marți, 18 februarie 2020

CNA a aprobat solicitările S.C. FISHING and HUNTING TEMATIC SRL

S.C. FISHING and HUNTING TEMATIC SRL Oradea a solicitat Consiliului National al Audiovizualului modificarea acționariatului societății, renunțarea la canalul secundar The Fishing and Hunting Channel HD, modificarea formatului de difuzare și a denumirii serviciului de programe pricipal în The Fishing and Hunting Channel /The Fishing and Hunting Channel HD. Solicitările au fost aprobate în unanimitate de către membrii CNA, în cadrul ședinței de astăzi.

În privința modificării acționariatului fără acordul CNA (Tematic Cable avea 57%, acum are 80%), CNA a emis o somație, aprobată în unanimitate de către membrii CNA. La ședință nu au fost prezenți reprezentanți ai S.C. FISHING and HUNTING TEMATIC SRL.


Un comentariu despre subiectul „CNA a aprobat solicitările S.C. FISHING and HUNTING TEMATIC SRL”:
Anonim

Deci au renunțat la licența separata pentru versiunea secundară HD si vor folosi atat pentru versiunea SD, cat si HD, aceeași licenta, cea pentru canalul principal, care a fost redenumit sa includă si HD in denumire. Eu asa înțeleg. Ar fi fost bine daca cineva de la FH ar fi fost prezenți la ședința, poate ofereau confirmări directe verbale a ceea ce am inteles eu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile