marți, 18 februarie 2020

Best Mixmedia a obținut licență pentru televiziunea 24 Mix Teleshop HD

S.C. BEST MIXMEDIA SRL Ploiești a solicitat și a obținut în ședința CNA de astăzi o licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice pentru serviciul de programe 24 Mix Teleshop / 24 Mix Teleshop HD. Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de membrii CNA.

Formatul tematic este teleshopping, în rezoluție SD și HD, cu acoperire națională. Investiția inițială este de 87400 euro, sursa finanțării fiind din resurse proprii pentru o durata tv de 3 ani. Producția proprie este de 50%, iar de la alți producători 50%.

În Romania mai există o licență cu aceeași tematica pentru Top Shop Tv.

Televiziunea 24 Mix Teleshop aduce la cunoștința publicului telespectator detalii și caracteristici specifice pentru diferite produse și servicii, precum și informații comerciale privind achiziția acestora.


Programele televiziunii 24 Mix Teleshop prezintă o gamă largă de produse, alimentare și nealimentare, precum și descrierea unor servicii sau a unor proceduri privind operarea, exploatarea și întreținerea anumitor echipamente.

"Proiectul vine în urma analizei pieței de teleshopping din Romania, coroborat cu diverse posturi tv din Europa, pe care le-am monitorizat, și speram sa aducă un altfel fel de teleshoping, mai vesel, mai optimist. Teleshopping-ul poate sa vina și în alta formă. Emisiunile prezintă diferite domenii de interes precum: piața auto, imobiliare, IT, casa și grădina, călătorii, etc. Abordarea editorială pune accentul pe utilitatea produsului/serviciului, calitate și preț. Pentru a realiza cât mai bine o prezentare de produs consultăm specialiști în domeniu, specialiști care ne vor recomanda avantajele, dezavantajele, procedurile și procesele de realizare a unor activități care să corespundă cu diferite necesități", a explicat Laurențiu Megelea.

În aceeași ședința a Consiliului Național al Audiovizualului, S.C. BEST MIXMEDIA SRL Ploiești a solicitat și obținut prelungirea valabilității licenței audiovizuale pentru televiziunea Travel Mix /Travel Mix HD din Ploiești. Data expirării vechii licențe este 15 martie 2019. Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de membrii CNA.


2 comentarii despre subiectul „Best Mixmedia a obținut licență pentru televiziunea 24 Mix Teleshop HD”:
Anonim

acest post v a intra intoate retelele de cablu pe cand

Anonim

A intrat la NextGen. Sursa: Forumul Softpedia. Eu nu sunt abonat NextGen si nici nu am poze cu postul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile