miercuri, 29 ianuarie 2020

Televiziunea TravelXP 4K la TivúSat

Televiziunea TravelXP 4K a fost inclusă tehnic în rezoluție Ultra HD în platforma de satelit gratuită italiană TivúSat, la 13 grade Est. În această pozitie rbitală, televiziunea TravelXP 4K este disponibilă cu piste audio în limba engleză și cehă și pid-uri de subtitrare DVB în bulgară, slovacă, croată și sârbă.

Astfel, televiziunea TravelXP 4K este criptată acum și în sistem de acces condiționat Nagra și se poate accesa cu ajutorul smart-cardurilor oficiale TivúSat Black, conform CAID-urilor adăugate în simulcrypt în semnal și care corespund acestor carduri oficiale. De mentionat că deocamdată nu a fost emis un comunicat oficial privind introducerea oficială  a TravelXP 4K în grila de canale a TivúSat.

Parametrii tehnici pentru receptia TravelXP 4K sunt aceeași cu cei deja existenți pentru distribuția acestui canal în Viaccess: satelit Eutelsat Hot Bird 13E de la 13 grade Est, frecvența 10727 GHz, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, criptat Nagravision.

De anul acesta, telespectatorii vor putea viziona prin Tivusat și conținut Ultra HD în 8K, pe Rai 8K, canalul debutând la începerea Jocurilor Olimpice de vară din Tokyo, din 24 iulie 2020.


21 de comentarii despre subiectul „Televiziunea TravelXP 4K la TivúSat”:
Anonim

HDR. E tare. Poate îl bagă totuși și la Digi în pachetul 4K.

marian

Ar prea frumos Anonim..Sincer sunt mai mult pesimist decat optimist..

Anonim

Vor apare cu timpul tot mai multe. Deocamdată abia începe perioada de tranziție de la HD la 4K, cu toate că și tranziția de la SD la HD este departe de a se fi terminat. Se fac diferite încercări unele cu mai mult succes (HDR), altele cu mai puțin (HLG). Care v-am rămâne până la urmă e greu de spus, și poate că nici nu mai e timp căci iată, se vorbește tot mai mult despre 8K.

Anonim

Ei cu HDR. Iar noi ne spargem capul cu panarama de HLG.

Anonim

Pe siglă scrie doar HDR, dar e HLG.

johnnycrush

Pe pagina web oficiala a Tivusat nu se pomeneste nimic de acest canal. Exista o stire mai veche, din decembrie anul trecut, pe un alt site cum ca din ianuarie anul acesta va intra, dar deocamdata... nimic oficial. Sunt curios de unde luati voi stirile acestea...

HD Satelit România

@johnnycrush, informația e din scanări. Scanează și tu acea frecventa și vei vedea că vei găsi canalul Travel XP 4K și că are CAID-urile Tivusat.

johnnycrush

Nu sunt un expert si de aceea intreb: Daca are caid-urile respective, asta inseamna ca merge continuu, pe toate dispozitivele Tivusat si fara intreruperi? Poate este doar o perioada de teste si lansarea oficiala va fi mai tarziu, atunci cand va fi si localizat (pe site-ul Travelxp se spune ca va fi localizat in italiana in curand).
Dupa parerea ma, ar fi fost mult mai corect sa scrieti aceasta stire dupa lansarea oficiala.

Anonim

da am scanat eu are CAID 1856 si 183E, pentru cardurile black noi de la tivusat
imagine nu am ca e codat si nu a card de la tivusat dar se poate scana cu orice receptor fta care nu e unul de 2 lei si nici gratuitate moca de la vreun operator nu e, deci orice receptor de 300-500 lei
nu e nevoie de vreun receptor super profesionist
desigur trebuie sa fii pasionat de receptia satelit nu doar abonat la vreun dth
ce receptor ai johnnycrush de nu ti-l gaseste ?

Anonim

un canal daca are caid-urile operatorului atunci apare abonatilor in grila, e deja lansat in grila!!
e un marcaj care include canalul in grila si activeaza decodarea pentru abonati care folosesc cardurile corespundente acelui caid!
nu e teste, deoarece acolo e distribuit acel canal travelxp 4k de mult timp, testele s-au incheiat de acel distribuitor de foarte mult timp!
e egal cu zero daca anunti doar cand anunta tivusat
poate nu vor anunta niciodata prin comunicat
tivusat a mai anuntat doar 4k universe oficial cu surle si trambite si apoi l-au scos
deci era oficial si nu s-au tinut de cuvant
de ce sa anunte doar cand anunta tivusat?
pasionatii sunt interesati de receptie si de stiri noi cat mai devreme, nu cand isi misca dosul vreun operator si binevoieste sa dea vreun comunicat si afla toata lumea
atunci nu mai e o stire in premiera iar pentru adevaratii pasionati e tardiva

johnnycrush

Am Vu Zero 4k si il gasisem, nu era asta problema...

johnnycrush

"de ce sa anunte doar cand anunta tivusat?
pasionatii sunt interesati de receptie si de stiri noi cat mai devreme, nu cand isi misca dosul vreun operator si binevoieste sa dea vreun comunicat si afla toata lumea
atunci nu mai e o stire in premiera iar pentru adevaratii pasionati e tardiva"
E si asta un puct de vedere.

Anonim

oh, ai un receptor asa bun, felicitari! ... atunci nu mai ramane decat sa inveti il folosesti la capacitatea lui, daca ai timp disponibil, si vei avea multe satisfactii din acest hobby

DTH Fan

E logic sa introducă Travel XP 4K in grila, e pe aceeași frecventa cu Universe 4K, care a fost scos din grila recent, desi doar ce il introduseseră. Si trebuiau sa inlocuiasca cu ceva acel Universe 4K. Iar cum deja Travel XP 4k era deja distribuit acolo, Tivusat nu mai trebuie sa plătească banda de retransmisie - că asta a fost problema la 4K Universe - si doar au adaugat codarea lor Nagravision la TravelXP 4K, deci au facut simulcrypt cu codarea Viacces deja existenta pentru redistributie. Deci acel semnal de redistributie deja existent de multa vreme a devenit pentru prima data, printr-un simplu artificiul tehnic, un canal parte a ofertei unui DTH, in acest caz Tivusat, care transmite la aceasta pozitie orbitala 13 Est.

Anonim

@johnnycrush, italienii care vând CAM-uri oficiale negre Tivusat au anuntat deja canalul TravelXP 4K pe cardurile 4K Tivusat, vezi aici tabelul:

http://canalisat.altervista.org/

225 TravelXP 4K 10727 H 30000 3/4
DVB-S2 8PSK nuovo canale
solo smartcard 4K

Chiar daca sunt doar colaboratori care vand CAM-urile oficiale Digiquest, mă gândesc că ei, care chiar vand aceste echipamente, au verificat deja si de aceea au anuntat si confirmat canalul TravelXP 4K in lista de pe site.

Anonim

Pentru nestiuitori cum sta treaba cu 4K .Iati trebuie antena satelit cu LNC,receptor 4K si tv UHD .Aceasta e receptia programelor 4K nu ce balarii transmit uni.

Anonim

Daca televizorul 4k are integrat propriul receptor de satelit, mai este necesat altul ?

DTH Fan

Te referi daca televizorul 4K are tuner de satelit integrat DVB-S2? De obicei, televizoarele 4K reale au deja un astfel de tuner.
In acest caz nu mai trebuie receptor 4K separat, ci:
- in cazul canalelor 4K codate, doar antena de satelit cu LNB-ul conectat la televizor si CAM-ul cu smartcard activ de la operator;
- in cazul canalelor 4K necodate, la liber, doar antena de satelit cu LNB-ul conectat la televizor

Anonim

Aici gasesti frecventele cu toate canalele 4K de pe satelit, inclusiv codate si necodate.

https://en.kingofsat.net/ultrahd.php

Iar aici pe cele necodate:

https://en.kingofsat.net/ultrahd.php?&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear

Sunt peste 10 canale gratis care se prind direct cu televizorul, daca e semnal in locatia receptiei ( de obicei e ), cu exceptia celor de tip stream, la care scrie PLS Root, care necesita receptor special. Dar este unul singur in PLS, care transmite ocazional, si oricum nu cred ca va mai avea in curand semnal in Romania.

Anonim

@johnnycrush, HDSatelit a avut dreptate, TravelXP 4K a aparut oficial si pe siteul oficial al TivuSat:

https://www.tivusat.tv/4kpertutti/

Si mai jos o parte din comunicatul trimis presei, tradus de mine:

Beatrice Coletti, președintele Tivùsat, a spus: „Tivùsat este bucuros să ofere telespectatorilor săi canalul Travelxp 4K. Telespectatorii se pot bucura acum de detaliile de înaltă definiție, de culorile și claritatea pe care îl oferă canalul.”

Sumant Bahl, directorul european de la Travelxp, a explicat: „Tivùsat este o platformă excelentă pentru difuzarea conținutului premium al Travelxp 4K în HLG HDR, REC 2100 pe 10 biți și 50 de cadre pe secundă. Pe lângă calitatea imaginii pe care o oferă canalul nostru, suntem de asemenea încântați să oferim telespectatorilor din Italia conținutul original și interesant pe care îl producem."

Anonim

Confirmat astăzi si aici:

https://www.eurosat-online.it/canali-tivusat-4k-il-settimo-e-travelxp-che-e-anche-hdr/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile