit ca oarecum ca si o compensație, din 6 ianuarie 2020 pana pe 6 martie 2020, cei cu pachetul TVM vor vedea si canale din TVL.

Anonim

UPDATE 15:40 » TELEKOM, PRIMA REACȚIE
„Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienţilor, a analizei periodice a tendinţelor în vizionarea canalelor şi a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eşantion reprezentativ de 800 de respondenţi din rândul clienţilor săi, pentru a testa preferinţele în ceea ce priveşte conţinutul TV urmărit.

Studiul a arătat că 73% dintre clienţii intervievaţi ar dori să urmărească filme şi seriale celebre, 71% ar fi interesaţi să vizioneze conţinut nou, iar 65% dintre respondenţi ar prefera să urmărească documentare internaţionale premiate”, a explicat Telekom decizia, potrivit paginademedia.ro.

Anonim

Am si eu o intrebare...se baga si canalele look sport 2 si 3 la nextgen?
Multumesc!

Cristi

în grila NextGen:

Discovery Channel SD a fost înlocuit cu National Geographic SD.
Discovery Showcase HD a fost înlocuit cu National Geographic HD.
Discovery Science HD a fost înlocuit cu Viasat Explore HD.
Discovery Turbo Xtra SD/HD sunt disponibile în continuare.
Investigation Discovery HD a fost înlocuit cu Nat Geo Wild HD.
Investigation Discovery SD este disponibil în continuare.
Animal Planet HD este disponibil în continuare.
Animal Planet SD a fost înlocuit cu Nat Geo Wild SD.
Discovery Science SD este disponibil în continuare.
TLC este disponibil în continuare.
Eurosport 1 SD/HD + Eurosport 2 SD/HD sunt disponibile în continuare.

HD Satelit România

Telekom Romania a remis către hdsatelit.com un statament oficial referitor la comunicatul Eurosport, din data de 27 decembrie 2019, despre eliminarea portofoliului Discovery din grila Telekom Romania si Next Gen:

"Telekom Romania a purtat numeroase negocieri cu Discovery in incercarea de a ajunge la un acord de retransmisie. Conditiile financiare impuse de Discovery au facut imposibil sa ajungem la acest acord, astfel incat canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel vor fi eliminate din grila Telekom. Regretam aceasta situatie si dorim sa ii asiguram pe clientii nostri ca noile canale incluse in grilele Telekom, National Geographic (National Geographic SD şi HD, National Geographic Wild SD şi HD şi National Geographic People) Docubox, Viasat HD (Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD), canalul de lifestyle Travel XP, canalele de sport Fight Box, Look Sport 2 şi Look Sport 3, canalul de ştiri Euronews şi canalul de filme şi seriale Timeless Drama Channel (TDC), prin varietatea continutului, acopera nevoia telespectatorilor de a urmari noi show-uri si documentare, programe de lifestyle, competitii sportive indragite, filme si stiri despre viata sociala, politica, economica si culturala din Europa".

Anonim

MS!

Anonim

Cristi pana marti o sa le elimine si pe celelalte acum au eliminat ce e in mare parte

Anonim

Mare pacat cu Eurosport. Tocmai incepusera transmisii si emisiuni profesioniste din Premiere League.

Anonim

Din câte știu sigur posturile Național Geographic au mai fost in grilă dar tot așa a fost eliminate din cauza costurilor financiare mult prea

Anonim

Au iesit si de la Orange cablu, unde e utilizata infrastructura Telekom.

Anonim

Telekom Romania solicită grupului Discovery România, care include canalele Eurosport, să înceteze campania publică injustă împotrivă companiei și să își asume partea sa de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor.

Compania Telekom Romania este surprinsă de declarațiile și comentariile recente făcute de grupul Discovery pe toate canalele sale de comunicare, după ce Telekom a eliminat din grila sa de programe toate canelele din portofoliul Discovery, pe 27 decembrie 2019. După ani de parteneriat, benefic pentru ambele părţi, suntem dezamăgiți să vedem că grupul Discovery a ales să lanseze o campanie publică împotrivă noastră și să învinovățească în exclusivitate Telekom Romania pentru încheierea parteneriatului, refuzând în același timp, să își asume, în egală măsură, responsabilitatea pentru acest rezultat.
În ciuda comentariilor și articolelor recente care au încercat să sugereze contrariul, compania Telekom Romania a fost întotdeauna flexibilă și deschisă pe parcursul negocierilor și, din perspectiva noastră, acest parteneriat ar fi continuat, dacă grupul Discovery ar fi fost la fel de deschis negocierilor. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat și condițiile financiare impuse de grupul Discovery au condus la încheierea parteneriatului, în ciuda efoturilor repetate ale Telekom de a reînnoi contractul. Daca am fi acceptat aceste condiții, clienții noștri ar fi fost afectați de o creștere inevitabilă a preţurilor abonamentelor, pe care o considerăm nedreaptă și inutilă, având în vedere și faptul că, atât statisticile ARMA (Asociația Română pentru Măsurarea Audienţelor), cât și sondajele pentru măsurarea audienţelor pe care le-am realizat intern, în intervalul ianuarie-noiembrie 2019, au relevat un declin în trendurile de vizionare, pentru majoritatea canalelor Discovery și pentru canalele Eurosport, comparativ cu 2018.
Având în vedere circumstanțele, am fost nevoiţi să ne modificăm grilele TV și să găsim programe și canale alternative, care să răspundă nevoilor și dorințelor clienților noştri, exprimate în cadrul sondajelor realizate.
În calitate de furnizor de servicii TV pentru 1,35 milioane de clienți români, considerăm că mesajele pe care grupul Discovery le-a publicat în mod repetat pe toate canalele sale de comunicare, începând cu 27 decembrie 2019, prin care grupul induce publicului, în mod eronat, ideea că Telekom este responsabil în excusivitate pentru încheierea parteneriatului, reflectă o conduită de business injustă și nepotrivită și ne afectează afacerile și reputația.
Solicităm grupului Discovery să înceteze campania împotrivă Telekom Romania și să își asume partea de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor. Prin tot ceea ce facem acționăm în interesul clienților noștri pe care dorim să îi asigurăm că rămânem deschiși discuțiilor rezonabile cu fostul nostru partener de afaceri.

Sursa: https://www.facebook.com/telekom.romania/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile