vineri, 10 ianuarie 2020

SCRISOARE DESCHISĂ: Telekom România propune Discovery Networks soluţia de a reintroduce canalele TV ale reţelei în grila de programe

Telekom România a remis către hdsatelit.com o scrisoare deschisă adresată lui Victoria Davies, SVP Country Manager Discovery Networks CEE, Mediterranean and Central Asia și în atenţia tuturor celor interesaţi – document supus atenţiei publice fără nicio restricţie, pentru informarea în deplină transparenţă a publicului. Redăm mai jos conținutul acestei scrisori deschise. Amintim ca televiziunile trustului Discovery au fost retrase din grilele Telekom Romania (detalii găsiți AICI).

Data: 10.01.2020

Către: Victoria Davies, SVP Country Manager Discovery Networks CEE, Mediterranean and Central Asia

În atenţia: Tuturor celor interesaţi – document supus atenţiei publice fără nicio restricţie, pentru informarea în deplină transparenţă a publicului


SCRISOARE DESCHISĂ: Telekom Romania propune Discovery Networks soluţia de a reintroduce canalele TV ale reţelei în grila de programe a celei de-a doua companii din topul furnizorilor de servicii TV din România

Dragă Victoria,

Telekom Romania a crezut dintotdeauna în principiul “clientul în centrul preocupărilor”, care reflectă obiectivul suprem de a livra ceea ce îşi doresc românii. Vă trimit această scrisoare deschisă şi, în spiritul deplinei transparenţe şi deschideri, o transmit către toată media şi prin toate canalele noastre de comunicare, pentru a mă asigura că demersul nostru este auzit puternic şi clar.

Având în vedere poziţia relevantă ocupată de Telekom pe piaţa de comunicaţii din România, şi luând în considerare minoritatea pasionată reprezentată de clienţii care urmăresc aceste canale TV şi care şi-au exprimat dorinţa de a continua să le urmărească, compania Telekom Romania este deschisă concilierii depline cu Discovery Networks.

Telekom Romania invită Discovery la discuţii privind crearea unei extra-opţiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery-Eurosport, pentru care fiecare client poate opta. De asemenea, Telekom Romania anunţă public faptul că tarifele pe care Discovery le va aplica pentru această extra-opţiune sau pentru pachetul suplimentar nu vor genera niciun profit sau comision tehnic pentru companie – ceea ce înseamnă că Telekom nu va adăuga nicio marjă la aceste tarife. Astfel, fiecare leu rezultat din acest tarif va merge direct către Discovery.

Acesta este un apel public pentru a ajunge la o înţelegere în beneficiul deplin al clienţilor noştri şi al tuturor românilor expuşi accidental la campania publică injustă a Discovery, prin care compania a învinuit în mod eronat Telekom Romania, fără a-şi asuma partea sa de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor.

Şi pentru a demonstra preocuparea profundă pentru preferinţele şi satisfacţia clienţilor, compania Telekom Romania este pe deplin încrezătoare că Discovery va răspunde pozitiv acestei invitaţii, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor şi a profita de şansa oferită pentru a reintroduce canalele TV în grila celei de-a doua companii din topul furnizorilor de servicii TV din România, ale cărei preţuri sunt acum printre cele mai mici de pe piaţă.

Cu consideraţie,

Andreas Elsner,

Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania

UPDATE 11 ianuarie 2020: Discovery a respins propunerea:

"Le cerem scuze telespectatorilor pentru că trebuie să fie martorii acestei discuții – nu aceasta a fost intenția noastră.

Credem în libertatea de a alege, câtă vreme există fair-play. Dacă Telekom România ar include TOATE canalele TV din portofoliu în pachete din care telespectatorii să aleagă, atunci propunerea înaintată ar avea sens. Însă propunerea actuală ne discriminează, izolând canalele noastre, dar menținând aceeași structură de pachete și costuri pentru celelalte canale TV. Nu credem că este o abordare corectă față de noi sau față de fanii noștri, așa că nu o putem accepta.

Rămânem deschiși la negocieri fair-play cu Telekom, purtate cu bună-credință."


16 comentarii despre subiectul „SCRISOARE DESCHISĂ: Telekom România propune Discovery Networks soluţia de a reintroduce canalele TV ale reţelei în grila de programe”:
Anonim

Daca face extraoptiune la 10 lei,sa vedem cati se aboneaza.

Anonim

Nu cred ar fi mai mult de 5 lei, dar eu unul m-aș abona si cu 10 lei, deoarece urmăream zilnic Discovery Science... :-( Eurosport-urile si celelalte canale nu ma interesau asa mult, dar pentru Science as plati.

Anonim

Foarte bine sa se faca Extra Obtiune.

Anonim

Nu va accepta Discovery, ei vor plata de la fiecare abonat, deoarece ca extraoptiune nu merita efortul pentru un numar mic de abonați care s-ar abona și la extraoptiune. Financiar, ar fi ca si cum ar fi introduse canalele intr-o retea locala de tv cablu, nu se va mai simți că a intrat la Telekom ca încasări financiare.

Anonim

Probabil Telekom le-a propus deja in cadrul negocierilor eșuate ca posturile Discovery să fie transmise in extraoptiune si probabil Discovery deja a refuzat propunerea, doar că de abia astăzi Telekom a făcut publică propunerea. Personal, cred că nu e nicio șansă să fie acceptată propunerea.

Anonim

Care dintre voi puteti sa ancercati sa faceti o televiziune prin cablu sa vedeti ce costuri sunt.Plata la pro tv,antenete,Kanal D,desene animate,Eurosport,Discovery,National geo,amc,film cafe ,etc.Aici se vede cat de mult e de plata si tu cu ce ramai !!!!!

Marius

Același lucru l-a propus și digi acum ceva ani. Au fost refuzați.

Anonim

Vineri a venit răspunsul de la Discovery, sursa Europa FM răspunsul a fost,, Nu''îi așteaptă în continuare la negocieri dar să fie fair-play

Bogdan

Dacă pentru Discovery fair play înseamnă 100% plătesc si doar 2-3% se uita, atunci mai bine lipsa posturile alea daca cresc nejustificat abonamentul. In afara de Eurosport posturile Discovery sunt pline cu reclame pentru versiunile localizate Romania si reluări la greu pentru cele internaționale.
Discovery fac3 același circ cu Telecom cum au facut si cu Digi in trecut, nu vor sa priceapă că mai sunt și alte posturi cu documentare și sport, mult mai ieftine si calitative ca ale lor.

Anonim

Mie chiar mi se pare corectă propunerea Telekom. Dar nu cred ca va accepta Discovery. Oricum, aici se va vedea dacă sunt cu adevarat corecți sau vor doar milioanele.

Anonim

Raspunsul Discovery la propunerea de extraoptiune a fost ca se simt "desconsiderati". Dar nu cumva ei desconsidera abonatii, adica politica lor privesti/nu privesti eurosport/discovery trebuie sa platesti pretul cerut de ei. O alianta telekom-digi cu creare de extraoptiuni gen eurosport, media pro, antene ar pune cu botul pe labe pe televiziunile respective.

Anonim

Sa ia doar eurosport1,2,discovery si Tlc,ca la Digi si o sa se inteleaga la pret.

albacarolina

Prostii! Au scos canalele si din reteaua Orange TV fara sa anunte clientii!

Anonim

Păi tu nu ai citit m-ai sus ce scrie albacarolina.

Gaby

Foarte ciudat in anul 2020 sa scoti din grila Eurosport un canal de 100 ani. Asta e Telekom.

Cristian

Gaby, cum un canal de 100 de ani ???!!! Cum, a fost lansat la doi ani după Marea Unire?!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile