luni, 17 februarie 2020

Digi România lansează oferta NETUARIE: reducere de 50% timp de 6 luni la abonamentul de internet

Din 19 februarie, timp de 5 zile, clienții Digi Net beneficiază de o reducere de 50% timp de 6 luni la abonamentul de internet dacă aleg să treacă la un pachet superior, prin site-ul DigiRomania.ro. Oferta NETUARIE se aplică tuturor abonaților DigiNet la FiberLink 300 și FiberLink 500 care fac upgrade la Fiberlink 500 sau 1000 și nu se cumulează cu alte promoții sau oferte existente, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

NETUARIE are surprize și pentru clienții nou veniți în rețeaua Digi. La abonarea online la serviciile de internet fix Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, noii abonați vor beneficia de aceeași reducere de 50% timp de 6 luni, care se va vedea direct pe factură.

Pentru a beneficia de această promoție, abonații existenți vor avea de parcurs următorii pași: accesează site-ul www.DigiRomania.ro, secţiunea “Contul meu”, “Serviciile mele”, “Digi Net Fiberlink”, aleg pachetul nou dorit (Fiberlink 500 sau 1000), iar preţul pe care îl vor achita va fi apoi redus cu 50% timp de 6 luni.

Clienții noi vor selecta categoria de servicii INTERNET de pe DigiRomania.ro, își vor alege pachetul de internet (Fiberlink 300, 500 sau 1000) și vor finaliza procesul de comandă.

Pentru toți clienții, campania NETUARIE este valabilă între 19 și 23 februarie și este disponibilă exclusiv online pentru contracte cu durata de 24 de luni, iar toate detaliile pot fi găsite pe site-ul www.DigiRomania.ro și pe aplicația mobilă Digi Romania.

Operatorul de comunicații electronice convergente Digi| RCS RDS este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet și date fixe, potrivit datelor făcute publice de Autoritatea  Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), pentru primul semestru al anului 2019. Digi deține cea mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, cu 5,7 milioane homes passed, în România, și are o cotă de piață de peste 50%.

Conform statisticilor oficiale, în România, traficul mediu lunar pe conexiune a crescut semnificativ în ultimii 2 ani. Un utilizator de internet fix consumă, în medie, pe lună, 27 GB de date, cu 29% mai mult decât în 2017. Potrivit statisticilor ANCOM, circa 30 % dintre conexiunile de internet fix oferă viteze de transfer inferioare vitezei de 100 Mbps.


Despre Digi | RCS RDS

Digi | RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține aproape cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria.

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. În iunie 2019, a lansat serviciile comerciale în rețeaua Digi Mobil 5G Smart, iar rețeaua se află în plină dezvoltare în mai multe localități din țară (București, Brașov, Bușteni, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Mamaia, Oradea, Poiana Brașov, Predeal, Timișoara, Sibiu și Ploiești).

Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate. 


6 comentarii despre subiectul „Digi România lansează oferta NETUARIE: reducere de 50% timp de 6 luni la abonamentul de internet”:
Anonim

Eu am beneficiat de o astfel de reducere în trecut, deja am Fiberlink 1000, adică abonamentul maxim la net. :)

mocreacrazy

Eu am maxim :(

Echim Ion

De geaba se laudă RCS-RDS cu aceste promoții, dacă nu își respectă noi abonați, lăsându-i să
aștepte conectarea la rețeaua lor de internet.
Am făcut contract ăn luna noiembrie anul trecut și nici până la această dată nu am fost conectat
cu toate că rețeaua trece prin fața blocului meu nu au trimis echipa să conecteze blocul și apoi
pe mine și pe ceilalți vecini care vor acest lucru.
Am sunat de nenumărate ori la ei, iar operatori de la call center îmi tot spun că se va rezolva.
Nu știu dacă va lua în seamă cineva acest comentariu. Poate cei de la hdsatelit mă poate ajuta.
Mulțumesc frumos.

Anonim

Echim Ion, nu au cum sa te conecteze practic, daca nu e reteaua in blocul tau... M-ar mira sa fi fost ei de acord sa semneze contract, daca nu era reteaua disponibila. Poate ai primit vreo oferta sau ai semnat vreun precontract cu vreun aiurit de agent comercial de teren, care nu e semnat si de RCS RDS...

Solutia e simpla: daca intr-adevar ai semnat un contract, ai un user cu care intri in contul tau Digi https://www.digiromania.ro/ si acolo faci sesizare scrisa. Nu se rezolva sunand si vorbind cu nu stiu ce domnisoare de pe la Call - Center, care nu stiu ele cand va fi retea disponibila in blocul tau, ci doar cu sesizare in baza contractului pe care ai mentionat numarul de abonat. Daca nu ai numar de utilizator pe contract, insemna ca nu e valabil, e vreun precontract. Cei de la HD Satelit nu au cu ce sa te ajute, nu reprezinta pe astia de la RCS RDS, aici e un blog, iar acesta e un simplu comunicat. Dar fa cum ti-am spus si vei primi raspuns exact, nu promisiuni. Desigur, daca chiar ai contract semnat...

Anonim

Echim Ion, termenul legal e de 90 de zile cu posibilitate prelungire inca 90 zile. Daca depasesc termenul, amenda maxima data de ANPC este 5000 lei.

Daca nu ai si alti provideri in zona atunci nu ti ramane decat sa insisti cu telefoanele. Daca ai, suna la RCS si spune-le ca renunti la contract si baga net de la altii.

Anonim

Pot sa tragă fibra de la stâlp din nodul optic, ceva asemănător ca la case. De fapt umblam zvon prin targ ca si in zona de blocuri o sa se aplice aceeasi metodă de conectare ca la case..de la stâlp direct în casa cu fibra

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile