miercuri, 29 ianuarie 2020

Sport Extra, National Geographic People și FilmBox Premium, în curând la Telekom România. Pachetul Telekom Sport+, gratuit 2 ani.

Telekom Romania a anunțat clienții printr-o scrisoare că va introduce în grilă*, din 18 februarie 2020, în categoria Documentare, televiziunea National Geographic People, iar din 1 martie 2020, în categoria Filme, televiziunea FilmBox Premium, precum și Sport Extra, în categoria Sport.

"Telekom prezintă noutățile din grila tv 2020. Introducem canale noi cu conținut renumit international, precum și competitii sportive exclusive. Noua grilă aduce noutăți din cele mai apreciate genuri:filme, sport, documentare.

În categoria Filme, de la 1 martie 2020, introducem FilmBox Premium si astfel poți viziona filme celebre de la Hollywood, cu cele mai populare vedete, la scurt timp după premiera cinematografică.

La începutul anului am introdus tot în categoria Filme Timeless Drama Channel, care oferă o variete de filme și seriale apreciate la nivel mondial, premiate și nominalizate Emmy.

În categoria Sport, introducem de la 1 martie 2020 Sport Extra**, care îți oferă competiția de motociclism MOTO GP***, primul campionat mondial de curse de motociclete, cu o serie de nouăsprezece curse care vizitează peste cincisprezece țări și mai multe continente, cu acoperire televizată globală. To aici poți urmări transmisiuni live de înaltă calitate tehnică de la One Championship Glory, WGP Kickboxing, World Lethwei Championship, Drone Champions League și de la competiții din baschet, darts sau rugby.

În categoria Documentare, completăm gama National Geographic cu canalul National Geographic People, pe care îl poți vedea doar la Telekom începând cu 18 februarie 2020. După ce la începutul anului am introdus în grila de televiziune digitală canalele National Geographic, care oferă documentare de calitate despre știință, natură, cultură și istorie, premiate cu distincții Internationale Emmy, Oscar sau Bafta, canalul National Geographic People este o extensie naturală a National Geographic, fiind un canal de lifestyle care oferă programe informative incitante despre oameni și locuri fascinante, mâncare bună, povești de călătorie și momente uimitoare de viață, toate acestea fiind prezentate într-un mod autentic și captivant", mai explica Telekom în scrisoarea trimisă către abonați.


*Scrisoarea trimisă de Telekom către abonați nu specifică dacă modificările din grilă sunt pentru tv prin protocol IP, cablu tv și /sau satelit DTH ori pentru abonații la anumite pachete sau pentru toți abonații la servicii de televiziune cu plata de la Telekom.

** Deocamdată nu există o licență audiovizuală în Romania pentru o televiziune denumită Sport Extra. Denumirea este utilizată pentru o platforma VOD online (live.sportextra.ro), deținută de S.C. DIGITALBROADCAST S.R.L, aceeași societate comercială care deține și televiziunea muzicala Mooz Tv.


*** Competiția MOTO GP nu este afișată pe platforma live.sportextra.ro, posibil sa nu fie confirmată de Sport Extra sau să fie o confuzie în scrisoare.

UPDATE 1 februarie 2020: De asemenea, conform unui cititor al HD Satelit (Dorin), Telekom a precizat suplimentar:

"În plus, îți oferim acces gratuit*** la Telekom Sport+.

Tot de la 1 martie 2020 vei avea acces și la pachetul Telekom Sport+, oferit cu 100% reducere pentru 24 de luni.

Vei avea astfel oportunitatea de a urmări cele mai relevante competiții sportive pentru români, din cele mai îndrăgite sporturi: UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, Liga 1, Liga 2 şi Cupa României, NBA, Rugby 6 Nations, Liga Campionilor EHF Feminin si Masculin, Campionatele Mondiale, respectiv Europene, de Handbal Feminin si Masculin, plus Cupele de Fotbal ale Germaniei şi Franţei.

Pachetul Telekom Sport+ se va dezactiva automat după cele 24 de luni gratuite, astfel încât tu nu vei avea niciun cost suplimentar."

*** Nu specifică dacă se oferă acces gratuit la Telekom Sport+ pentru abonații la tv prin protocol IP, cablu tv și /sau satelit DTH ori pentru abonații la anumite pachete sau pentru toți abonații la servicii de televiziune cu plata de la Telekom.

UPDATE 28 februarie 2020: Din 2 martie 2020 se vor introduce următoarele televiziuni în grilele Telekom:

- Sport Extra pe pozitia EPG 316, acesta fiind disponibil în toate pachetele în format SD pe DTH si in
format HD pe tv prin protocol IP si DVB-C
- FilmBox Premium, pe pozitia 226, în toate pachetele și pe toate tehnologiile cu excepția cablului analog
- FilmBox Basic, pe pozitia 227, în toate pachetele și pe toate tehnologiile cu excepția cablului analog
- LinkPress TV, EPG 135, în toate pachetele pe tv prin protocol IP și DVB-C
- Canal 33, EPG 270, în toate pachetele pe tv prin protocol IP și DVB-C
- IDA TV, EPG 271, în toate pachetele pe tv prin protocol IP și DVB-C


9 comentarii despre subiectul „Sport Extra, National Geographic People și FilmBox Premium, în curând la Telekom România. Pachetul Telekom Sport+, gratuit 2 ani.”:
Unknown

in pachetul M satelit ce canale intră?

C Radu

National Geographic People a mai fost demult tot la Telekom parca. Ciudat ca pe site-ul oficial din Romania al National Geographic nu apare cu program TV zilnic.

Anonim

Programul va apare când se va relansa, din 18 februarie.

radu.ionut.boss

Din ce tara este Sport Extra, ca din Romania nu cred ca este.

Anonim

Sport Extra mai mult ca sigur este din Anglia și este la liber fta

Anonim

In niciun caz nu e din Anglia. Sport Extra e a celor de la Mooz Tv.

Anonim

Sport Extra este doar o platforma tv din Romania unde se difuzeaza competitii sportive contra cot la un abonament lunar

Anonim

Telekom România va adăuga un nou canal al National Geographic în grila sa. După reintroducerea National Geographic și Nat Geo Wild pe 27 decembrie, Nat Geo People va fi din nou disponibil tuturor abonaților săi începând cu 18 februarie 2020. National Geographic notează că, în ianuarie, canalul său principal National Geographic și-a extins cota de piață cu 60% în categoria de vârstă de peste 4 ani, ajungând la 6,8 milioane de telespectatori in România și devenind al doilea canal factual cel mai urmărit din țară.

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Sport extra e românesc și este asta. Probabil va deveni televiziune. Până acum era doar ceva online, cu plată. www.sportextra.ro

La el lucrează și angajați Discovery-Eurosport. Unul este comentatorul sportiv Ion Viorel.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile