vineri, 10 ianuarie 2020

Cele mai fine deserturi, în ianuarie la TV Paprika

În ianuarie, TV Paprika își îndulcește telespectatorii cu cele mai fine deserturi, programând două seriale culinare în care se gătesc preponderent prăjituri.


Astfel, un nou sezon - cel cu numărul 11 - al serialului culinar „Martha Stewart – Lumea prăjiturilor” va fi difuzat de TV Paprika din 11 ianuarie, de la ora 15. Prezentatoarea ne va învăța - pe parcursul celor 13 episoade a 30 de minute - cum să folosim merele, lămâile, cocosul, rubarba, strugurii, fructele de pădure în prepararea diferitelor deserturi.

Postul difuzează din 21 ianuarie și un nou sezon al seriei gastronomice „Delicii din Cehia cu Vendy și Adam”. Vendy este o bucătăreasă experimentată, care ne va împărtăși cu umor câte ceva din savoarea Cehiei, alături de ajutorul ei, Adam - un aspirant în ale gătitului, mare iubitor de prăjituri.

Martha Stewart – Lumea prăjiturilor/Martha Bakes S11 (13x30min)
Premiera: 11 ianuarie, ora 15:00

Martha Stewart împărtășește cele mai bune sfaturi și metode telespectatorilor, încurajându-i să pregătească acasă deserturi și prăjituri delicioase. Alături de prăjiturile clasice și moderne ale lui Martha, puteți descoperi și rețetele sale preferate pentru micul dejun, budinci și prăjituri.


Delicii din Cehia cu Vendy și Adam/Nicely Czech With Vendy And Adam S2 (12x30min)

Premiera: 21 ianuarie, ora 12:00
Feluri ingenioase, gusturi clasice: dacă Vendy își ia lingura în mână, cu siguranță nimeni nu va rămâne înfometat. Gospodina pricepută are și un ajutor, pe Adam. Chiar dacă acesta e amator în bucătărie, pare a fi un ucenic zelos. Cu gătitul, nici distracția nu lipsește, deoarece bucătăria este plină nu numai de mirosuri plăcute, ci și de hohote de râs!


Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „Cele mai fine deserturi, în ianuarie la TV Paprika”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 5 articole în ultimele 7 zile