joi, 27 februarie 2020

"Câștigă cu Digi Online" telefoane Digi K2

Poate nu știați încă, dar RCS RDS S.A a lansat luna trecută concursul “Câștigă cu Digi Online”, care se desfășoară în perioada 20 ianuarie - 31 martie 2020. Concursul este organizat și se desfășoară pe teritoriul României, prin intermediul site-ului https://www.digiromania.ro/hai-pe-digionline.

În cadrul Concursului “Câștigă cu Digi Online” poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau reședința în România, având vârsta minimă de 18 ani. Angajații și colaboratorii Grupului RCS RDS, rudele de gradul I și soții / soțiile acestora nu vor putea participa la concurs.

Pot participa la Concurs, persoanele fizice, abonate la serviciul Digi Online oferit de RCS RDS la data înscrierii în concurs sau celor care se abonează la acest serviciu în perioada concursului. Validarea participanților la concurs se face în baza completării formularului de concurs prin care participanții trebuie sa răspundă la întrebarea: “Care este canalul tău favorit din Digi Online? ”

Pentru participarea la concurs, abonații care nu au contul Digi Online activ, trebuie sa își activeze și contul. Participanții vor primi numere de ordine în funcție de înscrierea în concurs. Câștigătorii vor fi
desemnați prin tragere la sorti, în data de 08.04.2020, prin intermediul programului random.org.

Premiile acordate în cadrul Concursului ca urmare a extragerii din data de 08 aprilie 2020: trei telefoane Digi K2, valoarea fiecărui telefon fiind de 999 lei. Valoarea totala a premiilor este de 2.997 lei (TVA inclus).

Câștigătorii premiilor urmează sa fie contactați telefonic sau prin orice alte mijloace de către reprezentanții departamentului Comercial Rezidențial Livrări ai Organizatorului pentru a stabili condițiile specifice de acordare a premiilor și pentru a programa data și intervalul orar pentru livrarea acestora. Dacă este cazul, câștigătorii se vor prezenta în termenele agreate cu reprezentanții Organizatorului la sediul social al acestuia din București în vederea clarificării tuturor aspectelor necesare.

În cazul în care un câștigător nu va fi găsit acasă de către firma de curierat (după 3 vizite), premiul va fi returnat de către firma de curierat la sediul central RCS RDS din București. În cazul în care un câștigător nu își ridică premiul până la 1 iunie 2020, acesta va pierde premiul care poate fi utilizat de Organizator după cum considera de cuviință.

Telefoanele Digi K2 au ecran de 6,3" FULL HD+ (1080 x 2340 pixeli), sistem de operare Android 9 (Pie), cameră duală 48MP + 5MP, procesor octa-core 2Ghz - MTK P70. Alte caracteristici suplimentare sunt: deblocarea facială, senzor amprentă, dual sim activ – Dual 4G, Dual VoLTE (funcționează ambele sim-uri in 3G/4G și în VoLTE, Rețele 3G, 4G (2100 Mhz + 2600Mhz + 900 Mhz), 4G (2100 Mhz + 900 Mhz), 4G - Volte și VoWiFi, memorie RAM de 6 GB, ,emorie internă de 128 GB, led flash, baterie de 4000 mAh și RO Alert.


Un comentariu despre subiectul „"Câștigă cu Digi Online" telefoane Digi K2”:
Anonim

Multumesc pentru informatie, nu stiam de acest concurs.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile